標題: 提醒: 太窄的內褲會影響健康 [打印本頁]

作者: cecichan    時間: 2020-2-18 13:56     標題: 提醒: 太窄的內褲會影響健康

提醒: 太窄的內褲會影響健康
  o/ W! j3 Y, I( @) C- F7 j+ T不要因為一時的興奮而損害健康.  E; o4 C; n; X, ~7 G' g  B. E
! D# S6 L+ c5 x4 z2 f! X
以前我試過穿女式內褲. 後來感覺下面生左個瘡或者瘤. 之后無穿了.
  f2 p) U/ K, h/ E- u9 j淘寶有些內褲係女式但size是男性. 這都好d.不會令下面太緊." x. |! [: o8 K# f! U9 j( z

" b/ J2 C9 {/ A7 \: ]2 e' j3 ]宜家我接近40, 近來感覺腎有d唔舒服. 可能是平時自慰太多. 宜家都驚緊.
作者: 心若詩意    時間: 2020-2-18 15:00

戀物癖太重影響心理健康。
作者: 心若詩意    時間: 2020-2-18 15:07

戀物癖太重影響心理健康。
作者: joey221    時間: 2020-2-18 17:46

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-2-18 13:56 發表   
  M: E& f* w* f提醒: 太窄的內褲會影響健康
% `. ^1 V8 ^) a! |. s" k不要因為一時的興奮而損害健康.# A; U' W" B- x* b% c7 \2 D

7 f# R# ]$ }2 T以前我試過穿女式內褲. 後來感覺下面生左個瘡或者瘤. 之后無穿了.
4 L3 G. i" V" U淘寶有些內褲係女式但size是男性. 這都好d.不會令下面太緊.
0 x. B% K1 s/ H
" A, Q; f5 v5 Y  Q4 L/ L4 l  @宜家我接近40, 近來 ...
9 l% t/ I* P- e8 H1 \0 U  J

; C' [4 Y2 R/ S2 ]  o$ y0 ~其實我下面,也有些小問題# n5 \8 |  m9 S
但是為了另一半,也冇跟他說
作者: siumeci    時間: 2020-2-18 18:23

我天天穿女内衣褲無事
作者: watergap69    時間: 2020-2-18 20:47     標題: 回復 4# joey221 的帖子

可以分享一不是甚麽問題呢?
作者: angelalee    時間: 2020-2-18 21:04

問題是指內褲太小,還是自慰太多?
; e' f% Q  K! _' `2 X* k另外想知下面出了什麼問題?
作者: brabrabra    時間: 2020-2-18 22:38

