標題: 家人發現你的女裝和女性用品後是什麼反應? [打印本頁]

作者: 心若詩意    時間: 2020-1-13 03:17     標題: 家人發現你的女裝和女性用品後是什麼反應?

家人發現你的女裝和女性用品後是什麼反應?0 @0 L* H  o; W* V8 T# N0 v- H
有沒有如實相告的?
: N) m' n9 F$ [9 i" H; \3 _# ^; X[attach]226144[/attach]
作者: joey221    時間: 2020-1-13 06:29     標題: 回復 1# 心若詩意 的帖子

我是一人住,所以家中有很多女性衣著) b9 O/ D) @0 q7 |' J7 h4 F; W; m
及情趣用具
作者: misslady    時間: 2020-1-13 08:57

仲未見到 + T, v  f9 `4 I1 l

7 n* @8 r0 t/ z% j; j; M& i(*^o^*)
作者: aac    時間: 2020-1-13 09:59

爸爸只見到女裝衫,唔會聽解釋,掉晒(發現過3次)$ X6 J$ o# w/ @( O. U+ h1 i! g% D
哥哥直頭見到女裝中,呆咗一陣,無野,易接受d,# r$ }& G7 V1 b1 O; [
過2日我主動傾,佢只話如得佢在家無所謂,重笑住話見到我
. W) d9 K; H; ~; l' R# Y女裝時初初望唔真,以為我帶咗個女仔返屋企
作者: 心若詩意    時間: 2020-1-13 10:12     標題: 回復 4# aac 的帖子

加油!!
/ T/ J0 u9 `  h6 A; H% N我妈看到我的東西什麼也沒有問,也沒有說。畢竟我也沒有藏這些東西,都是直接擺外面。
作者: 月心妍    時間: 2020-1-13 11:28

用迷你倉,所以未給發現
作者: 心若詩意    時間: 2020-1-13 11:42     標題: 回復 6# 月心妍 的帖子

高跟鞋怎麼藏?
作者: Rachel    時間: 2020-1-13 15:59

一早同阿媽講左/ J% @; V0 |% V! u
然後洗衫時見到未見過既衫就問:又係新衫?
作者: Maggie_cd2018    時間: 2020-1-13 17:19     標題: 回復 4# aac 的帖子

你哥有冇話你好索?見到你女裝時有冇興奮😅😅
作者: misslady    時間: 2020-1-13 18:36

引用:
原帖由 aac 於 2020-1-13 09:59 發表   
& Q$ i. o% C$ F( h1 M& x爸爸只見到女裝衫,唔會聽解釋,掉晒(發現過3次)
  `# r  H8 H( V8 U2 Z: G9 M" u+ x" h哥哥直頭見到女裝中,呆咗一陣,無野,易接受d,3 W( ~( [0 `1 H3 Z& y' ^
過2日我主動傾,佢只話如得佢在家無所謂,重笑住話見到我. \, @" s; T) }
女裝時初初望唔真,以為我帶咗個女仔返屋 ...
% m' k7 X; I" G% A+ u* l5 c  _+ |' q+ M7 [" e7 m2 H2 S
發現,有個 正,靚,姣 妹妹9 F7 {: U. j5 ?/ _
- x- z6 {+ i( b$ |
(o^^o)
作者: misslady    時間: 2020-1-13 18:44

引用:
原帖由 aac 於 2020-1-13 09:59 發表   
3 C, Q! m2 u1 v. h. X1 F爸爸只見到女裝衫,唔會聽解釋,掉晒(發現過3次)( {( U) b# x  Q& d
哥哥直頭見到女裝中,呆咗一陣,無野,易接受d,
+ Z2 Q4 o- h- f: S0 s. X過2日我主動傾,佢只話如得佢在家無所謂,重笑住話見到我
" L2 c- p, C( i5 ?8 `! }8 l+ m女裝時初初望唔真,以為我帶咗個女仔返屋 ...
* `5 h& a$ c( u6 p! i* V$ i6 x, l& T  w# x" c0 h$ S
和 哥哥,是同房?(o^^o)
作者: aac    時間: 2020-1-13 19:10

