標題: 你地會唔會同朋友講鍾意絲襪? [打印本頁]

作者: abercrombie    時間: 2008-3-31 23:05     標題: 你地會唔會同朋友講鍾意絲襪?

我唔會.唔知佢地點諗....
作者: NWFB_970    時間: 2008-3-31 23:38

男人鍾意絲襪都好正常啫!!!!!!!!
作者: 小軒    時間: 2008-4-1 00:10

有~~d好fd的都知道^^
作者: ~RaVe~    時間: 2008-4-1 00:32

引用:
原帖由 NWFB_970 於 2008-3-31 23:38 發表
: ?# q# p5 ?* e+ Y  t3 c) b' N男人鍾意絲襪都好正常啫!!!!!!!!
  _: Z  \/ ]# r3 [! z認同
作者: Kampfwagen    時間: 2008-4-1 01:51

我唔會有排洗..........
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-1 08:46

同太太講多....因為不是太多人會接受, 至多都是講美腿...
作者: simeilo    時間: 2008-4-1 10:29

系呢个论坛讲就得啦 同唔同朋友讲无所谓!
作者: kwchan    時間: 2008-4-1 18:56     標題: 回復 1# 的帖子

絕對不會。
作者: Jay    時間: 2008-4-1 18:57

睇下d咩fd姐!如果d口琉fd就慘!
+ ?3 D. Q: Q' G" T/ w/ R/ S9 N我就一個fd都冇講啦!怕講左一個
/ i; z& `' O# M  b- M+ x就全部人都知哂啦!咁就唔好啦!
作者: 小傻瓜    時間: 2008-4-1 22:14

鍾意絲襪就敢講, 鍾意著絲襪就唔敢喇
作者: mmlee    時間: 2008-4-2 00:01

如果佢有共同興趣既話, 我就會講2 |0 b1 o. V/ \
其他果d, 我會保密
作者: blackph    時間: 2008-4-2 00:38

我有2個朋友知我鍾意著絲襪囉,因為我地好熟啦,佢地又口密既,有一次起無意之中比佢地見到我著薄黑絲,初初佢地有笑我架,不過我同佢地講,呢個係我自己希望佢地明白,之後佢地冇再笑我,反而好留意我每次著咩色絲襪tim..哈..有一次佢地上我屋企我換埋裙比佢地睇,佢地都覺得我得ok,因為我同佢地講我希望自己好朋友支持自己喜好
作者: silksocksboy    時間: 2008-4-2 08:10

引用:
原帖由 blackph 於 2008-4-2 00:38 發表 & ]% Z! w3 l2 k9 a7 M$ g
我有2個朋友知我鍾意著絲襪囉,因為我地好熟啦,佢地又口密既,有一次起無意之中比佢地見到我著薄黑絲,初初佢地有笑我架,不過我同佢地講,呢個係我自己希望佢地明白,之後佢地冇再笑我,反而好留意我每次著咩色絲襪tim..哈 ...
' i, B' [; |( x
7 i3 i3 f3 B6 ]; p2 \- _. T" c& ^
你就好啦,有咁好的朋友。
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-2 08:52

引用:
原帖由 blackph 於 2-4-2008 00:38 發表
5 ~; F' }8 Z1 b) p0 R& ^$ L我有2個朋友知我鍾意著絲襪囉,因為我地好熟啦,佢地又口密既,有一次起無意之中比佢地見到我著薄黑絲,初初佢地有笑我架,不過我同佢地講,呢個係我自己希望佢地明白,之後佢地冇再笑我,反而好留意我每次著咩色絲襪tim..哈 ...
% y/ F0 H  D# P. y; ]' |

2 @, a" B5 E. e你就好啦, 有咁好既知己...
作者: mangolipbutter    時間: 2008-4-9 22:51

no one knows. it is a secret
作者: blackph    時間: 2008-4-9 22:59

其實真係好難同朋友講,even自己女朋友都好難,所以我兩個朋友真係算唔錯..點都好啦..起碼我地可以起呢度同大家sure麻
作者: 0o雞脾o0    時間: 2008-4-10 00:04

自己朋友就難講d..但我唔知點解會同條女講我中意佢著絲襪...我都估唔到佢同我出街都成日著絲襪..可能我中意呱^^"
作者: candy    時間: 2008-4-14 19:15

我唔會囉!
& Z% @- p- H  E費事煩啦!
作者: 心絲絲    時間: 2008-4-22 20:50

講過一個,閞頭講美脚...但吾講自己著喇..反而想同女仔講~可能仲明,..有d人懶man架~
作者: r_bngo    時間: 2008-4-24 21:07

引用:
原帖由 0o雞脾o0 於 2008-4-10 00:04 發表 1 ~# u- n- T. n# H* `2 C2 C! c
自己朋友就難講d..但我唔知點解會同條女講我中意佢著絲襪...我都估唔到佢同我出街都成日著絲襪..可能我中意呱^^"
9 y+ B: T! g, Q
& U  y: _/ b, C! {, i我都有同條女講, 之後佢成日都著絲襪!
作者: kdkid    時間: 2008-4-25 00:01