自漬太多,或者之後立即沖涼,容易傷腎
作者: cecichan    時間: 2020-2-19 01:43

引用:
原帖由 angelalee 於 2020-2-18 21:04 發表   : J" v3 |9 V4 R" I, j
問題是指內褲太小,還是自慰太多?
" P8 V8 d, C$ W: z* B, c! b7 i另外想知下面出了什麼問題?
& C; c5 T) K: u. q# Q
5 Q* e  m3 {' @  z2 _
我覺得現在我主要的健康問題來自過往自慰太多。不過都想帶出內褲太窄都會產生問題。7 r* ]& ]2 a9 b$ `
在我感到內褲太窄影響我的健康時,已基本停止長期咁做。
) r8 z! W1 H/ j4 m
  H8 m" b. _" i. V% V3 l* K我講講我以前係點開始穿女內褲。由於唔想比人知道,我穿女內褲只會在睡覺時做,我是因為果種壓迫感同埋覺得同女仔做同樣野而喜款的。; `. @0 L! Y. n
其實次數都唔係好密。因為我只會在有少少性欲和不自慰的情況做。不久后感覺我的痔瘡是嚴重左,當時無覺得關事。(這個也確是未必關事的)0 p, q# ]8 m' N, u4 Q
不過過一排后,我下面袋果個位置生左粒野,好似痔瘡咁,不過按下去不會痛。 咁我意識倒可能關事。 無著一排,粒野開始無野。
8 V1 o0 X2 a- m6 N+ v/ h0 @
: m  G/ {7 u3 @3 Q5 f  A( N. ^跟著一排后,我又開始番穿女底睡,因為還是不太肯定係咪關事。之后又真係出番粒野。之后又停左穿女底。 跟著又真係慢慢好番。/ K' c7 D* n9 j% Q3 T
所以我覺得穿太緊的內褲會影響健康。 其實在網上也找到穿太緊的內褲會影響健康的話題,不過未必和我的case相關。& n5 i9 g( D5 Y8 P, Z: ^
/ q! h$ C: A( ?% F
而我宜家的問題係,大約以下
/ F3 k) {5 m% H1 D$ l1. 最近二個星期都感覺到個腎有d麻,感覺個腎好似會跌咁。老實講,有d似按邪骨射精后,仍然被女整d精出來果種的辛苦.朝早和深夜比較明顯。
# B* B3 h: @; v: u) D0 t2. 我平時一兩個星期都揼一次正骨的,美容院body果種,個技師按我近大腿淋巴位置,我直情麻到要避開,以前我唔會咁的。
1 m2 I. A4 v  T+ P5 {! o* W& _3. 尿多泡。我試過買試紙check,1次蛋白正常,1次蛋白好高。- I& `2 a$ h5 t) p! O( r) O8 O
4. 醒果時,雖然有尿但沒有勃起的次數多左8 E2 p! G7 J0 k  U
; K: z; o4 Q& p9 y9 }* o7 b* ~/ w
我主要懷疑
, y% F9 |) G* k: J( P8 u1. 以前自慰次數偏高,約一星期4次不定,有時日日1次。 5 S! J. ?/ \. _( s, h$ P' R. Z
2. 同埋最近成日飲d其他飲品(運動飲品,紙包飲品)代替水。
  y  _* i2 A* J. o3. 壓力大,(炒股)
- V% u  J. U. J  p8 M. N' U; Q. m4. 夜訓,(1,2點前都訓唔著): z! w0 X4 t6 z% ~
我已預約左28/2 body check, 希望無事.
0 Z0 s( j3 H6 G* H* P- b- n% b
- K. a7 k6 o7 j$ y+ J& H! Q) E$ z' F[ 本帖最後由 cecichan 於 2020-2-19 01:53 編輯 ]
作者: longgraxx    時間: 2020-2-19 02:46

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-18 17:46 發表   # C7 F; z/ i2 Q: x, q
: m/ g1 E& A' H* T& S9 V# D- I9 ~8 a
" K/ T/ V  h+ _4 b# o( m
其實我下面,也有些小問題
8 h" @0 [" w$ y: o+ o但是為了另一半,也冇跟他說
+ ^7 `' Z5 ?, _( H
" E3 @7 e4 R3 ]! ~: E# O
因為太緊?: S$ d. u6 f5 B, C, L/ @
我而家日日都著,連返工都著, 唔好嚇我
作者: JoJo1217    時間: 2020-2-19 09:54

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-2-19 01:43 發表   
5 b$ x0 F3 f: L
3 G6 Y; }8 o( o; `6 h5 C5 w! C4 Q9 R3 c1 ~( F- ~- x3 H* _
我覺得現在我主要的健康問題來自過往自慰太多。不過都想帶出內褲太窄都會產生問題。
" O$ J9 a4 R' H9 ?在我感到內褲太窄影響我的健康時,已基本停止長期咁做。4 J/ |1 Z, D" d6 e. C3 M- X
4 y( m+ n0 v! B5 h) V
我講講我以前係點開始穿女內褲。由於唔想比人知道,我穿女內褲只 ...
$ ]+ E5 I, |0 Z, C& y
希望唔係淋巴瘤
7 g3 H2 N5 {+ Y5 y7 I祝福
作者: angelalee    時間: 2020-2-19 11:02

