標題: 英國購買的絲襪 [打印本頁]

作者: noel    時間: 2020-2-29 21:26     標題: 英國購買的絲襪

剛剛英國回來,立即分享下D戰利品先
作者: wahwahwah333    時間: 2020-2-29 21:28

作者: 2018    時間: 2020-2-29 22:26

引用:
原帖由 noel 於 2020-2-29 09:26 PM 發表   + j# b3 H' j5 p' \. B  {5 J
剛剛英國回來,立即分享下D戰利品先
  x: M7 [3 X1 J, B; ~2 H

% J& B. u9 `; B歐洲貨, 全部靚野
作者: cyw    時間: 2020-2-29 23:47

作者: cindyhk    時間: 2020-3-1 00:20

Pretty Polly 是英國大牌子。質量不錯。
作者: 陳玲玲    時間: 2020-3-1 00:42

英國買的應該不會made in china  R3 N0 p6 E, D
話說我太太去日本買了幾對SABRINA絲襪,點知係made in china
作者: joey221    時間: 2020-3-1 02:59

引用:
原帖由 noel 於 2020-2-29 21:26 發表   
5 I! y2 h$ X0 D5 B" ^9 B: |: f7 y剛剛英國回來,立即分享下D戰利品先
0 F1 k( ]. G4 R- D$ o8 k0 ?. t. J" D# F% h' h# d7 k
好多珍品,我平日穿著是平便貨
作者: noel    時間: 2020-3-1 04:02     標題: 回復 5# cindyhk 的帖子

都未必架,早幾年香港有代理PP果陣,我都入唔少貨,而且亦有試過到佢官網入貨,但質量都係麻麻地,所以近年都好少買佢,不過今次買左對壓力絲襪就唔錯,質感好 soft,好舒服,壓力感亦算適中,而且特價入手只係廿幾蚊港紙對,真係超抵
作者: skyhose    時間: 2020-3-1 07:47     標題: 回復 1# noel 的帖子

wolford  
作者: m.eversmann    時間: 2020-3-1 10:22

作者: noel    時間: 2020-3-1 11:04     標題: 回復 6# 陳玲玲 的帖子

大型連鎖店的,都有機會中國製,去日本我都會看清楚是那裡製的,雖然中國制都有好著既
作者: 0920724799    時間: 2020-3-1 11:07

歐洲貨, 全部靚野
作者: noel    時間: 2020-3-1 11:12     標題: 回復 7# joey221 的帖子

我呢度除左 wolford, 其實大部份都大約 hk$25-30對,都唔係貴
作者: guyhappy9955    時間: 2020-3-1 19:15

Wow! 可以好好享受一陣子了
作者: 校服收藏者    時間: 2020-3-1 19:54

總共買左幾多錢?
作者: europantyhose5    時間: 2020-3-1 20:41

Oroblu 好著和價錢比 Wolford 平啲
作者: joey221    時間: 2020-3-1 23:39

引用:
原帖由 noel 於 2020-3-1 11:12 發表   
3 u* D: {, V/ E# y我呢度除左 wolford, 其實大部份都大約 hk$25-30對,都唔係貴
6 J' }2 c3 P7 q9 i) G  d% l

5 B- r" \! D! B- v謝謝你回答
4 I+ a" C+ Y4 C% B我也是喜歡穿著絲
作者: noel    時間: 2020-3-2 01:13     標題: 回復 15# 校服收藏者 的帖子

Wolford 雖然喺 outlet 買,不過平既款都無晒碼,所以夾硬買左D無咁平既,就買左6百幾,其他就無計啦,大概在一千蚊內啦
作者: ngyl1394    時間: 2020-3-2 01:46

wow! 有好歐洲名牌子絲襪呀!
作者: misslady    時間: 2020-3-2 09:25

引用:
原帖由 noel 於 2020-3-1 04:02 發表   
& ~/ A" Q' z5 I$ g* ]" l! y. M都未必架,早幾年香港有代理PP果陣,我都入唔少貨,而且亦有試過到佢官網入貨,但質量都係麻麻地,所以近年都好少買佢,不過今次買左對壓力絲襪就唔錯,質感好 soft,好舒服,壓力感亦算適中,而且特價入手只係廿幾蚊 ...
0 q# q- V( q6 d
& X' Y6 D! K2 f1 ~) u合 我們身材 ?
6 @# `' ]1 Q& B
4 l5 c2 _. F! P" L! U& P, K(*^o^*)
作者: 陳真    時間: 2020-3-2 12:17

FALKE 同 Wolford 好正 3 t( Z+ K+ b. D; d, s% |% X

! m0 z  @: Y& H/ mPretty Polly 一般

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0