標題: 女人急尿忍尿會性興奮或高潮 [打印本頁]

作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 11:49     標題: 女人急尿忍尿會性興奮或高潮

女人真係好易性興奮  
9 V" W/ q# j8 l( ~; ^一班台灣女仔玩忍尿性興奮,原來好多女仔回復都有咁玩
+ p- o7 _$ ]$ }% r) E, L# e8 R/ ~3 q2 c. g1 }2 e5 A7 H5 ~
尿急憋尿會興奮
9 g: }: _% p" L5 ?* `- M! Xhttps://www.dcard.tw/f/girl/p/228380665
6 F; M% Q: l4 S! U2 d; N$ P/ G' H( z: Y9 X9 g7 Z# v2 b, m% q
大概在去年夏天的時候# R6 ~: l! P9 t# h, p, c" \% t
有一次我跟我男朋友一起出來玩. K$ d+ ]* E( V9 d- _
回家的時候因為喝太多飲料半路上就尿急了! Z0 o; Y3 y8 |6 z9 V) p5 e
然後回到他家裡9 z# c- l7 x" |7 S& f: s9 @
我在門口等男友開門的時候我真的急死了
0 M. r4 j* B" H% K! x; _4 A7 x我是真的超急的
7 o  B% k+ a7 n, v7 p% p0 k+ C那次我還穿高跟鞋憋尿超難受的
5 |2 l. ^# D9 g: C1 ~+ U8 {& g門一打開我走進去時
! x0 p* d% @* a8 s我急著想直接衝去廁所0 x9 S9 i$ T5 r3 x" @) I9 p; h' \
我男朋友突然就從我後面抱住我不讓我去廁所
/ E% t: ?; n8 ~. v- Z2 l" @我的身體卻被他控制住被他抱著緊緊的讓我身體都不能動
, y  h) G/ N) V+ m- h* Z3 k然後我就憋不住尿下去了: k0 U: ~1 _& g2 w3 ?8 D' x
像大洪水般的整個潰堤完全控制不住
/ }7 Z" ?& o& W# F$ q5 G那次我穿的是連身短裙跟褲襪8 N( h3 G4 f/ f: J
尿水整個像瀑布一樣流下來
, ~% G0 e7 U, I/ }* Y) t他就蹲在我的屁股下面觀賞. h( q( @/ v" x( U# W& i+ L
還把我裙子掀起來看😂
! D! s: w6 X$ x: G! X( C! a5 q, U; w那時我也興奮了
+ H2 g# f7 _: q1 R0 S我的高跟鞋還穿著沒有脫下來就尿了
" z  E7 p) P! f3 m$ R( I我的內褲絲襪從屁股到小腳高跟鞋全都濕了
3 O9 i/ I0 T' V! N7 v0 j地上一整灘都是我的尿
, |( o& j& @6 b' B. a% d- k我尿完了之後他很貼心的幫我脫下高跟鞋
0 E: {  W% P6 i1 P' L" T接著他卻又把我的褲襪脫下來還一直聞我尿味
% E* ?0 m$ T2 f% ]感覺他很貼心又有點變態😂, _7 A1 V; a6 s! [
之後我每次尿急憋尿的時候就會很興奮! A9 H$ U$ r1 o4 z* J
憋很急的時候他的手就一直摸著下面; o6 l! I  A7 M+ k) ], U& R
我有時候自己一個人的時候還會灌很多水喝自己玩憋尿
5 T0 x) c6 `* Q: y7 o8 \3 K我自己也不知道為什麼欸😂
! d+ C+ Z& B; c9 V其實我是從我國中的時候就開始自己這樣玩了😂
7 t( t& d8 p# ~有時候尿很急的時候我的私密處就會開始濕了很像性興奮的感覺  |9 z# {; \7 O: E5 w
很急就雙腿夾緊緊屁股扭來扭去的多有刺激感啊5 w: F& W9 B2 s1 C3 b1 M) Y
要尿出來的時候會更興奮/ b7 R9 k" T- Q7 `& a3 E$ w$ }
然後就憋不住尿下去了內褲濕的感覺好爽好舒服啊😂, C$ D4 ?8 G; r, V8 E
5 N; h7 m0 Z1 o  i9 F" N3 c1 X$ E
各位女孩們妳們有人也跟我一樣的嗎😂😂😂
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 11:57