Maggie_cd2018:當然無,呆完各自衝入房啦
" L$ g$ {/ e. g4 y0 x
) D7 s# t/ _" z, I) e( mmisslady :唔同房,一向星期一得我放假,成間屋得我自己,點知果日我哥請假8 i& [9 _1 Z. D- ]$ i
我係廳睇電視 . i3 k- M; P3 u" E! |* k2 ^  D: B$ k

+ t" _/ ?2 V! E3 J$ ?& I; L不過妹覺得同家人住,一定發現,只是時間問題
$ |; I  ?! r- X. V唔講太多,純綷分享經歷/ x8 V# f6 U6 ^4 N. `
同樓主講聲不好意思,借妳帖回覆
作者: ping456    時間: 2020-1-13 19:47

我15.16歲果陣因為犯了事,家人怕警察會黎我屋企搜野,家人先返屋企幫我檢查,結果俾佢哋搜出一大袋裝備,但佢哋無丟晒,只係鎖左去佢哋個櫃桶度,等件事丟淡左先再俾返我,當然佢哋亦都鼓勵我唔好再沉迷落去。經過這次後又試過襯屋企無人就變裝自慰,點知撞正老母突然返黎換唔切衫…
作者: Maggie_cd2018    時間: 2020-1-13 23:33     標題: 回復 12# aac 的帖子

大頭相真的是你嗎?如果真係,你真係好索
作者: maria-ng    時間: 2020-1-14 20:29

我的媽媽,家姐都知道的..................
作者: LolitaMinori    時間: 2020-1-18 05:51

屋企人知道 不過會扮唔知 咁其實幾好
作者: 心若詩意    時間: 2020-1-19 18:49     標題: 回復 16# LolitaMinori 的帖子

我的東西都沒有特意藏起來,所以也應該知道吧。
作者: cafe    時間: 2020-1-20 00:12

應該看上沒什麼特別, 整潔就可以了.
作者: misslady    時間: 2020-1-20 11:51

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2020-1-13 23:33 發表   4 o. c/ U  I  i6 @8 c6 i: ?6 D
大頭相真的是你嗎?如果真係,你真係好索
0 J3 {" @) O5 T& ^0 q) ^" v# O& V; q* _- G# G6 U% x* Z
是好好 索 % a& M/ ]* N, S& Q$ p0 M
6 ^: ]$ r: U5 H7 v" T. U
(*^o^*)
作者: joey221    時間: 2020-1-23 19:42     標題: 回復 17# 心若詩意 的帖子

我自己一人住
作者: haruka    時間: 2020-1-23 21:33

主動俾另一半知咗4 Y) f* [+ x4 r- }+ F3 O7 B
冇反應
5 M( o1 D0 p# O, V2 _1 l$ B- @
- F: l/ l- w) h( }9 A+ j; Y0 J佢明知我一個人去玩就肯定會著
作者: Tung1201    時間: 2020-2-16 01:07

收埋喺櫃度 但好驚俾屋企人知
作者: kwong0444    時間: 2020-3-1 00:09     標題: 回復 4# aac 的帖子

你的身形太像女生了,你哥看到誤會是女生十分正常
作者: volvo02    時間: 2020-3-9 00:58

家中一個人住 我有六对高跟鞋 m巾
作者: misslady    時間: 2020-3-9 09:17

引用:
原帖由 volvo02 於 2020-3-9 00:58 發表   5 u* y) P7 ~. Y) ^  L3 Z
家中一個人住 我有六对高跟鞋 m巾
+ u) q/ h$ S$ c. g+ M; n; [3 |# |, m4 V# c+ e0 K+ R/ w
一個人住," W( o. E! i5 G1 Z
全天候玩,都得啦
8 n9 q# J5 D# P2 {7 |0 ]) Z& X(o^^o)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0