標題: del [打印本頁]

作者: Carly    時間: 2020-3-15 02:29     標題: del

how to del the post?1 n& z9 U/ b1 ?4 v
; U8 a0 a! l" n" u
作者: gila    時間: 2020-3-15 09:11

骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。. s' y8 }! @/ ], s8 g9 C$ `
  I9 S! [( S. _0 s6 U! Z
CD的缺點:9 T& v9 e+ Z( W$ r# H) @& H" ^
路姿,動作要學得斯文優雅一些。
% f4 F8 g" O5 d+ A; U' Y% I  q: `0 N7 U
作者: Qwer1967    時間: 2020-3-15 11:05

作者: aliansex    時間: 2020-3-15 12:04

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難4 i0 ~) K: G+ \1 R1 X/ Y
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
& I+ q% p% I; b2 O3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美. u( ~& W4 U: N6 d, B
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
作者: joey221    時間: 2020-3-15 12:31

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   ( U* v1 b, F& S/ ~# J, i7 F2 U2 t* P
CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。
4 ?" k& z3 Y5 `% b1 p7 ]背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。. Y; |& O5 L* w4 N; u4 x& ?" W" d

& M& ^  t* Y" e5 r最後發現只要加寬 ...
4 t; }# _, t5 m  X+ z! S4 H- d- r2 L. ^! L# d
我的pat pat 不夠豐滿
: x' ]6 [. n# G而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封
# J6 y" z6 D; D5 |# i6 t; k. s; I但是天氣熱時,很難穿著
作者: joey221    時間: 2020-3-15 12:36

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   
$ ~9 T, j3 Q' Z5 K骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
; `3 x& d+ `( e$ l. ^) H) y' C+ h& D5 I2 V  u4 e
CD的缺點:
5 D( \" `3 z6 P3 Q2 D* A路姿,動作要學得斯文優雅一些。
) B% }5 x& |+ Y7 J5 `% r4 f+ ?' l: f% Z# W) v( B
我外出時,會穿著鬆身奌衣裙
作者: joey221    時間: 2020-3-15 12:38

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表   : m3 Q  I' q9 q, N% I: L$ ^
1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難! g) h) }2 D' W7 J) l
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到, P' P: G9 j8 V* K6 N
3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美& Q& q1 K, u4 }6 c" T8 a0 i/ j: x5 }
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
+ n8 ~$ b# r/ X# u
$ v" z( ]! o! v' j6 o$ `. @这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子
作者: Rachel    時間: 2020-3-15 12:53

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
作者: lavina0127    時間: 2020-3-15 14:40

非常討厭自己的腳毛
作者: yuri8008    時間: 2020-3-15 14:57

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意
作者: Jeri    時間: 2020-3-15 15:35

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd
作者: squirrel99    時間: 2020-3-15 16:53

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
2 q, E# b8 [: H& ^6 O開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形
$ m: j- Q: M& d0 f- R
1 u. V0 m5 E. _) f( d' A2 n[ 本帖最後由 squirrel99 於 2020-3-15 16:54 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2020-3-15 18:23

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   ) Z# [; h+ v* W, b. w' j1 y! z
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 1 T6 k& r" G9 E( z8 l9 a) v
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
$ `& t+ z" }, k& U7 r
6 s( o0 S* x$ _8 H1 b看你妹妹你! v1 I$ l3 d9 e+ W
身材也真不錯
作者: Kimbs    時間: 2020-3-16 13:25

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   
+ n( W' ^& Z" {- w年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
2 G) y* ^7 Q6 A0 v. L開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
, H8 q1 g: M1 g/ I6 A) C

& l( L3 s+ \0 k9 n) d5 G. H7 L
2 t  ~$ K1 _" o' I% _' m% O那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
作者: misslady    時間: 2020-3-16 18:39

全部,都想改。
9 ?; _* _8 C8 L! c# O
" H; F* {. }& |& D% ~. x* N但現實,冇得改。; o, {4 S8 X5 }
4 t: Y6 F3 ]" ?# M
(╯﹏╰)
作者: squirrel99    時間: 2020-3-16 19:20

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   / K6 e1 V* U$ l5 w4 \8 _0 K% c( p

. p- {/ M! r/ u9 I9 K
; @( _' l  G6 b1 X6 I# r
* l; j1 E) Y, t那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
, X" W# J. r* y. j: |; U
曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
作者: 校服收藏者    時間: 2020-3-16 20:20

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
+ B4 c6 d: X6 g. P$ F7 a3 g. B年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 - M1 K. [7 \8 g2 B
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
9 ?  U! _  V* h. p5 r& C0 J& N( c0 g/ X
100%認同# J7 x: e3 P8 Y0 ~9 J3 Q
再加埋我唔識化妝
作者: cicilam    時間: 2020-3-20 11:18     標題: 回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位0 M: s) g# |/ s/ E1 G* K* d
2、肚腩& T5 S( D( g; v' {; A. ]1 Q
3、大腿
作者: thong    時間: 2020-4-28 01:50

先天的限制無辦法。
作者: book3300    時間: 2020-5-4 02:39

1.太高,出街會俾人狂係度望
2 z% c- `" _! l+ A: \' {2.腳太大size,好多鞋都買唔到
: a" g3 y# A7 ~: Z4 m9 I, F3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美
作者: thong    時間: 2020-5-4 14:46

身型往往是最大問題。
作者: MissDoris    時間: 2020-5-20 03:19

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   9 \% a2 x, Q9 D# Q; h* @* i* n
CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。0 }0 {3 v9 d4 a$ e
背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。- E( s; }! d( ~6 n( e
5 j( ?$ W+ J6 ^9 O
最後發現只要加寬 ...
* z' }7 p6 m! k4 M8 ]0 s

5 h5 d. m( n8 U咁女人都有横同肥嫁喎,你夠 Bebe Rexha 肥?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0