標題: 同TS發生關係 [打印本頁]

作者: daniella    時間: 2019-12-31 00:48     標題: 同TS發生關係

最近第一次嘗試禁果,同左個無論身心都同女仔無異嘅ts發生關係。自己本身都係個閒置cd,但直至今次經歷,我先感受到認真嘅佢地同玩玩下嘅自己果種強烈對比。。。原本cd果種反差感完全冇辦法體現在ts上,果刻之後,我只覺得ts同真女冇分別。。。呢個感受真係個思想大衝擊
作者: 心若詩意    時間: 2019-12-31 05:52

作者: gila    時間: 2019-12-31 07:49

希望可以再聽到你更多相關分享。; E" l1 j3 `, ?( H# r
的而且確是一個衝擊,對有些人來說亦可能是一個性觀念或性對象的轉向。
作者: Jimmy@    時間: 2019-12-31 10:09

Ts 跟 CD 差別不大
作者: cicilam    時間: 2019-12-31 11:15     標題: 回復 1# daniella 的帖子

你講得好啱,當喺TS時候,你就意味自己唔再喺男人,例如我吃藥后,就已經知道翻唔到轉頭,而且我都享受女性生活
作者: JoJo1217    時間: 2019-12-31 11:39

明白了就更應該好好保護同愛錫佢
作者: milotene    時間: 2019-12-31 11:48

差别比较大,她们只是没有变性而已啦,CD仍然是男人。- G6 T* U8 o; ^. b- e1 ?0 [6 U
只是两者心理相近吧
作者: misslady    時間: 2019-12-31 13:56

TS 吾會 想要 直男 ?
作者: daniella    時間: 2019-12-31 15:42

我之前一直有迷思,想食藥令自己女性化,但而家感覺係有d 反璞歸真。我自己cd應該係源於對女裝有種莫明興奮,但可能由於類似 maslow hierarchy入面對於需要嘅程度增加,先會令自己諗多左。經過今次,我幾肯定自己係鐘意女仔,之前身邊有男仔向我示愛,我發現自己係完全接受唔到,而果位ts女性化程度好高,所以我心理上都當左佢係女,情況大約係咁。
$ L: t$ b) O  T2 v5 ^: p2 Z4 x
引用:
原帖由 gila 於 2019-12-31 07:49 發表   
# l3 p7 }/ o( h0 M希望可以再聽到你更多相關分享。
: @+ g9 o( e/ g, h. P的而且確是一個衝擊,對有些人來說亦可能是一個性觀念或性對象的轉向。

作者: daniella    時間: 2019-12-31 15:45

差好遠,唔計性器官,女性化程度同真女冇分別。例如骨架, 脂肪分佈比例,聲音,皮膚狀態等等。7 z0 K' Z; [% U# ?4 g( _1 P
引用:
原帖由 Jimmy@ 於 2019-12-31 10:09 發表   " ~7 I% w; W# n9 a6 E& E' f
Ts 跟 CD 差別不大

作者: daniella    時間: 2019-12-31 15:47

我就是直男丫xd
. U4 k4 s0 m" _( T; c+ {% ]/ D
引用:
原帖由 misslady 於 2019-12-31 13:56 發表   
3 ~5 X& M; L1 J9 m+ R8 CTS 吾會 想要 直男 ?

作者: gila    時間: 2019-12-31 16:29

識到一位咁好既TS, 唔係咁易。. U+ Z4 u( x6 |/ x, `* m
看來你們會嘗試發展。
( }" M2 u+ |2 c/ R5 R3 l2 Y% H- r( x% q" q0 N7 L) z" x
[quote]原帖由 daniella 於 2019-12-31 15:42 發表   ! x7 W  `8 H' _
我之前一直有迷思,想食藥令自己女性化,但而家感覺係有d 反璞歸真。我自己cd應該係源於對女裝有種莫明興奮,但可能由於類似 maslow hierarchy入面對於需要
作者: unikoey    時間: 2019-12-31 21:27