日本都有呢類題材 # T- ^' Z7 r; \3 F
https://www.xvideos.com/video47553159/sl-189-02
5 p9 Y- [) j& c7 q5 T, fhttps://www.xvideos.com/video47453105/sl-189-01# d% G& M/ C, `3 Z1 t; R6 ]: g9 ^
https://www.xvideos.com/video53365213/5_angles_splashes_4
6 S, k/ {: R2 n1 w5 P% [0 d6 |) Xhttps://www.xvideos.com/video43517959/nice_pee_scene_1
, A- |% z( O1 Y/ a
7 A! @6 n! @; X. E4 K2 `[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-2-20 12:13 編輯 ]
作者: andy99810    時間: 2020-2-20 12:25

真的嗎?真的是第一次聽到這種趣聞
作者: angelalee    時間: 2020-2-20 16:05

男人會唔會都係咁?
作者: pantyhosemancc    時間: 2020-2-20 16:46

第一次聽這種講法,謝謝分享!
作者: joey221    時間: 2020-2-20 17:27     標題: 回復 1# xrm6013s 的帖子

看到文字,我己興奮
作者: joey221    時間: 2020-2-20 17:28

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 11:57 發表   
! u3 G+ D' U) c, X- Y日本都有呢類題材 1 ?' L4 m0 X8 y
https://www.xvideos.com/video47553159/sl-189-02
- S" l" B9 `/ j" ~https://www.xvideos.com/video47453105/sl-189-01
( g' Q# y7 |# `: D2 D. ?https://www.xvideos.com/video53365213/5_angles_splashes_4
( V4 j4 B7 Z' U  O( p2 Jhttps://www ...
6 z$ O) l1 ~& @
; K9 x* R/ b9 n# Z) n慢慢每段細看
作者: maria-ng    時間: 2020-2-20 17:41

我只聽過女人忍尿能力低
# E+ A6 g+ e- {/ H; T: \4 Q  t* m$ [容易小便失禁
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 17:47

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-20 17:28 發表   
3 _. p  M! X. V! w$ f. i' \2 s8 R' w2 w( Y: m
5 @' ?# C$ |; S
慢慢每段細看
睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 17:49

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-2-20 17:41 發表   9 N: s+ g. W1 b9 ~! s( Y8 i1 P+ s
我只聽過女人忍尿能力低* r- s* M. B; z8 d
容易小便失禁
我都係今日先知忍尿都會性興奮  D女仔玩到尿道炎都仲想玩$ O; W  f" t4 O- r. o
; i1 ], G; s# w, z7 _' I3 u
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 18:11

仲有, 我今日睇左好多toilet cam, 發現原來好多女仔痾完尿著返條底褲就走人, 完全唔會清潔, 所以點解女人底褲都好重尿味
作者: joey221    時間: 2020-2-20 18:48

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:47 發表   
1 @# T  w1 u8 w( x1 O3 O睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
( E3 h. X" Y8 E! a5 k
3 W+ c% O/ [* Q. `好好看的片
作者: wammaw    時間: 2020-2-20 23:20

超好玩超喜歡! 4 b9 p0 z0 x3 d
從內到外都尿濕暖暖的大滿足
作者: siniansinian    時間: 2020-2-21 11:41

这就是所谓羞耻的兴奋吧
作者: 1677    時間: 2020-2-22 17:03

上完xvideo, 真係停唔到
% {2 _3 \4 P: E2 f1 C2 E  I# r% P+ m
見到另外一段片,竟然可以兩個女同時用同一格一齊小便!
/ _. F2 n0 `: ?2 ]4 d( Vhttps://www.xvideos.com/video47357581/bizarre_asian_babes_pissing) w# @" y1 H7 A) V* D; U9 P
高難度動作!
作者: joey221    時間: 2020-2-22 17:20

