標題: 返工著襪褲 [打印本頁]

作者: ringo2ph    時間: 2008-4-1 08:50     標題: 返工著襪褲

而家日日都著襪褲返工...好正.... L8 u0 B4 M* H! x% P( c9 U
可以享受襪褲帶來的感覺和舒適 7 n0 c: H1 d# `  ~' S
% U! I% N% f5 J$ W$ r. [
有沒有人好似我咁?
作者: 小軒    時間: 2008-4-1 14:32

我一時時 睇天氣而定
作者: Jay    時間: 2008-4-1 18:53

我都好想返工著啊! . m" C# R* z2 `' ~. K
因為我返工經常換衫比人; j7 Y8 S% w: o9 Y
睇到哂!所以返工我就冇著啊!' d4 q6 _) S) I6 f8 }. z4 ^
你地就好啦!
) A8 I, S, {, B3 [4 j好羨慕啊!
作者: blackph    時間: 2008-4-2 00:44

我都會日日著,不過夏天真係頂唔順,你呢?夏天都會著嗎?
作者: Kampfwagen    時間: 2008-4-2 02:24

我就唔著,著左條褲仲厚
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-2 08:48

引用:
原帖由 blackph 於 2-4-2008 00:44 發表 , C! ?" n5 y  d( {1 R5 R
我都會日日著,不過夏天真係頂唔順,你呢?夏天都會著嗎?
6 m  V' s! [2 R5 X  K: m6 P
2 P; ?' M* ~0 c7 ]今年夏天未知, 以前久不久都會....
作者: 1677    時間: 2008-4-3 00:58

我多數冬天先會著,不過有陣時興起,
* x+ U- f- i; V- W) u6 o夏天都會著對薄o既!
7 ^; g& X- w5 L: @  I) y5 ]  V7 y4 c
著左絲襪真係人都醒晒,心情都靚D!
作者: Yoshihk    時間: 2008-4-4 15:31

我都係差唔多日日著返工
作者: cktong    時間: 2008-4-4 17:28

我就睇心情而決定著唔著
作者: rain    時間: 2008-8-6 14:35

唔好了,穿煲就會好慘
作者: lycrahk008    時間: 2009-1-31 23:32

only wear when winter time
作者: cat3bear    時間: 2009-3-26 23:00

冬天時會,夏天時就看心情,下雨天就不會了。
作者: cktong1230    時間: 2009-5-15 21:34

返工唔係甘方便, 所以無著
作者: wendywong    時間: 2009-5-21 12:44

會著番工, 你地會著咩絲襪?
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-6 17:57

引用:
原帖由 wendywong 於 21-5-2009 12:44 發表
! o0 B6 J" h2 N+ A會著番工, 你地會著咩絲襪?
$ @% |" N$ h4 _% B9 Z
& V' T5 m0 `; c+ @! C5 U' |
15d 肉色襪褲, 你呢?
作者: wendywong    時間: 2009-6-9 12:06

我都唔知幾多d, 一時時啦, 有時會著厚黑色, 有時會著肉色或者啡色
作者: kdkid    時間: 2009-6-9 13:55

夏天會著20D薄黑絲
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-10 11:06

引用:
原帖由 kdkid 於 9-6-2009 13:55 發表
6 }' K; k1 S3 ]! \( u3 C7 \' W夏天會著20D薄黑絲
0 d* p5 ^) w; E7 h0 y
; y( l* e, h$ r
黑絲都幾蝦人著架....
9 w. A2 |6 @; x( D2 R3 {/ v5 \咩牌子多?% x- [, ^9 N# A' s% Y
我就著fitlady.
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-10 11:07

引用:
原帖由 wendywong 於 9-6-2009 12:06 發表
5 Q( C- a  B. ~+ P  i7 I我都唔知幾多d, 一時時啦, 有時會著厚黑色, 有時會著肉色或者啡色
, ]/ a# @! V0 p/ |4 x' X

