標題: 請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底,而又收藏到JJ既方法? [打印本頁]

作者: maymay55699    時間: 2019-11-11 16:36     標題: 請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底,而又收藏到JJ既方法?

請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底果陣,而又收藏到JJ既方法?
作者: gila    時間: 2019-11-11 16:44

點解要著裙唔著底底?
作者: tiffany0914    時間: 2019-11-11 17:01

雖然吾太明白你用意係點8 H. ?# O* l1 M$ c7 g
不過我諗你著絲襪得吾得?, D4 ~, ]7 \5 X8 p% D4 j  x
同埋你搵下D之前
作者: JoJo1217    時間: 2019-11-11 18:10

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 16:36 發表   ! e9 I# H- @+ V  T) v8 T$ g
請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底果陣,而又收藏到JJ既方法?
, z+ ]) \- `+ H8 }) f
9 ?+ B) X; z8 C  X3 Q爬下文$ h5 i! H+ x  p2 j- @- o
以前有好多post講解点樣收J的% R7 x( T/ P: @7 \. w

作者: joey221    時間: 2019-11-11 19:05

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 16:36 發表   
8 @3 V% v# r) p* h! |% t請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底果陣,而又收藏到JJ既方法?
& v3 h) E- Y& B7 ~- `. C6 G$ n6 V$ V, f* c! I4 O4 w. v* |
我會穿三角內褲,包住下面
) i+ `0 Z$ ~. N平日造愛,也不脫內褲,把衭檔撥了一旁
: p& J5 ^! q7 m, f  t7 L露出㓊子,給JJ 插入
作者: cicilam    時間: 2019-11-11 22:02

其實點解要唔著底底?或者你先講講啦
作者: kin_321    時間: 2019-11-12 02:01

d4 o; o8 H6 I可以切左佢收入雪櫃先,要用先拎返出黎
作者: hitogirl    時間: 2019-11-12 02:13

用膠紙可以做到~
作者: christy7122    時間: 2019-11-12 13:51

膠紙幫到你
作者: maymay55699    時間: 2019-11-23 01:31     標題: 回復 6# cicilam 的帖子

下便真空果種感覺好刺激,而且無野阻擋好涼快,又唔會露底褲邊
作者: joey221    時間: 2019-11-27 17:31

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-23 01:31 發表   
7 Y$ n8 L# z2 m; @! x% s+ k8 E下便真空果種感覺好刺激,而且無野阻擋好涼快,又唔會露底褲邊
- k/ C6 s: N. e8 g' H1 z/ @- p% M% a8 N. U
我外出會穿著內褲,把自己下面包住,才有安全感

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0