標題: bi想認識CD/TS [打印本頁]

作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-1 18:11     標題: bi想認識CD/TS

26 170高
5 Y* m* e' _6 S0 P6 ?# J想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向( L! S6 K% `$ t" g! l
希望可以係依到認識到你地啦
. w  a. ]! ^$ d& w/ E. E等緊你地PM喔
作者: joey221    時間: 2020-4-1 19:29

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   + Z7 S: ?1 f4 r- d: l4 F
26 170高* Z* t5 `7 r+ i7 L  W( O
想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向0 U) a. L8 d, X/ S( ?
希望可以係依到認識到你地啦% R- L% z3 i0 ]7 X) A
等緊你地PM喔
7 g3 }# k9 Q, _4 f. a6 q, \. t

2 I0 Q  I$ ]! F% r" Z# f- L9 d你喜歡什麼打扮女生?
作者: ph~rh    時間: 2020-4-1 22:43     標題: 搵朋友嗎?

你係想搵CD/TS朋友嗎?. E: ?0 c, ^. L* _
你真係了解?
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-2 14:52

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 19:29 發表   
0 \+ z0 S5 Z5 @# R
4 p7 @& y7 R' @
& j8 y- r1 s6 ^你喜歡什麼打扮女生?
5 k4 G! x& l9 E4 ^6 b2 Z
我無特別喜歡
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-2 14:52

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-1 22:43 發表   - b" J, E6 a$ i
你係想搵CD/TS朋友嗎?
: j2 }, b  p1 t你真係了解?
  {: P) u# V! ^, n* {我想搵,但你所講
作者: ph~rh    時間: 2020-4-2 17:04     標題: 回復 5# 我是肉肉控 的帖子

pm我,解釋你知
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-3 13:15

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-2 17:04 發表   
0 @& ?9 E! J( F/ F3 Dpm我,解釋你知
! F/ u' ?: w5 J7 q
PM了,你說的了解是什麼
作者: joey221    時間: 2020-4-4 19:43

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   
3 J: q/ ^/ K; i26 170高
0 @# O3 c8 X% Z# @想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向* a% ?; T5 _2 Y) ]9 g" `4 Y$ W
希望可以係依到認識到你地啦
/ a& P6 L! l: f( I等緊你地PM喔
1 O, k0 P. A% M+ ^
; s1 [( t; n" V( T8 Z  a
給我新裙子你看
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-4 23:27

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 19:43 發表   4 L, x2 X2 H. B8 h, |" V4 h. p
; \2 q0 T* A3 d5 s" F* Q

3 f1 ?6 ~7 r5 n8 i- M給我新裙子你看
6 L8 f4 g. g8 Z/ M% w, M" w
對腳會唔會太靚,好有女人味
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-6 17:14

其實係唔係好小CD係比較有肉地
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-9 19:01

有冇CD或者TS交個朋友
作者: joey221    時間: 2020-4-10 19:25

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-4 23:27 發表   
$ N1 A, n( I, c$ ]" `, I1 L
: Z3 {6 p5 d( ~: Y- c. D  X  G& b5 I對腳會唔會太靚,好有女人味
& j2 j2 ]3 B6 B: y% Z. [7 V

/ B# o3 K4 V# j給我穿黑絲你看
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-16 14:35

有無CD/TS有興趣做個朋友
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-4-24 15:35

會有CD/TS想玩嗎
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-5-5 07:23

有無TS想玩可以大家認識下喎
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-5-9 12:21

有無未完成手術TS,有興趣交友啱傾再約
0 o" u, }+ I  c' F. }想識有胸但未完成手術
作者: 104884    時間: 2020-5-10 18:44

好看
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-5-18 12:57

有無TS想交流下
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-5-23 10:26

好悶呀有無人傾下計
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-5-24 10:52

有TS嗎交個朋友
作者: icandysweetie    時間: 2020-5-28 12:58     標題: 講真個句

講真個句....................似係唔想花錢但係又想揾蝦條嘖
5 W1 f$ j% ?( ^不過你情我願又無所謂喇........一個想妖人又另一個肯比人妖.........總知大家開心就得喇
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-5-28 20:13

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2020-5-28 12:58 發表   ( H' N& @$ W+ X6 ~+ ?: Q4 V
講真個句....................似係唔想花錢但係又想揾蝦條嘖
3 D/ X+ G" t5 i* u2 ^8 U不過你情我願又無所謂喇........一個想妖人又另一個肯比人妖.........總知大家開心就得喇
* I& o. @2 Z( I6 O2 Z6 X* f其實你想表達啲咩,我唔介意你話我想呃蝦條
: }5 Z3 `& D+ ?9 \# W但你又講到你情我願無所謂
2 L8 I5 U8 M! n2 b* _. ~: \又要表達到,我想上人時,人地又想比人上好似隨便咁
作者: stephanie.leung    時間: 2020-5-28 23:57     標題: no matter what

hv fun here la,
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-5-30 16:02

有無人呀,大家認識下
作者: sasa13579    時間: 2020-5-30 18:47

幫你推下~~
作者: alan0902    時間: 2020-5-30 22:06

我好好肉地
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-6-1 07:30

引用:
原帖由 alan0902 於 2020-5-30 22:06 發表   
. e8 Q, @5 h* o. r6 n3 `- q) S6 C我好好肉地
: P$ o; H5 V$ J2 d
係唔係先,你唔介意我加你V7傾下囉
作者: 我是肉肉控    時間: 2020-6-1 07:31

引用:
原帖由 sasa13579 於 2020-5-30 18:47 發表   
% X/ u: r0 o# T3 Y/ }幫你推下~~
" a. |8 T/ ?0 i7 u
THX多謝你

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0