標題: 女人急尿忍尿會性興奮或高潮 [打印本頁]

作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 11:49     標題: 女人急尿忍尿會性興奮或高潮

女人真係好易性興奮  
- P) p- s. I# ^6 ]+ p% P4 u一班台灣女仔玩忍尿性興奮,原來好多女仔回復都有咁玩 : ^; h* N: D/ J4 C# z" C/ s0 r
0 }3 y5 b; o4 V
尿急憋尿會興奮
$ z8 ~. j( H6 s9 \& O) z: ]https://www.dcard.tw/f/girl/p/228380665
2 `* e9 Y" q3 E: l  t' S) ^1 G3 B: a) H9 [" X- _9 ~
大概在去年夏天的時候
; [+ R) ^8 t; g6 w有一次我跟我男朋友一起出來玩# H' i; B! ~/ |" O' }1 p- \
回家的時候因為喝太多飲料半路上就尿急了
5 o. H# v- n* W+ f) c" `然後回到他家裡" s/ o1 ?( {) W* h* s% I
我在門口等男友開門的時候我真的急死了9 d2 G! h# V0 E
我是真的超急的
' |5 k( w" [; M那次我還穿高跟鞋憋尿超難受的
  j- C7 @4 |% a0 _5 }" E' L. Z門一打開我走進去時, l$ W+ s2 |6 [) }9 B
我急著想直接衝去廁所
: A5 F3 B2 @1 }1 x我男朋友突然就從我後面抱住我不讓我去廁所
4 w: q  ?" D- ~) C0 D( Z我的身體卻被他控制住被他抱著緊緊的讓我身體都不能動
2 G7 q, G6 a: y2 y9 z  L" e然後我就憋不住尿下去了/ |* x% u# r) p
像大洪水般的整個潰堤完全控制不住
4 h! ~' L% g+ n% e! |3 Z# b那次我穿的是連身短裙跟褲襪
3 A1 m* G# W% x1 c9 w9 k尿水整個像瀑布一樣流下來
" A# _# D2 z) K0 C他就蹲在我的屁股下面觀賞
8 X) B. d; V5 c8 _還把我裙子掀起來看😂7 W( g: h1 }: i8 M$ b  Q
那時我也興奮了
4 C0 ~& r! h) d+ D/ j我的高跟鞋還穿著沒有脫下來就尿了
7 `8 s5 w) }/ `2 a5 l# V' d我的內褲絲襪從屁股到小腳高跟鞋全都濕了
8 d. w$ C% o% ?地上一整灘都是我的尿
  `; x: h: a- R2 E# K我尿完了之後他很貼心的幫我脫下高跟鞋6 p% W  [% _9 G2 S) D
接著他卻又把我的褲襪脫下來還一直聞我尿味8 N0 r9 W$ b% ^: |
感覺他很貼心又有點變態😂& U9 V& y$ t) C) ~0 o$ l
之後我每次尿急憋尿的時候就會很興奮/ |& \) A5 h. g( N
憋很急的時候他的手就一直摸著下面5 f6 i# i* M, |& i
我有時候自己一個人的時候還會灌很多水喝自己玩憋尿
5 n& W  g$ F% J* j0 G我自己也不知道為什麼欸😂
+ e2 v, X" m' }' A0 l7 l5 S- Q& l8 u其實我是從我國中的時候就開始自己這樣玩了😂
/ R1 o$ B) a8 @* P3 e. N有時候尿很急的時候我的私密處就會開始濕了很像性興奮的感覺
/ D4 _8 f6 d: S  a7 L+ W: L  R: |很急就雙腿夾緊緊屁股扭來扭去的多有刺激感啊
' [& i* O3 L! I. g( @. x要尿出來的時候會更興奮, r, v* x, U6 `0 a) k+ l- V
然後就憋不住尿下去了內褲濕的感覺好爽好舒服啊😂
5 {4 y! o4 \( P0 K0 n% c  e
; k0 g/ ?. I: \' q2 ?: t3 V0 \各位女孩們妳們有人也跟我一樣的嗎😂😂😂
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 11:57

