標題: DelDelDel [打印本頁]

作者: fafa_flower    時間: 2019-11-18 16:26     標題: DelDelDel

DelDelDelDelDel
# O' Z0 Z5 q+ z& a7 ^2 b) t9 {& s# K3 ^; d4 `0 v) W  R( p/ W: X
作者: icandysweetie    時間: 2019-11-20 10:26     標題: hi

想唔想约埋一齊自慰
0 M- Z# B& o; e3 Y% T% P+ K  O6 w3 F
約出來,我地兩個女仔一齊研究點自慰?唔系互搞[/quote]. V0 N+ @7 x; s& |

: M9 E& ]$ U4 ^# h我也是戀物, 尤其是D女仔或熟婦著過上身既胸圍底衭仔.  也有玩下玩具。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.; [% j) z' k9 D, M! d# e7 y

9 C  d8 U) e* a6 o" ^9 p有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..0 b% C5 Y- d, Y, d4 y& t

2 B$ _4 X- r& X$ @! p$ T1 m今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
& N5 X5 U  |; S$ E. S. S; O+ F: r# b* l4 d. T
我wechat : chat_me_hK.....冇skype....sorry
作者: 加賴lg8526    時間: 2019-11-25 02:52     標題: 加賴ok247單親家庭長大18歲學生妹缺少父愛下海想要找願意呵護他的男人

作者: straight123    時間: 2019-11-26 07:37

可以加我
作者: eikura    時間: 2019-11-28 23:09

pm me~~~~~~~
作者: aoieongkaching_    時間: 2019-11-29 22:36

Pm我加wehcat

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0