TS就係女仔呀~我一直對TS既決心 同佢背後既犧牲, 感到好敬佩
作者: joey221    時間: 2020-1-1 20:20

引用:
原帖由 daniella 於 2019-12-31 00:48 發表   9 }# k1 Y: {2 R; z0 [3 v8 r& n
最近第一次嘗試禁果,同左個無論身心都同女仔無異嘅ts發生關係。自己本身都係個閒置cd,但直至今次經歷,我先感受到認真嘅佢地同玩玩下嘅自己果種強烈對比。。。原本cd果種反差感完全冇辦法體現在 ...
: F$ X) n+ a4 A1 Q; {6 X7 p" ?# l! V' _' [5 K
我也要,留給另一半最好的性慾感覺
作者: pigpigpigpig    時間: 2020-1-2 04:45     標題: 回復 1# daniella 的帖子

弱弱一問,TS是不是不會太濕了嗎?4 W9 i( L" w1 ?) b& l3 [! n- {& @
好奇一問
作者: misslady    時間: 2020-1-2 08:46

引用:
原帖由 daniella 於 2019-12-31 15:47 發表   
3 ?7 i( |7 k' e4 i7 d3 @' v+ k我就是直男丫xd9 L! @8 Q. B- W: u/ [+ k
8 E1 g8 _9 t0 e
% s7 D7 I& \% c5 p4 ]7 P2 Z0 D
明白。  W$ S( I+ E! q! e3 B  s

$ v' r! p# }9 a% a- E- Q(*^o^*)
作者: dd501    時間: 2020-1-4 23:03

我都係直男,鐘意女性化外表,但有JJ既都OK
作者: annachan    時間: 2020-1-5 03:10

我除夕夜也在香港跟一個喜歡的男生愛愛了哈哈
作者: gila    時間: 2020-1-5 08:55

你都開post分享一下吧。
引用:
原帖由 annachan 於 2020-1-5 03:10 發表   3 w& n+ v* U# z3 `- s' @# t
我除夕夜也在香港跟一個喜歡的男生愛愛了哈哈

作者: annachan    時間: 2020-1-5 14:46

引用:
原帖由 gila 於 5/1/2020 08:55 發表   
/ Z$ v& H( l$ }8 x% W6 z9 d你都開post分享一下吧。
; k/ U: N3 K+ J2 R+ e2 j( V7 W
不了~~我剛發現在這裡留言一點都不安全…
  t8 n" i* c4 [# C9 l+ `0 l. ~  n) A$ r* f0 r$ y
會被人截圖傳出去…
作者: gila    時間: 2020-1-5 14:57

引用:
原帖由 annachan 於 2020-1-5 14:46 發表   7 s; T" ?- U7 k) ?& p- n" M
$ q& ]( d0 [, a4 \/ j/ d
  V' e# t1 I0 l6 s# S# @4 g" ]" Z. d- t. }- _; h$ E2 I) V
會被人截圖傳出去…
4 Z7 X3 y' c' l6 @% a+ `7 B& Y# R
咁如果留意到GILA 的圖被傳出去, 請話我知. ^^
作者: haruka    時間: 2020-1-5 15:54

引用:
原帖由 annachan 於 2020-1-5 14:46 發表   
5 B) j6 ~+ M3 x" w
" ]) ]! Z4 G, e, R( G+ G8 L: Y) A不了~~我剛發現在這裡留言一點都不安全…
# ~$ S9 k  S% r$ @, V' G
  [0 q" M- Q1 \+ S" B. r會被人截圖傳出去…
. v* L. a1 t4 `5 c; X2 U) n網絡上一向都不會有安全二字可言…
作者: joey221    時間: 2020-1-7 20:32

引用:
原帖由 gila 於 2020-1-5 14:57 發表   & a) v  {9 |6 F- g. C
. _; |( _5 Y" N" y7 ]" R