日本都有呢類題材 $ e9 [& ~  }$ Y+ y! D
https://www.xvideos.com/video47553159/sl-189-02' f* Q6 K) [. {" ~/ O& a- `1 O
https://www.xvideos.com/video47453105/sl-189-01
* Q) x; a1 r- ]: c# M, yhttps://www.xvideos.com/video53365213/5_angles_splashes_4
3 S+ M0 G% p% m! Ihttps://www.xvideos.com/video43517959/nice_pee_scene_12 G9 r6 n4 g, R! p) z

% C* i+ T2 {5 V* ~7 i[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-2-20 12:13 編輯 ]
作者: andy99810    時間: 2020-2-20 12:25

真的嗎?真的是第一次聽到這種趣聞
作者: angelalee    時間: 2020-2-20 16:05

男人會唔會都係咁?
作者: pantyhosemancc    時間: 2020-2-20 16:46

第一次聽這種講法,謝謝分享!
作者: joey221    時間: 2020-2-20 17:27     標題: 回復 1# xrm6013s 的帖子

看到文字,我己興奮
作者: joey221    時間: 2020-2-20 17:28

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 11:57 發表   
7 x2 o; y; W7 o) L8 H9 l日本都有呢類題材 ! w( ?, f' ^& W, F0 S% |
https://www.xvideos.com/video47553159/sl-189-02
! q6 f" l6 a! x# O: P; n% X2 chttps://www.xvideos.com/video47453105/sl-189-01
6 p- @8 G& A% p) t9 F2 D8 _https://www.xvideos.com/video53365213/5_angles_splashes_4
0 h# y7 z7 j  C- R+ K/ H; r( Vhttps://www ...
# _0 V8 n/ m- m# H# O

" Z1 ]2 O& D7 O慢慢每段細看
作者: maria-ng    時間: 2020-2-20 17:41

我只聽過女人忍尿能力低
# l- C3 _) q3 [2 \# G! o1 \( r容易小便失禁
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 17:47

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-20 17:28 發表   
" Q4 Q0 v8 @, {0 Y5 {6 n+ R) p1 G) G& n- H

) M7 @4 w( h! c* h8 i9 X慢慢每段細看
睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 17:49

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-2-20 17:41 發表   " w/ B/ F  l7 i6 D4 }2 o
我只聽過女人忍尿能力低
; u" h+ k* y! l; W: M容易小便失禁
我都係今日先知忍尿都會性興奮  D女仔玩到尿道炎都仲想玩+ |0 ^* s% N9 j( z) O
6 o! Q, d% h2 x# B" ~3 o2 ~9 J
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 18:11

仲有, 我今日睇左好多toilet cam, 發現原來好多女仔痾完尿著返條底褲就走人, 完全唔會清潔, 所以點解女人底褲都好重尿味
作者: joey221    時間: 2020-2-20 18:48

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:47 發表   3 I! N& j# a$ a
睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
  g# u/ a! r. l5 g
: x" h% ?3 D9 Q: H+ _" r2 w% w好好看的片
作者: wammaw    時間: 2020-2-20 23:20

超好玩超喜歡!
0 W, C9 t" R3 G8 `從內到外都尿濕暖暖的大滿足
作者: siniansinian    時間: 2020-2-21 11:41

这就是所谓羞耻的兴奋吧
作者: 1677    時間: 2020-2-22 17:03

上完xvideo, 真係停唔到; W; w, l+ |! a5 T
: d* s: O+ _: ~! k
見到另外一段片,竟然可以兩個女同時用同一格一齊小便!
+ P0 `& |, V; y; L! E0 T" M/ X2 Mhttps://www.xvideos.com/video47357581/bizarre_asian_babes_pissing0 J  c; f6 ~5 a
高難度動作!
作者: joey221    時間: 2020-2-22 17:20

引用:
原帖由 wammaw 於 2020-2-20 23:20 發表   
$ i6 w0 `- V4 Q5 l. A; C超好玩超喜歡! & u  u7 V4 K& m5 X- q: a; Q
從內到外都尿濕暖暖的大滿足
' y1 n$ E/ t3 m8 c

F) C: m5 T- F: _# A  C我喜歡另一半的精子, 在我肉洞和內褲上
作者: joey221    時間: 2020-2-22 18:25

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 18:11 發表   
% }" y7 r* R1 L# S# E. E: ]仲有, 我今日睇左好多toilet cam, 發現原來好多女仔痾完尿著返條底褲就走人, 完全唔會清潔, 所以點解女人底褲都好重尿味
" y! s6 p6 O3 g# @# l. q! Q2 Q; Z5 z# K+ q6 S& P3 G/ m3 x
有些女仔會加護墊,也是有用!
作者: joey221    時間: 2020-2-22 18:36

