標題: (成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵) [打印本頁]

作者: maymay55699    時間: 2019-10-9 23:02     標題: (成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)" J6 g; k. d$ N& l

& K8 ]; I. z: u2 {* R事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,' E0 }- F5 k+ J$ L
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身大腿有D肉地,因此著包臀裙都好睇(個人覺得),
5 N  ~* A% Q1 b8 y* _有幾次我都會上身著住件短袖女裝深藍T恤就落街,下身就會著大腿肉絲加包臀裙,4 t- M; J" m# H8 D+ x9 z6 J
唔識化妝,通常帶口罩、假髮、cap帽就會出,有次試過4點幾係公園撞到大叔晨運,
4 U$ J8 v$ G4 U2 k( u( P1 D7 [* z只好直接係佢面前行過,發覺佢D眼光不斷望住我下身既短裙同大腿,果時好驚比佢發現,8 B" H7 F3 ?" r4 F8 Z* T
另一方面又好興奮,知道佢不斷睇我對腳,好興奮,下體都硬左,好奇怪,但最終都係急步離開左。
( [! t- m8 j$ S; u! P8 S  F. b0 @但今次興奮既經驗令我大膽左,真正令我正式開始面挑戰有人見到既偽街,
2 D1 |) v* L! W$ }+ U: o  ]; F4 s2 n而我竟然選擇左港鐵!(都唔知點解果時自己咁大膽...),但係係一個唔太好既經驗,
/ c& f) y5 d9 [( O: {! j5 E
9 [7 r4 |$ {. _0 @/ z果次我選擇左尾果幾班車,而我果次係先帶定同上一次一樣既服裝上殘廁度換,, x) W. H0 @7 j5 _# n" \
果時晚上既尾卡直頭無咩人,於是我就扮玩手機影自己對腳同裙,我條包臀裙去到大脾既一半,
* n4 u: d: J& ^3 f/ K) u* u) f我一坐低果下條裙就縮短左成吋,而且個patpat感到好涼,呢種感覺好舒服,6 d& V, M, I* ?* z3 q
點知坐左2個站,有個5X歲既大叔專登坐正我對面,咁我已經知佢想睇我裙底,/ S# R. b5 ]( |- [' u# w
我果時條裙縮短左,而且著住條白色配粉紅色間條既底底,同條黑窄裙對比色好明顯,) F! X" m5 e' u6 d6 y2 \. }
我果時橋緊對腳,佢應該睇唔到D咩,但我都有d緊張,我用餘光發覺佢不停偷望,$ s6 B4 x: P: s  C' N
我突然心血來潮,扮專注玩電話,然後將對腳平放,但大腿係合埋,由於條裙夠短,$ `2 H5 ?$ S6 X- w9 s; ?
即使我合埋對腳,佢都可以睇到大半條底底,我從對面塊玻璃都反射睇到我既小三角,2 X7 e2 f( d, ^* h4 M4 F
呢種不經意走光比人睇到裙底既感覺好興奮,我不斷隱藏住興奮同時繼續低頭玩電話,8 E. z  Y" {+ Y/ G  |
維持左成分鐘我先抬頭望佢,9 B% Z" K& X/ B8 z1 f
. U6 z: J/ J, X" s' i. {' O
補回後段:5 l: G# [+ }3 _# W

( X/ V! r) p: F% b2 h" C點知佢竟然用緊部手機偷拍緊!!!我即刻拉返長條短裙,同埋用手袋遮返住條裙既裙口,
% S+ z# s& q: Q5 h2 E' h0 S佢先至放低左部手機,一到站我就衝左出月台,果時好唔開心,覺得自己好蠢,7 G( k2 [& O* w5 V# }. w
點解會俾人偷影到,自此之後我都無再偽街坐地鐵了,近排又心血來潮好想坐地鐵,
" s' p5 Z& u' r2 j3 X, M6 v  J但始終唔夠膽,怕又比人影到裙底,我享受走光比人睇到底底,但我好唔鍾意人地偷拍....) F1 d  P" x( h# t; J) v
/ e+ j' `+ n4 [9 g$ n
作者: shuinu    時間: 2019-10-10 02:16

點知佢竟然 . . .   ?
0 [7 Y4 X# d0 x' ~* X- z* W
/ G1 W- P& @2 a- Q, L% k( l" g7 ?* ]$ o1 f
估結果?   我估& [' N  W# e1 K, X

3 O) u4 Y6 {  l9 h% n已經瞓著咗...
作者: misslady    時間: 2019-10-10 12:49

放個小手袋,在膝上,
  P* |! f9 C8 d/ s2 T* Z  U0 f: M. O1 e+ g% g- n
更引誘
作者: joey221    時間: 2019-10-10 19:16

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-10-9 23:02 發表   
, C* D) C9 v" r8 @* }4 ]4 f補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)6 N1 E) ^4 \. d. f
% y/ H" c. E& q9 @3 |1 p
事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,+ i* f3 k9 I3 C8 h" b: \1 V# @
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身 ...
" r0 P# r0 b( o' V0 ^

" u3 i; g3 e3 i8 ?9 n4 v好經驗呀, 但小心安全
作者: cicilam    時間: 2019-10-11 17:03

額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
作者: misslady    時間: 2019-10-11 17:29

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-11 17:03 發表   " B. F" y) o% G, c3 T* D5 M3 Z8 r
額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
2 J7 K! x6 u# P- [* f- t* [3 r4 v+ [+ ^! [- o, a4 A4 ?* E/ y' S6 y
期待,下半場
作者: angela_fung    時間: 2019-10-25 21:47

而家黨鐵尾班車10點,唔算夜,周街仲有唔少人,要揀呢個鐘數偽都唔容易

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0