8 s4 _& I/ f/ j4 l" s  f咁如果留意到GILA 的圖被傳出去, 請話我知. ^^
" a& a5 @3 ?! s, \: M  h
# \* i, x5 v6 J8 f! ]. ^( n未有發現呀⋯⋯
作者: ebullient    時間: 2020-1-7 22:27

珍惜機會
作者: Eva0313    時間: 2020-1-8 15:26

引用:
原帖由 annachan 於 2020-1-5 14:46 發表   
, T2 z: {' a& T; @$ j, g- e3 h; _& G
& B' u  e8 F% l. |- Z- S1 x) W0 z; {- o3 }) ~1 y% ]
會被人截圖傳出去…
' Q" Q/ Y- Q- y1 I( M5 P9 a; U2 z( \9 h- o9 J
喺forum依啲公海度講嘢,本身就已經同「安全」扯唔上任何關係。
作者: joey221    時間: 2020-1-9 17:37

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-1-8 15:26 發表   2 d* V+ @# E5 ]7 d, \
, V: S9 X% Z6 b) V- V
( S+ e0 |, u$ S3 {- Z
喺forum依啲公海度講嘢,本身就已經同「安全」扯唔上任何關係。
+ m+ y8 b0 ?! ~2 `  g% P0 L
! _' J: [. Y5 Z- b& Q
同意是公海,所以如果有老婆或女朋友3 P( T) P/ n- t5 ^: S0 F
至好上帖臉容時打格仔
作者: aliansex    時間: 2020-1-11 01:53

其實同TS XXOO對我影響都好大...
+ _) k' R/ l) ]  ?. O% Z6 A+ E我曾經以為自己最多就係著絲襪
4 u. h& j4 m4 N! x* H4 m當一個戀物直男,冇可能發展到CD
* s/ n* b- o0 U# ^* ]% h第一次約TS,我做top,玩完就覺得好無聊
/ P' x) t/ d+ c9 d0 U8 ^, N同佢傾一傾就激發我自己CD
作者: misslady    時間: 2020-1-11 09:46

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-1-11 01:53 發表   5 J4 f: E9 u1 c* M5 V) b! k) `
其實同TS XXOO對我影響都好大...
- Q3 K, h& ]5 ?4 H我曾經以為自己最多就係著絲襪3 T) w# D" n( q. d- ~6 _
當一個戀物直男,冇可能發展到CD
6 K  }3 P/ F4 \& m6 p第一次約TS,我做top,玩完就覺得好無聊4 J9 i$ i' i. K" k7 ^
同佢傾一傾就激發我自己CD
. x/ M% b3 Z* x

2 E, u$ M) E2 e) C可以再出發,好事 9 \2 J0 \5 O8 U. q

6 w4 Y& a9 I8 e$ d6 i, `(*^o^*)
作者: joey221    時間: 2020-1-11 14:05     標題: 回復 5# cicilam 的帖子

我心理,和心態也是
作者: joey221    時間: 2020-1-11 14:08     標題: 回復 27# aliansex 的帖子

我只喜歡被進入,也喜歡含另一半的jj; Z4 P4 z2 `  D7 ~6 \% E
看到他興奮,及射出濃精! O# L2 D: F, ~, V8 P, e- B; J1 \% ]0 h
我會心𥚃無限滿足
作者: luna2020    時間: 2020-11-8 14:54

嗚 好想聽多d真人故事分享丫>"< 太短啦QAQ
作者: luna2020    時間: 2020-11-8 15:09     標題: 回復 20# annachan 的帖子

嚇... 傳到那裡去啦 ><
作者: jckalok34    時間: 2020-11-9 21:20

希望睇到更多既ts 分享
作者: jesscd    時間: 2020-11-12 00:58

TS性行為人造陰道真的有感覺??
作者: siying    時間: 2020-11-14 09:34

期待更详细的分享
作者: wchingw    時間: 2020-12-20 17:41

閒置cd????????????
作者: franky2000    時間: 2021-6-14 05:38     標題: 回復 30# joey221 的帖子

我就想找個妳一樣的CD女伴,她吮我JJ,我舔她屁股.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0