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-2-20 17:41 發表   
7 a. \0 ^" P. h7 Y我只聽過女人忍尿能力低
% s+ Q7 [' w8 m$ J; v容易小便失禁
& Y* Y5 G) ]6 o# Y
7 o2 `( `0 h" E& O3 @" c4 a我有多次,被插至急尿
作者: maria-ng    時間: 2020-2-23 07:49

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-22 18:36 發表   
, w" Q1 i1 j7 T# j+ ^% D( N' C2 L8 I! J
# E, _, ]) W3 n3 F
我有多次,被插至急尿
6 ^  g! `" z2 K我只有被插到射精..............
作者: 校服收藏者    時間: 2020-2-24 18:31

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:47 發表   
/ Y# x0 O4 s. z睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
6 P5 q' J1 j+ ]" q( R0 E) P# |  S
( I6 [6 a0 J* R2 G著裙都還好" T& q9 B$ \/ n2 ~) V  Z/ T* i  Y% e
有一個著褲我都唔知佢點走出街
作者: joey221    時間: 2020-2-24 20:18     標題: 回復 19# maria-ng 的帖子

我洞子仍有奌累
作者: krystalok    時間: 2020-5-30 00:48

有d女仔真係會急尿時易d high
作者: wetsissy    時間: 2020-5-30 03:34

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:49 發表   
% |/ Z3 q9 S! M  我都係今日先知忍尿都會性興奮  D女仔玩到尿道炎都仲想玩
0 y- x: g# Q) U2 W: y* F7 R

) n9 V; ^+ N5 `6 D% b: ?1 w! o其實男人急尿忍尿都會有。我既性啟蒙就係小學果陣忍尿忍到瀨尿。瀨尿果一刻尿尿噴出黎既感覺,好似高潮射精一樣爽
/ ]% r, O+ D8 m. m+ ]: Q/ R
- ]9 h' U* K- C" P自此我每次想興奮果陣都會忍尿自慰,有機會慢慢玩果陣會著女裝底褲同絲襪,玩自慰瀨尿
作者: HKReindeer    時間: 2020-7-29 17:59

第二樓既影片好明顯就是假,片中個D日本女點會咁樣屙尿嫁
' s+ i' N0 S0 {! _8 s
' O1 P+ q6 E9 W/ a就算真係忍唔到,起碼個蹲廁前後點企都識分下話,$ B0 y! v+ `8 z& K2 |7 E9 p
; ]3 X) [2 k1 s' J9 y5 k1 [
睇完個D日本女對蹲廁根本都仲未識分,同時為了解決女性這種情況就會有M巾出現/ T4 |: T/ d# t/ Q% D  w" L! s
8 v" W% T% R! A2 X" x
M巾的確很神奇,就算真係忍到失禁(瀨尿)都好,M巾都幫女性吸晒佢,
! A' q$ w$ j5 q6 v' ^; O, H# D. }2 |5 t- ~- n( e  t- b' a1 i
不過雖然M巾幫女性D尿吸晒佢,但個張M巾都要間唔中要換一換佢,4 T6 W9 S8 C0 @3 p4 h4 a8 l" V

! e  P% ^2 N7 B. T( Z否則焗得耐女性私處有機會發炎、不便...等等之類," K* e( {( p3 C' e& J
/ @$ s% T( d- U9 r, o; I7 G
同埋現實如果真係女性著住高跟鞋去廁所大部份都會選擇坐廁,因為坐廁會比較方便,
5 g# ?, @6 @8 M# u6 g4 h. A! }9 I+ A
就算廁格係蹲廁的話,好多女性都會脫左高跟鞋黎屙屎屙尿,唔會著住黎屙屎屙尿
* X2 C! Y! Z: N6 I: b( F2 T  u
2 W% q7 Q7 Q2 [/ m同埋提提大家女廁D地板係比較乾淨男廁D地板好多嫁,仲有現實中女性係著住絲襪高跟鞋的話,+ t, Y  D  z" j: P$ E; j
: c( v5 G. }* B/ S9 I
手袋裡總會有一包後備絲襪、M巾、化妝品...等等之類不時之需
, F) ]$ n8 s$ e  O' ~
+ p! W! \3 f' y7 V[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-7-29 18:09 編輯 ]
作者: Eva0313    時間: 2020-8-2 00:10