引用:
原帖由 wammaw 於 2020-2-20 23:20 發表   2 v1 W5 u$ J+ L4 i
超好玩超喜歡! ( u$ `  m* Q" a0 m- k2 F
從內到外都尿濕暖暖的大滿足
% q9 C% @7 w: a5 C
8 q/ X# Q$ b4 [7 z& H我喜歡另一半的精子, 在我肉洞和內褲上
作者: joey221    時間: 2020-2-22 18:25

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 18:11 發表   1 d+ |+ e! X3 x- m8 n/ Z! p$ y; C* E
仲有, 我今日睇左好多toilet cam, 發現原來好多女仔痾完尿著返條底褲就走人, 完全唔會清潔, 所以點解女人底褲都好重尿味
' {9 K5 n& @2 b8 G* F
( P5 Q4 q( }2 |0 q) S( U1 A( c8 Z
有些女仔會加護墊,也是有用!
作者: joey221    時間: 2020-2-22 18:36

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-2-20 17:41 發表   " z4 c- N% i! h$ K. U) L& `* [5 A+ s
我只聽過女人忍尿能力低
+ S% @9 a+ h. u. K" g. t, ?+ N7 _容易小便失禁
6 B( E4 Q8 r: ~& t: K7 w7 i
$ H6 Q( l- s9 l5 w, a我有多次,被插至急尿
作者: maria-ng    時間: 2020-2-23 07:49

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-22 18:36 發表   6 {' r# f1 R, k% Z
2 ~  Q1 V  W4 U5 h' U( M

# W) ~- Q' R1 l$ o  p我有多次,被插至急尿
. H. x8 o0 G, }我只有被插到射精..............
作者: 校服收藏者    時間: 2020-2-24 18:31

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:47 發表   
# Z+ |! d' k+ h, [+ |( @; a4 T睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
8 U, s. @) j* Z9 O' F' M% ?7 J

6 a7 }, r/ F0 ^) U7 L8 _* c# F, J著裙都還好! M9 Q+ ^5 Q! T, ^
有一個著褲我都唔知佢點走出街
作者: joey221    時間: 2020-2-24 20:18     標題: 回復 19# maria-ng 的帖子

我洞子仍有奌累
作者: krystalok    時間: 2020-5-30 00:48

有d女仔真係會急尿時易d high
作者: wetsissy    時間: 2020-5-30 03:34

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:49 發表   
+ B" {# R+ W- w8 T9 ^" u  我都係今日先知忍尿都會性興奮  D女仔玩到尿道炎都仲想玩
, M6 ]# U* M9 Z  R- `% T9 B0 u8 V5 ?& l7 R4 [$ l( Q
其實男人急尿忍尿都會有。我既性啟蒙就係小學果陣忍尿忍到瀨尿。瀨尿果一刻尿尿噴出黎既感覺,好似高潮射精一樣爽: ^' f% A1 L4 Y" P* ~) `

$ y# @; Z. k( c9 z% \自此我每次想興奮果陣都會忍尿自慰,有機會慢慢玩果陣會著女裝底褲同絲襪,玩自慰瀨尿
作者: HKReindeer    時間: 2020-7-29 17:59

第二樓既影片好明顯就是假,片中個D日本女點會咁樣屙尿嫁
9 ~" M% e5 e3 e7 y6 D- [: C2 j, U' w9 l: m
就算真係忍唔到,起碼個蹲廁前後點企都識分下話,) A4 C/ X9 g, j- X1 _& Z& I
- ]+ M! ]& J! I! u7 @( D# Q/ I
睇完個D日本女對蹲廁根本都仲未識分,同時為了解決女性這種情況就會有M巾出現
5 c4 ^" V* ?6 A  g+ g1 i8 D4 F2 J* n  U1 K/ K* t
M巾的確很神奇,就算真係忍到失禁(瀨尿)都好,M巾都幫女性吸晒佢,% D3 [" K! J1 O) `  g: s) `0 N
9 g; g: e# s* q4 l: G, B
不過雖然M巾幫女性D尿吸晒佢,但個張M巾都要間唔中要換一換佢,; K; O. s" v8 T2 f* [  S
6 c" N. R. [( E+ Q
否則焗得耐女性私處有機會發炎、不便...等等之類,
9 w+ ~, B/ A. z; e" i8 Q
" ?; [8 h7 V, W2 t6 F同埋現實如果真係女性著住高跟鞋去廁所大部份都會選擇坐廁,因為坐廁會比較方便,! k( a6 ]( a9 i9 d: U: ]+ e
% z2 R# v! H. L; I
就算廁格係蹲廁的話,好多女性都會脫左高跟鞋黎屙屎屙尿,唔會著住黎屙屎屙尿8 I* c. f# I  C+ Z$ f+ A1 A
9 Z7 ]3 f( I  k0 ?
同埋提提大家女廁D地板係比較乾淨男廁D地板好多嫁,仲有現實中女性係著住絲襪高跟鞋的話,
9 ~  ^2 Y2 y  d$ t: }7 {& R& _. D" f0 N
手袋裡總會有一包後備絲襪、M巾、化妝品...等等之類不時之需7 a: a+ R2 J3 m. N3 o
: |5 Z1 t% C1 g/ p4 U- q
作者: Eva0313    時間: 2020-8-2 00:10

