標題: 大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢 [打印本頁]

作者: mizugi2018    時間: 2019-11-12 17:18     標題: 大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
) p3 z2 {% q0 A; g& L. b' d0 _( J7 g  g
0 T$ _: ~- Q" a$ _也有聽説過有些人拉去胯下,; m5 o  z+ m, g7 f8 e4 a$ ]1 `
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,; Q! Q! d4 T, m) j$ d) A5 V7 ~% R8 m
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
: N: z+ t% D9 {+ g膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
& @% e3 d: r, s. t
; T. W) }# H% D- ~4 D看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
4 m# o0 B8 y, ]8 I這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
- b4 }6 h- B( B# L1 a0 W2 s  F- `  `& K0 p9 |5 K! A
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,+ g+ M& F( Z2 n5 ~* A# j
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。8 p" b( X' v+ ]3 r0 Z
+ K1 Y' d; n/ n+ ]! u
不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
+ P( n, n) ^4 v; c3 i
+ C# `- L! e1 a! Q% B  A  H不知怎樣開投票,哈哈
作者: joey221    時間: 2019-11-12 19:12

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
" \+ q' l- ]% d6 V/ g9 ^2 u/ a我啦,我會向上擺的啦
8 g3 G+ k# D' P- {2 ]+ w4 q2 f( e- Z4 O4 G( `  j. m
也有聽説過有些人拉去胯下,
' D% V! X' W4 P. H8 N$ ?# n7 ]再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,. W% h8 p" F. S: U! c
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,$ L7 ?# W# [8 k& X, }
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。: g( ?+ ~0 g0 U) G+ h3 @9 T
4 R. {; ^& M: x' l. C: K3 `$ O
看聽過有人在泳衣三角位 ...
- h8 a- v. N' r1 F& M9 N+ ?/ }  R8 }6 x4 W" U' d- r: ^. O3 R- S
我少穿泳衣
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-12 19:55

我放向上
作者: fish    時間: 2019-11-12 22:31

向下放,不過扯時會痛
! H6 b% Q8 v; u* ?. j向上放 要著裙款泳衣
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 01:00

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   
( {/ C: `  M$ j  h我放向上
, L: ]. h" Y7 O7 M1 [7 @, G( a) P$ Z

. m5 I* b2 x9 c+ D# Z. H: h, r& t我都係,但包皮會先反出來嗎?
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 01:04

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   & _' M% H  Q2 T$ `
向下放,不過扯時會痛# @" L  U2 J. q0 E! I5 H
向上放 要著裙款泳衣
3 n6 Y3 @% k  O  j+ `
6 h, L3 G0 B$ D8 y! L9 d
向下放似乎沒有那麼清爽,
& J/ h" E8 C6 m' k7 S2 W你意思是硬的時候會勒著嗎?
2 S- z7 u2 u" G5 q# k, t: S3 P" H
分享一下我的啦,: _/ H$ a% j' v8 I$ I7 X
我會硬起來之後先至穿泳衣啦
, B4 \  t; `, H- y0 N4 U( C, z% L9 y: z+ k0 f7 [
還有就是,你會先反包皮' e" x/ l, V9 n/ c# ]/ Q
還是等下面硬起來自然會反開嗎?
作者: siying    時間: 2019-11-13 09:45

高叉的好难
作者: KT4135    時間: 2019-11-13 10:06

硬咪向上放,軟咪向下放lor
作者: babyabby    時間: 2019-11-13 10:48     標題: 回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 12:34

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   1 p+ J1 _  R" w3 s8 l# U
硬咪向上放,軟咪向下放lor
4 ?2 x) \/ I/ ?
& n/ q" T3 t: C% l
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? ; @! E5 @* j5 Q" F
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
& R5 F* _% r& x9 Q4 W+ |: S& M
5 N5 H9 O: P( ^) p那麼你會劣開包皮還是不會呢?
作者: KT4135    時間: 2019-11-13 14:20

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   ' L2 q$ \. y6 w& g

5 T% C. v9 Y" P% }7 K! D# V& }6 k0 j
" o* @5 i' ]8 q, n! t向下放穿了後硬起來不會痛嗎? # P4 r% K( [: V3 I2 |
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。  c4 \7 k' [* l1 i! R: i# P
! H" l5 F* Z* T" [! E
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
7 [" T; M3 w( f2 G
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 14:33