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-29 17:59 發表   
6 O  \+ q& r! b9 N; d2 y第二樓既影片好明顯就是假,片中個D日本女點會咁樣屙尿嫁. D/ t6 l6 ]' p8 i; F
8 s, {( V5 ?% a" n
就算真係忍唔到,起碼個蹲廁前後點企都識分下話,% H6 S" ~0 G" f3 q) w
. f3 p/ X- X. B8 O
睇完個D日本女對蹲廁根本都仲未識分,同時為了解決女性這種情況就會有M巾出現. G; o: b+ T" D

- y7 g+ o: D( g7 vM巾的確很神奇,就 ...
8 L7 \5 X# I5 ^: a0 U+ o8 r4 O女人的話就算係坐廁都儘量會踎住咁用,好似係。同埋m巾吸都係吸到好少嘅啫,真係吸到晒就唔使有尿片啦
作者: HKReindeer    時間: 2020-8-2 20:22

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-2 00:10 發表   5 }' x" X# s9 V

M2 w2 i% D6 [9 w  p9 W女人的話就算係坐廁都儘量會踎住咁用,好似係。同埋m巾吸都係吸到好少既姐,真係吸到晒就唔使有尿片啦
9 V* j% b# h3 h) k% a8 n2 }/ H+ T" N
6 @. e3 O1 o3 ^/ \) V' i/ k
1 P4 J8 p/ A6 s
其實你分唔分到點樣為知係坐廁和蹲(踎)廁,坐廁其實就係馬桶式坐廁特徵就係會有廁所板比你坐落去,
+ R5 T2 D! Y  y* S0 W. C& d2 ]& [. ?# i/ r" [$ L  w  }( a
而且蹲(踎)廁就冇廁所板,係要你自己用雙腳hold住黎踎住個廁所坑黎屙屎屙尿,男性用踎廁就會方便冇咁辛苦,
% g% |" X7 f& j2 }: D! f# ^; Q1 u# A$ ?" j. s8 o
女性就會比較麻煩或者唔方便,同時坐廁係冇乜需要踎住咁用,只需要坐落去就黎屙屎屙尿,
& a/ w7 @0 N9 s) q( _! M- M! }7 s5 m( Y8 s5 G2 U4 P
至於M巾方面,依加D M巾其實已經好多元化,例如: 你要舒適會有舒適M巾、你要吸水力強也有吸水力強、- i. v- B4 V8 ~* X* S  \
5 t. H8 L& o/ o) o8 L3 j
你要特薄也有特薄,所以m巾唔至會吸好少既,當然啦女性下體係凹既,用起M巾上黎自然好似痴醫生膠布咁密封
& T1 z0 y  w0 `* k! \( M0 M3 C
" Y. W2 R' C2 R6 [' w9 i但男性因有JJ既關係就算用M巾點包住下體,男性既下體都唔會好似女性下體咁包得咁密封,JJ會成為阻礙,
/ O2 F8 E1 C. B( V5 U2 o: o* D0 T+ I3 x1 L" K* X$ K
所以你用男性角度用M巾自然會吸好少或吸唔到啦2 C9 T) a- [, t- N' o3 M9 }) {
( j0 g7 O7 v! @" _1 Q
作者: Eva0313    時間: 2020-8-3 22:05

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-2 20:22 發表   
* \  s" M) o3 Q) u+ D  z; N[quote]原帖由 Eva0313 於 2020-8-2 00:10 發表   
9 V" x0 U: Z$ V/ D! r# G, M# Q, o1 \8 E" p3 {5 h3 ?2 {  s; R
/ F5 y6 q7 s" C$ ^5 k/ V8 o
其實你分唔分到點樣為知係坐廁和蹲(踎)廁,坐廁其實就係馬桶 ...
* d. t9 M$ D; m, W
其實個問題係公廁座廁啲板好多都好污糟,乾淨少少嘅都叫做可以舖吓廁紙坐落去,太污糟果啲寧願好似坐無影凳半踎半坐咁去用
作者: aimyon    時間: 2020-8-3 22:27