2 e/ l2 n$ B' x噢, 咁出街咪幾熱囉...
% b. _: ^) {. t1 y+ {; A- R不過都有唔同既feel既...
作者: watergap69    時間: 2009-6-10 12:44

我返工是有穿吊帶絲襪及通花lace內褲,還用在直腸插入高流量大號衛生綿條。
作者: kdkid    時間: 2009-6-12 10:00

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2009-6-10 11:06 發表
% B2 M8 t8 ^+ l% }% S
  ]0 m$ H: j+ X
! O' x9 H5 T+ G) E+ T- s黑絲都幾蝦人著架....( ~$ N- E3 \7 o& F- \9 r
咩牌子多?
. o3 S/ d! {6 v, H$ }/ @1 K, M6 d我就著fitlady.
7 a* i6 \& I9 h6 @+ w# v1 o平價野,係百佳買的Tanaka 20D
作者: jcnoriko    時間: 2009-6-13 07:55

我今天會著對薄肉絲出街
作者: joey221    時間: 2009-6-13 22:00

hi ringo2ph
. \" J7 }5 t5 ^! w  b我都試過 但怕同事知,整天都不自然
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-14 23:26

引用:
原帖由 joey221 於 13-6-2009 22:00 發表 + X+ S+ G. d$ d! N* t3 I( Z
hi ringo2ph: A- ~' ~# b8 \/ t! h4 Q
我都試過 但怕同事知,整天都不自然
& \8 k$ d6 v, f) C

6 G/ M( ^' V- B8 V: Y, fHi Joey,
" W9 H- J1 q- l. ]3 e, i我唔就理佢地知唔知啦, 我個feel最緊要, 因為呢樣野太個人囉, 你同意嗎?
作者: willy    時間: 2009-7-11 20:43

冬天就會, 夏天就唔會. 以前係外國讀書就一定會著返學
作者: ringo2ph    時間: 2009-7-16 22:32

引用:
原帖由 joey221 於 13-6-2009 22:00 發表 9 p: ^0 |  U' Z& v7 u/ B6 I
hi ringo2ph6 I5 [4 X0 ]8 h$ f) D6 r
我都試過 但怕同事知,整天都不自然
" [1 t& D3 p& Y  U
) o# S* E: r5 W3 j
你唔係著長褲係外面?  點會知?
作者: lovecd1    時間: 2009-8-29 23:08

我多數冬天先會著,不過有陣時興起," \! h6 C' `1 G/ d. \5 Z; Q' G
8 q+ T0 p5 o" s9 a) f  D夏天都會著對薄o既!
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 00:33

夏天著,流勁多汗,好唔自在
作者: 不要問    時間: 2009-9-13 16:23

女性衣物真的貼身,覺得粉舒服!
作者: xxx1001    時間: 2009-9-13 16:48

我幾乎每日反工都著c襪褲but如果over32度就頂唔順,轉為3個骨薄cc
作者: woodywoody12000    時間: 2010-2-6 19:14

我今日又著左桃紅色o係褢面寶藍色o係出面,咁著都幾靚架!
作者: michael2011    時間: 2011-1-8 17:08

我一時時 睇天氣而定
作者: w-wing    時間: 2011-2-1 14:05

每天都是2骨絲襪,凍天追加襪褲
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-2-1 14:33

天氣凍,大家都可著
作者: donnie9    時間: 2011-2-3 17:52

夏天會著20D薄黑絲~~
作者: alexalex3232    時間: 2011-3-9 05:41

我比較喜歡穿女裝內褲返工% i5 g: R4 g. L! H
感覺很好...5 `3 T% m$ x6 V% }+ x- h
有冇姊妹同我一樣
作者: cdgaga    時間: 2011-3-9 06:33

吊帶絲襪 n tback!
作者: tonton    時間: 2011-4-26 16:01

一年四季都 著,不過夏天如果整天出街,會好多汗,中空型的又太厚。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0