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   1 m6 z2 b6 {2 S7 t' y9 u3 \8 x
" B" @* k# ?" u% l
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
5 \7 ?! k0 u8 v6 d7 U3 n' S$ k8 d' ?! N; m3 b+ \
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
& c0 ~$ J# N7 p  ]& v( b. f: L: i" Y3 A+ D! r/ [2 i
我在想,如果賽衣可以貼緊,& K+ B0 j' M8 O% i9 K" Y* e
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
$ l' _, K# l/ w' B) W, ?應該會很舒服
作者: KT4135    時間: 2019-11-13 21:06

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   & E$ V0 \# d; U+ K! w
3 E3 k* e! ^3 O8 S( t3 |1 D
! K* U, S1 ?: F: G
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
$ Z1 b, q8 }0 q- L7 h. _4 Y8 J9 e) v* v% b5 R: V
我在想,如果賽衣可以貼緊,
, W0 E/ q9 @1 _) \/ Z那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位2 x" U- a+ N) i3 h) A
應該會很舒服
2 ~$ r% ^; N7 D
好少會著出街啦,去廁所唔方便
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-13 23:29

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   1 f( J7 u% o) F* G$ T0 y
' J7 n; d& P( X$ l. q, {" c
好少會著出街啦,去廁所唔方便
3 M& P! s8 d- w7 a
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 7 s% J6 u$ a8 o. }' w2 g
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
作者: KT4135    時間: 2019-11-14 00:01

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   : q& R! J8 x; W$ i4 _2 }; q/ H
- v$ R; `$ ^$ {, L, U, k% J
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 ' H5 T; q% G% l. S* C: i
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
: W4 h  X4 |- G1 p2 V2 b6 ]話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
5 z4 r, Q5 o% S, T; `+ D" O我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-14 03:13

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
! E0 o% n; ?  h$ Y" q/ Z: M8 ^' w! f& E2 r" W
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
) ^+ B- C( i. ~, b我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
% P/ Z! y, M+ w0 X; p' P2 H
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-14 13:18

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表     b6 Y5 c3 a7 c' p1 ^6 X
4 S2 \3 J( C$ U7 q, t  W) ]
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。; y- H  R. e  v
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
$ h. n; j) X! _1 q, C  @( m8 ?# K% s% i* v% H& S. F3 H0 F2 g" A
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-14 13:22

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   + r+ M9 d, h% B) x

- H. S: j4 O2 U$ u* u) `6 @0 m' V多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
8 G, X2 l6 ]; U: K
: ?$ z0 f4 ^) E1 U$ s, H& o
同意,真的,但不會去太遠
9 y- e8 L' {: M; h落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好; W# t9 J2 T8 o# d: j( N* _3 V
$ \+ F3 z! |7 w4 K% ^% W2 U( L: [0 H
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-14 15:57

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   0 p$ E) K. u( N4 K

; ]" ?. {# @5 I" Y( v4 B- h6 f; n1 F
: V; e. p. ]# |& A7 [7 ^: v2 ~# @同意,真的,但不會去太遠/ B4 j# k! W; T. Y  A' ]
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好/ _; I% \3 B- C7 U# R' y# b

& J9 o/ Z. n2 g( F, X短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
- Z5 q: o4 ?' S8 l0 ^即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左 0 b3 X0 ]% U( P6 A
通常都係著係入面當底衫褲
作者: 十六夜櫻凜    時間: 2019-11-14 17:18

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住
作者: KT4135    時間: 2019-11-14 17:21

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:18 發表     r3 @3 u" x, h% {2 ?3 ?
4 o$ \& ~2 L2 u% M: T

) q" @8 y$ A# P& `* W一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係
3 O; Z! |9 z8 }* [) q: ^
體驗到女仔去游水要去廁所有幾麻煩
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-15 00:20

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 17:21 發表   5 H3 {  F- A, C5 F7 N0 h0 r
- t$ @- u, K0 @5 x( T6 M
體驗到女仔去游水要去廁所有幾麻煩
0 o2 }$ G) q" ]" `. [1 L7 [' s  f4 n- o: P2 d
好似不是,有次女生說如果尿尿只會拉開就算
作者: misslady    時間: 2019-11-15 09:06

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-15 00:20 發表   
, K/ s- Y% t- i* c- b
9 l1 Y$ j# _( W7 W+ w1 E: k% d! X, X" r" w( M
1 ?3 G8 c- _$ P0 D. f, p. k& u/ z, A( \+ ~4 u3 v! ]
是不是, 忍不住  (*^o^*)
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-15 11:49