瀨咗就有排清潔 都係正正常常高潮好過
作者: HKReindeer    時間: 2020-8-4 13:32

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-3 22:05 發表   8 G, E' |1 u( D- i

% `3 ]; s5 N3 a" G其實個問題係公廁座廁啲板好多都好污糟,乾淨少少既都叫做可以舖下廁紙坐落去,太污糟果D寧願好似坐無影凳半踎半坐咁去用
( w! ]: ]8 r. s" D: [! R  |8 r3 I+ J2 i

& E. ]  @6 C" Z# c# K- P( U
0 H0 s( x: Q( |: L, E+ ]8 `/ Z
. B8 w& d; J. J( @, A; e4 y( R如果你連公廁都講埋出黎既或搬埋出黎,就真係冇野好講
* x) M/ r" [8 T0 R6 E- z8 G$ ]
3 X9 m0 ]) }' Q( P' f) k$ ~# l! O但現實中的確會發生,如果係咁既話,我寧願忍住去商場裡D廁所屙屎屙尿好過
5 r( h* l  A& A6 C* o+ u0 _0 a8 W# m* @. d
但你可能又話,如果真係忍唔到、現場環境冇商場呢!急住要去呢!' f9 x# x& i7 Q3 ^# M7 W, [

1 |: p% x& q4 X7 j2 O7 k如果你下下你都諗到咁偏,揀左揀右都咩既 咁你真係唔多了解女性2 U  ~' E- P) T

: Z9 E( V6 o0 r$ D: f" D3 n1 R* v同時唔怕再講白D,白到唔可以再白,
, |6 L* o$ T7 y  {  ?7 {7 f+ n
- O6 b! ?/ S' v& G就係:「女性都會忍到屎屎尿尿,但冇男性忍到咁耐,8 l& H) h' p4 R) k9 [  C0 \

8 u5 d, @6 m4 \; n0 }( t  D            唔係真係急到就黎瀨先黎屙屎屙尿搵廁所,同時唔好將AV情節睇到入晒腦啦
/ h$ T! O4 C7 e1 k
7 T" d3 I4 O9 z: N/ u) {0 o/ b            現實中女性一有少少尿意、屎意,就需要去類似商場搵廁所嫁啦」
' |/ R% V$ f) h. d  T) C% C, r8 D5 K0 E  w9 b' K
2 ?2 Z. h" f6 H% @# X
同埋我點解咁了解,我都係睇返黎,從然自己身上慢慢模仿女性化
% m  t6 ~+ `" F* c) ?6 i3 c2 a# b8 ~( t& |/ `, F+ m6 S% ?
例如:著住絲襪高跟鞋著足8-9個鐘(當然屋企冇人既時候或他們上班時候)、
. V6 |2 S: B3 O; R& `$ B' T4 E# \5 J3 H% j
        屋企去廁所都要著住絲襪高跟鞋模仿女性黎屙屎屙尿(當然屋企冇人既時候或他們上班時候)
3 X' Y/ v; L1 k) j4 B$ P  \2 u: _* p& Z' h. y' j. T
作者: joey221    時間: 2021-11-19 08:23

引用:
原帖由 wetsissy 於 2020-5-30 03:34 發表   6 [4 V1 V/ E- |1 ^

2 o2 t) ~9 S; N; J" A2 f7 r- S0 L) {7 Q& y* G/ c
其實男人急尿忍尿都會有。我既性啟蒙就係小學果陣忍尿忍到瀨尿。瀨尿果一刻尿尿噴出黎既感覺,好似高潮射精一樣爽
0 k2 D4 k; o( O: ~1 b' q: k; ]
) g0 X- T; b6 C4 Y$ k; K( O自此我每次想興奮果陣都會忍尿自慰,有機會慢慢玩果陣會著女裝底褲同絲襪,玩自慰瀨尿: ...
0 v. L2 L. T1 V7 A+ {9 U

5 J4 R1 d# m/ N! A- I" s好主意,外出時就不能
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-11-20 23:07     標題: 回復 1# xrm6013s 的帖子

嘩!這個真的第一次聽哦!
作者: silly1234    時間: 2023-11-28 00:19

某論壇睇返來,忍屎的通都係中意恥辱PLAY又或者被虐PLAY O既愛好者,男女應該一樣,忍尿的話女人會多一種意義,就係忍尿會壓迫子宮,忍尿係女性其中一種自慰方式

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0