除左女友,無人知我喜歡穿絲襪
作者: x553025385    時間: 2008-4-26 18:36

作者: joeyauction    時間: 2008-5-25 16:14

作者: rockisdog    時間: 2008-5-31 15:47

有一d會知道 :p 不怕被笑
作者: vickchen    時間: 2008-5-31 22:16

同人地讲,都唔知人地有冇兴趣。。。我地锺意就OK啦!∼
作者: pantyhose29    時間: 2008-6-1 06:21

我都有同女友講我鍾意著絲襪,但佢叫我唔好係佢面前著同唔好比佢知就得!
作者: tammylai    時間: 2009-2-2 09:02

引用:
原帖由 blackph 於 2008-4-2 00:38 發表
$ p% D# b$ r8 X" a& A1 J) \我有2個朋友知我鍾意著絲襪囉,因為我地好熟啦,佢地又口密既,有一次起無意之中比佢地見到我著薄黑絲,初初佢地有笑我架,不過我同佢地講,呢個係我自己希望佢地明白,之後佢地冇再笑我,反而好留意我每次著咩色絲襪tim..哈 ...
4 I8 n5 T$ n7 j% S. Z: ~0 s6 L# A; w
咁我估你本身打扮得都幾ok,你唔試下post相出來大家睇下!!!
作者: ch999    時間: 2009-2-6 18:37

更係唔講啦 !,除非知道朋友都有呢嗰愛水,同埋自已滿足巳經夠lui,唔洗講啦,或者喺呢講咪一樣︿︿
作者: kop045310    時間: 2009-2-14 11:30

i will not say with any ppl
作者: 888    時間: 2009-3-14 00:34

我冇同任何人講呢....都唔知佢地點諗
作者: chanying19    時間: 2009-3-14 02:05

呢家私人野...應該唔會講喇....
作者: jasonlouie    時間: 2009-3-14 17:37

唔敢講,怕其他人覺得好變態
作者: wilsoncomm    時間: 2009-3-22 22:03

同過一個女性朋友講!係MSN 同佢傾計時講!
7 U- V+ V9 D) i% b2 f' p佢覺得OK,唔鼓勵但又唔返對我既喜好,識得尊重!
* D) {. S; y! w+ l" N7 A3 r  S% `7 \0 @: U( z, e# q5 E
搵番個相熟朋友傾下係好事,長期屈係心度唔係幾好!
作者: 火暴﹏豆頁    時間: 2009-3-22 22:21

任何人都冇........
作者: kevin428    時間: 2009-3-22 23:19

我會跟男或女的朋友說喜歡欣賞穿絲襪的女生. r+ b6 Z! I. a9 f! J1 j
並會跟男女朋友分享男生可以冬天在褲內加條厚的褲襪保暖* p+ T2 g: ~8 B7 R- Z
而較親蜜的人就知道我會穿絲襪嚕!9 f/ B, Y4 }* u
只要是喜歡
- C' B  R; o. e( \5 F) J* e* ?- x; r沒啥不好講的5 ~9 l9 `* @. _- G+ N& R
喜歡就大膽的說出來啊/ ?: K8 Q+ R: F/ x6 `
怕啥捏.......6 g% H2 O* n) B& @* e3 t

, L5 i, J! D8 @4 o8 D7 w5 tPS:這也是我們論壇的宗旨不是嗎?
# [- h/ @  @( n* O$ @9 q/ Y       希望各位姐妹多多分享喔!
作者: benbenben140    時間: 2009-4-11 15:27

對於香港e個社會,我都唔相信會有好多人會接受,我都冇同朋友講,可能朋友又有e個嗜好都唔知
作者: pantyhosemancc    時間: 2009-12-1 22:12

同朋友講鐘意睇絲襪
作者: 776439    時間: 2009-12-23 21:16

不敢講,至現在為止,還沒人發現我穿褲襪。
作者: joey221    時間: 2010-1-21 22:07

當然不會對朋友說. 多么尔的
作者: snoopypan    時間: 2011-4-21 21:13

i say to them I use CC to J
作者: scw0001    時間: 2011-5-19 02:07

好熟好熟既會講,其他既唔會講
作者: olliemm    時間: 2011-6-2 17:39

鍾意絲襪應該好正常...鍾意著絲襪ml先有d顧忌
作者: pcken    時間: 2011-6-4 09:30

我冇同人講個我著?襪
作者: alexander    時間: 2011-6-8 17:11

我班FD入面, 個個都鐘意絲襪% K6 A  n$ V+ p+ b: n
有時大家行行下街見有個著得幾靚, 都會叫大家望下
作者: ph862    時間: 2011-6-26 11:17

no la,到底都是自己的個人行為。
作者: CECI    時間: 2011-6-26 13:50

好睇個人0既! 我有D朋友都知我係CD! 有D仲係女仔添, 有時會一齌研究下d女人0野, 例如衣著配搭, 化妝品牌, 搽指甲油, 絲襪質素, 商品情報等等, 冇乜唔講!
作者: kotaro2872    時間: 2012-2-16 11:35

邊個都唔講........除非係佢自己主動講起佢自己都好呢味野先講啦.........
作者: sabrina_t    時間: 2012-2-16 15:48

我有同o的好熟o既FD講我中二玩變裝% a. u% `6 L1 ]) H0 t
亦都成日會提起呢d話題
作者: hang3731    時間: 2013-2-13 21:31

你就好啦, 有咁好既知己
作者: brand1999    時間: 2013-3-5 19:22

基本上我對絲襪就冇咩興趣,不過黑色可能我會比較有興趣囉
作者: howansze    時間: 2013-3-30 16:58

會同女朋友講鍾意女仔穿,唔會講自己穿。
作者: 妙萍    時間: 2013-4-4 18:54

我已完全女裝一段日子,接受我們朋友有男有女,我亦不會刻意向朋友遮掩我的性向,故此對我來說向男人表示我喜歡穿女性衣物並無困難,可以接受的早就接納我的特質,不能接受的,當知道我的特別性向,早就”彈開”了!
作者: db1777    時間: 2013-4-11 21:12

我不敢!!!!!!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0