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-29 17:59 發表   / ]) B; G! N7 a9 U7 Z) F
第二樓既影片好明顯就是假,片中個D日本女點會咁樣屙尿嫁
3 i% o6 Y5 T, p" A7 o, A2 J3 ?' d8 V* ?. b4 b3 V  _% M1 O
就算真係忍唔到,起碼個蹲廁前後點企都識分下話,
* \7 S4 [4 C1 Q4 S( K, K3 B
3 B9 G- R% o3 I5 ^$ n5 Y0 `睇完個D日本女對蹲廁根本都仲未識分,同時為了解決女性這種情況就會有M巾出現
6 Z+ x, y  n  |/ |" `$ R$ p( z" ]+ ^: \$ j
M巾的確很神奇,就 ...
$ F8 `! Z# {5 @8 ?# x女人的話就算係坐廁都儘量會踎住咁用,好似係。同埋m巾吸都係吸到好少嘅啫,真係吸到晒就唔使有尿片啦
作者: HKReindeer    時間: 2020-8-2 20:22

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-2 00:10 發表   + L3 }8 F* x1 |8 a7 B2 O: N
& G) j. n2 C' K. w+ A
女人的話就算係坐廁都儘量會踎住咁用,好似係。同埋m巾吸都係吸到好少既姐,真係吸到晒就唔使有尿片啦
" X4 Q& A% v/ Z$ }- R
3 @2 i( W3 z# L' V( _
7 a6 ]3 Z. w( {  V! `% Q9 c1 C! f# K6 {! f
其實你分唔分到點樣為知係坐廁和蹲(踎)廁,坐廁其實就係馬桶式坐廁特徵就係會有廁所板比你坐落去,  t, e/ ^; z+ V" U

* s5 D5 X+ N1 q2 ~而且蹲(踎)廁就冇廁所板,係要你自己用雙腳hold住黎踎住個廁所坑黎屙屎屙尿,男性用踎廁就會方便冇咁辛苦,
- x8 e" \6 K+ |) D' J  g- G6 o- c6 A& T0 G, |
女性就會比較麻煩或者唔方便,同時坐廁係冇乜需要踎住咁用,只需要坐落去就黎屙屎屙尿,
5 Y0 o4 N7 s  i  p- K) Z9 F) i% Q( a
8 s4 v+ G4 `( D  j0 {至於M巾方面,依加D M巾其實已經好多元化,例如: 你要舒適會有舒適M巾、你要吸水力強也有吸水力強、
  c6 O6 s! n. W$ u8 m. ~* M6 M( Y7 n8 E# @5 [% r
你要特薄也有特薄,所以m巾唔至會吸好少既,當然啦女性下體係凹既,用起M巾上黎自然好似痴醫生膠布咁密封: I) b5 J8 |6 s0 g* ]# d
: g$ r: G8 E* R- b2 q
但男性因有JJ既關係就算用M巾點包住下體,男性既下體都唔會好似女性下體咁包得咁密封,JJ會成為阻礙,
$ Q! \/ T' {0 `5 t: N& t- X& B! O: I, A" j- v
所以你用男性角度用M巾自然會吸好少或吸唔到啦
5 A4 `: F/ m* t! c$ o
) L' ^2 x9 {- Y/ i[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-4 15:05 編輯 ]
作者: Eva0313    時間: 2020-8-3 22:05