我沒有著返工和睡覺
  e) w2 D: |3 |6 H! p- C你買的內褲都是比較大; p( @+ @# K6 m* `
甚至比自己平時的更舒適3 n. N! m& g& b+ E
大家會唔會因為款式問題而買一些比較細小的內衣褲?
作者: ll_    時間: 2020-2-19 12:59

會有咩問題??
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-19 14:20

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-2-19 01:43 發表   
9 P2 w! M- R6 U8 G( D
/ v5 v$ J/ R- h" E/ x" r. J; g4 K' C' K" X& x4 x* h' q, R
我覺得現在我主要的健康問題來自過往自慰太多。不過都想帶出內褲太窄都會產生問題。: J) x7 o- y) H
在我感到內褲太窄影響我的健康時,已基本停止長期咁做。: u) `; ]+ k7 H$ q( J- y! Y! O) Q
) N7 v/ e0 g5 s* [- U: U
我講講我以前係點開始穿女內褲。由於唔想比人知道,我穿女內褲只 ...
建議你睇中醫調理下,仲有戒甜飲同壓力大既野,傷肝腎麻煩,仲有唔可以J太多(雖然好難....!)
作者: ngyl1394    時間: 2020-2-19 15:06

其實不穿女裝內褲, 只穿男裝內褲太窄也會危害健康! R" @/ D& ~' z& U0 C. b
不太關女裝內褲的問題4 B# b7 E. c$ b
不過好多brother初始穿或買的時候不知穿什麼SIZE+ J3 y1 M+ P( U, L" a* A- W
所以提議先買一條, 平時男裝穿什麼SIZE的女裝內內回來嘗試- _3 @9 _5 M5 k; B' \8 w: p
如果覺的窄就表示買大一個碼 for example:6 D( i- r6 U. _1 X5 O/ F( c5 s
平時穿是M碼, 但有點窄
" K4 X" ~$ U2 i; X這樣就要買L碼
作者: cecichan    時間: 2020-2-19 21:03

或者在一些出口店買, 通常是for外國人size會無咁窄.
& m, z8 f9 q; f, L3 s/ j
引用:
原帖由 ngyl1394 於 2020-2-19 15:06 發表   
$ T$ |/ U: h# M2 q) Y" Q/ _其實不穿女裝內褲, 只穿男裝內褲太窄也會危害健康
. e: _7 E) j. \! _. i- x( z( b不太關女裝內褲的問題2 z% X2 W7 @) X9 l6 |" j! j
不過好多brother初始穿或買的時候不知穿什麼SIZE, o3 X6 y' C! I  s3 J
所以提議先買一條, 平時男裝穿什麼SIZE的女裝內內回來嘗試% y3 U8 y: C8 k8 ~; H$ H% n
如果覺的窄就表示買大一個碼  ...

作者: 1677    時間: 2020-2-22 14:00

我覺得無關係。5 y) P1 K: q: _* X4 V
" ]4 a4 Q1 l# ]1 k9 N6 G
雖然女底會窄少少,但可以買大一個碼,而且女底比男底有彈性,我覺得更加舒服。
作者: joey221    時間: 2020-2-22 14:19

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-19 02:46 發表   9 j9 A9 J8 _* h
* H2 {2 y0 U& I2 c' O; e* M& P

. D: u7 L  W) q- X4 L( B+ P0 @因為太緊?
) P* h: d" \3 D( K0 H我而家日日都著,連返工都著, 唔好嚇我
' @# G4 s0 x& W8 T
. l8 g/ H1 @, k
可能每人身反應不同
作者: lz001    時間: 2020-3-18 22:35     標題: 回復 1# cecichan 的帖子

著啲有彈性
作者: lz001    時間: 2020-3-18 22:36     標題: 回復 19# lz001 的帖子

唔好著100%棉質,試下著95%棉 5%氨綸質地
作者: maria-ng    時間: 2020-3-24 16:47

我習慣左穿阿婆底褲,不會緊..........

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0