標題: Delete [打印本頁]

作者: kathylolo    時間: 2019-12-17 23:43     標題: Delete

已完結,delete 了!% r) ^/ G4 [. P0 d

% _! a% R8 `1 J0 U. n2 H) I[ 本帖最後由 kathylolo 於 2019-12-27 14:13 編輯 ]
作者: avg    時間: 2019-12-18 00:19

我曾經都很沉迷化妝,不斷買化妝品,但當化極都唔靚,突然就決定放棄+引退!
作者: 心若詩意    時間: 2019-12-18 00:57

加油!!!
作者: Zoey    時間: 2019-12-18 10:00

我都好想嘗試下化妝,手機apps 玩過化妝同家姐9成相似比佢睇笑死佢,佢個男仔樣反而唔似我。
作者: misslady    時間: 2019-12-18 10:03

引用:
原帖由 kathylolo 於 2019-12-17 23:43 發表   
3 K+ T- o& v2 r0 L" Z  Z至從嘗試化妝後,就會越買越多唔同化妝工具,甚至眼睫毛都黐埋,雖然起初化到不輪不類,但感覺係是和無化妝很不同,化妝時化妝品香味撲鼻,做女生的心態由心散發出來,化好妝,看著自己,真係做緊女人咁,完全忘記自 ...
4 N) V) q: n* Z6 ]' C5 O9 Q$ F7 I% d; L/ g( N. S+ y" Q
一個靚女。。。。
作者: joey221    時間: 2019-12-18 21:18

引用:
原帖由 kathylolo 於 2019-12-17 23:43 發表   
6 s+ R7 J' L+ Q: R) T至從嘗試化妝後,就會越買越多唔同化妝工具,甚至眼睫毛都黐埋,雖然起初化到不輪不類,但感覺係是和無化妝很不同,化妝時化妝品香味撲鼻,做女生的心態由心散發出來,化好妝,看著自己,真係做緊女人咁,完全忘記自 ...
- ?+ V* u6 X/ e; }& E0 S
& }; Y1 }  ?% H; |3 f( Q# A) N我每次,見另一半時,必打扮一番
' e& N6 v0 O" Q* o" \希望他滿意
作者: Rachel    時間: 2019-12-18 22:06

化到懶,冇特別野都費事
作者: LolitaMinori    時間: 2019-12-19 02:35

識化妝 不過化左咁多年 眼妝都重係一大難題  一畫錯會崩潰
作者: Rachel    時間: 2019-12-19 05:58

引用:
原帖由 LolitaMinori 於 2019-12-19 02:35 發表   ' v4 ~5 b8 P5 {$ E) p
識化妝 不過化左咁多年 眼妝都重係一大難題  一畫錯會崩潰
3 B* z% k1 p8 F" B+ b唔識化 but I know that feel
. l$ G' k- m# x  c貼假睫毛手震到係咁同自己講冷靜
作者: kathylolo    時間: 2019-12-19 08:02

引用:
原帖由 Rachel 於 19/12/2019 05:58 發表   ) M$ W; Z* V/ w  B9 O# K

9 |+ D, n3 i' ~; L唔識化 but I know that feel
0 c3 p1 q7 Q* D& V9 v貼假睫毛手震到係咁同自己講冷靜
8 ~0 l2 q' p0 @/ q2 ^+ C- Y
+ P4 V( V# w( O  w; B2 r/ f5 m- O8 }6 h/ f

/ a/ ^" y1 `$ Q有同感,我都唔識化得好,真係只係享受化那一下感覺,係好好的,和您話黐眼睫毛,我都手震到花半小時才叫貼得好少少。9 Y1 S/ N" E, C# g: P& v' p
" Y0 ~( R# V9 s( n. o3 F( \; f' n
作者: Rachel    時間: 2019-12-19 08:53

引用:
原帖由 kathylolo 於 2019-12-19 08:02 發表   1 d/ \4 C2 I8 V/ n1 ~
有同感,我都唔識化得好,真係只係享受化那一下感覺,係好好的,和您話黐眼睫毛,我都手震到花半小時才叫貼得好少少。
0 ]& X6 S' _* |
我本身斜視好勁,無眼鏡睇野無立體感! |. x1 h( t9 o: B9 t1 x
所以好難貼得好) Z$ D( a9 C9 L2 B

5 W! U. I* q+ h) }今年試雙手拎住黎貼就易d$ @! O% w# X' d$ g: z

2 K! c! W6 `" f  Q. ]3 C6 I6 ?十一、二月本身個人都差
3 n  K/ \+ K5 J* p; }有日狀態差到上眼影又跌掃,貼睫毛又跌$ N  u( c* d. G. F0 @8 g2 t; n
今次有幾日攰到唔想出門
作者: siying    時間: 2019-12-19 09:20

有同感,宜家唔化妆都唔想变了
作者: misslady    時間: 2019-12-19 11:03

好多真女,也不識 ' }+ ]/ q4 I* j2 K2 t

8 e' \' s, ]$ ^% b1 x6 I/ [所以,我們化妝吾好,冇問題 7 u6 g/ G7 A. d/ j, Z( H

* O* i2 N4 n- p& {9 ?(*^o^*)
作者: kathylolo    時間: 2019-12-19 11:29

都係這句,我最享受化妝那一刻感覺,因為會好投入自己係女生角色,無論化得好不好,化妝後就會知道自己嗰一剎那的定位,如果唔化,只會覺得自己仍然係男人一個,哈哈!
作者: 臭黑豬    時間: 2019-12-19 23:56

我通常都係先換女裝,之後再化妝,因為怕整污衣服
8 l" H) B+ i* ^% B8 y每次化妝時,慢慢由男相變成女相,身體都會覺得興奮,感覺好HIGH
作者: kathylolo    時間: 2019-12-20 08:09

引用:
原帖由 臭黑豬 於 19/12/2019 23:56 發表   
* C  m8 Q3 U1 B2 B( [( ?1 j我通常都係先換女裝,之後再化妝,因為怕整污衣服
# p# a7 u' q  @5 j: p% \* K# U每次化妝時,慢慢由男相變成女相,身體都會覺得興奮,感覺好HIGH
1 m$ x. v; W2 N. `; \
3 N7 I) f1 n! l) Y
我就會除哂自己衫,換上內衣化妝,化完先換上女裝,淨穿內衣時化妝感覺非常正,不要說我怪,哈哈!
作者: misslady    時間: 2019-12-20 10:57

引用:
原帖由 kathylolo 於 2019-12-20 08:09 發表   + \4 t2 d  l$ q% _* ^4 d% h

4 s8 i$ Y# z7 R: {/ w
+ a5 P% c5 {0 i) p我就會除哂自己衫,換上內衣化妝,化完先換上女裝,淨穿內衣時化妝感覺非常正,不要說我怪,哈哈!
; R/ Z+ {* Z3 O: A

2 n; Q0 m% Q' B. _" m每次,穿上女衣服,
8 ]& h# T* f* D* x0 d+ y& M9 T, t4 `% g( A# H0 W
都會又試,又穿,
8 a% }( G- `6 Q! {4 d
' f/ t$ B2 M. g) U/ Q" M, P% `: B/ E$ ^舉其不定 ?
- ]$ ]6 `- ]/ j1 [; j; ~
, d  h4 Q; A( \2 X+ K+ b(*^o^*)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0