標題: 想唔想约埋一齊自慰 [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2019-10-18 12:51     標題: 想唔想约埋一齊自慰

想唔想约埋一齊自慰
* u+ w/ K$ w5 E- D2 Z2 N
  r* ]+ W4 |6 s8 W: I% d  V5 M/ G約出來,我地兩個女仔一齊研究點自慰?唔系互搞[/quote]
$ o5 l3 ^* G! N9 ?8 P$ w9 ]$ T! G$ ?! V% @: W: N+ t
我也是戀物, 尤其是D女仔或熟婦著過上身既胸圍底衭仔.  也有玩下玩具。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
  |- _- Q" C, p& E9 [! h! l# f  q) ?2 I' [/ t' P5 P( d
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..
/ E- V7 C( z0 M) t& n0 e! u  V
% M$ M# G# L  Q" c5 u4 p今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
/ z; B; @3 z. w% Y% d! \, d% l$ h3 O; p
我wechat : chat_me_hK.....冇skype....sorry
作者: misslady    時間: 2019-10-18 13:38

she she.
作者: gila    時間: 2019-10-18 13:50

你想點自慰?
作者: milotene    時間: 2019-10-18 17:32

那氛围一定特别
作者: brabrabra    時間: 2019-10-19 11:36

其實同你background差唔多,玩左十幾廿年胸圍底褲
作者: 小兔奈0w0    時間: 2019-10-26 17:31

有興趣  x1 \9 r4 u, e9 N# ]
自慰都有好多種方法同技巧可以交流下
作者: onlynite    時間: 2019-10-28 13:31

lets do it
作者: 好奇者    時間: 2019-11-4 16:52

好似好特別....有點心動想試
作者: tork    時間: 2019-11-20 21:23

有D興趣想試,未試過!
作者: Zoey    時間: 2019-12-20 19:46

現在都已經好乾今晚一定會,不知是想像還是穿上。
作者: icandysweetie    時間: 2020-6-26 15:00     標題: 想唔想约埋一齊自慰

約吧.....wechat : chat_me_hK...............约埋一齊自慰
作者: HKReindeer    時間: 2020-7-13 18:07

有D興趣想試,但都有疑惑,究竟你所講一齊研究點自慰,
. X; G" B; w/ o# X2 k' F
: [3 W; Y( M) c6 k% O係:1-2人以上睇住你自慰定係點呢! 同埋我都係戀物癖,4 x1 W/ R0 o/ q$ H1 }. [
  [0 d* f: P0 Q& E7 L6 n2 J: k* e% a
胸圍我可以著,不過我D戀物癖都秘書職業OL裝+絲襪高跟鞋
6 }; X/ r% `  X. p8 j- g
9 e* M( E4 B3 r因為我的確好鐘意絲襪高跟鞋
作者: icandysweetie    時間: 2020-9-15 18:54     標題: 约埋一齊自慰

可以約在一個私人地方,大家各但自換上自已喜愛的女服。我個人喜好OL打扮...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0