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-15 00:20 發表   ' U" o3 m3 Z6 F1 ]8 t2 ?. i

! [- }  @: V: u2 B& B. h! p" ^0 m7 G1 I: r5 H  j
+ ?+ _, V9 A6 W
所以我比較鍾意防晒泳衣長/短袖短褲平腳款 ' p* }: g# C, Q
有一次去我游水入到廁所咁岩有個好細個既男仔入黎但無用廁格 本身佢件泳衣濕晒好痴身, 然後見佢好辛苦咁幾乎係我隔黎成件除晒先解決到 0 n3 K- G/ t- w
到自己著泳衣當底衫褲出街真正體驗到  真係好正
3 s% |" K* Y' A. H% H$ Y5 p& V( z1 k" `' p
作者: ckk49    時間: 2019-11-15 17:59

如果穿泳衣我會推蛋入腹先,之後再向下收,我試過穿一件頭泳衣(有裙款)去私人屋苑游水,去廁所還是打橫拉開去尿
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-16 04:13

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-11-15 17:59 發表   9 x% a( z  t. k' {/ o) N% y
如果穿泳衣我會推蛋入腹先,之後再向下收,我試過穿一件頭泳衣(有裙款)去私人屋苑游水,去廁所還是打橫拉開去尿
4 Y% Y& K9 m  X. _2 J! S/ X- g5 @; b" k$ Z
是這種收藏方法嗎?+ V" C2 u# g( e+ z
http://kokan.tvlife-net.com/0008.htm
作者: ckk49    時間: 2019-11-16 10:13

是的,平時出街也用這種,習慣了其實膠水也不需用,穿內褲也不會移位
作者: KT4135    時間: 2019-11-16 16:02

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-11-15 17:59 發表   4 i7 x- N- w: z3 i
4 x% L! p: u& T# S4 _& A著去游水咁勇
作者: KT4135    時間: 2019-11-16 16:03

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-15 11:49 發表   
% @4 l  K2 d: g
$ v% k. [' {( t所以我比較鍾意防晒泳衣長/短袖短褲平腳款
+ \  X) t1 P& g. {有一次去我游水入到廁所咁岩有個好細個既男仔入黎但無用廁格 本身佢件泳衣濕晒好痴身, 然後見佢好辛苦咁幾乎係我隔黎成件除晒先解決到 & c! G/ i& S; h( D5 S7 N4 h( p5 ^  x
到自己著泳衣當底衫 ...
" k; j6 H/ W7 Q/ [6 F5 A0 h% X
如果件泳衣係後拉鏈咪仲麻煩。。
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-16 17:36

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-11-16 10:13 發表   
9 h4 z" S: x6 x$ ]是的,平時出街也用這種,習慣了其實膠水也不需用,穿內褲也不會移位
" N& W2 p; _* {+ r7 a7 Q) q; F" w' T: k+ @, e1 h$ {: {
用那種膠水?一直找不到適合的
作者: ilsilk99    時間: 2019-11-16 20:43

在自拍時要搭絲襪向下擺這樣靠絲襪及泳裝壓著就硬不起來 ,正面看起來很自然
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-17 12:43

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-16 16:03 發表   
1 |6 g6 G9 {8 b! r' r
" D7 _7 y, O0 D. X8 p. [$ F如果件泳衣係後拉鏈咪仲麻煩。。
4 m: @6 A, \3 b: s5 G6 W; E4 l
應該係啦
6 S: e2 C3 Y2 i6 Y/ ?. b* E個次睇住個細路係我面前幾乎裸體先去到廁所都幾難忘, 因為佢一反件泳衣落黎重到幾乎成件跌到落大脾1 ~5 y6 f7 l  P  i/ i: K

' M% q' ?$ _0 h9 D' |1 e' n! Y[ 本帖最後由 芭蕾小精靈 於 2019-11-17 12:55 編輯 ]
作者: 火狐子    時間: 2019-11-17 12:49

收好左拉<( ̄︶ ̄)/
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-18 00:44

引用:
原帖由 火狐子 於 2019-11-17 12:49 發表   
' B$ Y# H. }& S9 E' ^- k收好左拉
/ ~; t, o$ P( b' B) T! ~$ ^

: o  _/ ~1 n, M% J& h6 Z這是膠紙還是膠水的效果

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0