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-2 20:22 發表   ( |5 s; ?8 _" U4 F& Z
[quote]原帖由 Eva0313 於 2020-8-2 00:10 發表   / K0 t; r9 z9 R8 z; Y$ l
* q3 S8 a0 F; g2 B) H

P: M% o1 D- O# B6 Z. l1 Z其實你分唔分到點樣為知係坐廁和蹲(踎)廁,坐廁其實就係馬桶 ...
) N. Y: E  M8 ^; r
其實個問題係公廁座廁啲板好多都好污糟,乾淨少少嘅都叫做可以舖吓廁紙坐落去,太污糟果啲寧願好似坐無影凳半踎半坐咁去用
作者: aimyon    時間: 2020-8-3 22:27

瀨咗就有排清潔 都係正正常常高潮好過
作者: HKReindeer    時間: 2020-8-4 13:32

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-3 22:05 發表   ; C/ ^0 E- N1 ?

, z7 U% Q4 q% S# s其實個問題係公廁座廁啲板好多都好污糟,乾淨少少既都叫做可以舖下廁紙坐落去,太污糟果D寧願好似坐無影凳半踎半坐咁去用
' h1 ]1 z2 q. j: `7 M6 h1 i- I. y
6 W" q. x9 B4 V: W( M" E
6 Z: x1 B- i. N! L  f9 E

# Q* U6 e8 I! {" `" u  W# N: c+ a+ Z如果你連公廁都講埋出黎既或搬埋出黎,就真係冇野好講. D; F7 p% ~. C+ \& M, h

6 Y1 C4 ^8 o/ C! O" w但現實中的確會發生,如果係咁既話,我寧願忍住去商場裡D廁所屙屎屙尿好過3 V2 {4 u6 T" ]7 }' S+ D* z4 w
3 K6 _. I, O0 q3 s& m5 ?
但你可能又話,如果真係忍唔到、現場環境冇商場呢!急住要去呢!
3 g, r, X3 w6 d8 ^1 `- m5 o
% {4 |. M3 `" ?9 O: G9 z- L如果你下下你都諗到咁偏,揀左揀右都咩既 咁你真係唔多了解女性
2 W# p+ d4 z  d9 f( |5 t$ c# d; r- P' d+ f) N- k( L2 I
同時唔怕再講白D,白到唔可以再白,& {* C) g! d' n( k- c* Z

3 V; q, o8 ?3 ?: F0 X& ~- r就係:「女性都會忍到屎屎尿尿,但冇男性忍到咁耐,+ v5 N2 N+ _8 o/ ]8 r, k9 x

2 W0 W5 J0 \4 v6 G# t1 B7 g2 D8 q            唔係真係急到就黎瀨先黎屙屎屙尿搵廁所,同時唔好將AV情節睇到入晒腦啦
" b/ B+ ?0 l  D: \6 |# [6 R8 i6 K3 P. S2 o0 D3 |5 ?4 E0 O4 h
            現實中女性一有少少尿意、屎意,就需要去類似商場搵廁所嫁啦」0 l! _9 [% v! z+ i
" B- [: s5 }* r7 J/ }/ X7 a& h4 o
) C8 Q2 Z  V! F, \7 Y2 Q5 }8 k3 U
同埋我點解咁了解,我都係睇返黎,從然自己身上慢慢模仿女性化1 z: Z! h( J& L+ \% b. z
& k  {2 Q' M: }0 d
例如:著住絲襪高跟鞋著足8-9個鐘(當然屋企冇人既時候或他們上班時候)、( U/ f! U. V" M& C& }
4 T/ B$ `' b* D0 Z  f3 f
        屋企去廁所都要著住絲襪高跟鞋模仿女性黎屙屎屙尿(當然屋企冇人既時候或他們上班時候)
3 I# Z, S1 I7 n. G0 H& C6 L, ?  F6 M- c* U  s  Z

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0