標題: xxxxxxx [打印本頁]

作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-15 23:20     標題: xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxx
2 T( S/ u  T' m- O" P; I" F; z& O3 S! y+ F9 Y# ]" O
作者: misslady    時間: 2020-4-15 23:57

最後一個,
, P+ z7 c4 h0 }. d
2 L" r0 Y+ V, H7 ^5 R- C% H真 誇張
7 U" m+ I. o) p  Z9 p* {9 f2 O9 ]7 C$ @. I7 f: Q1 p  h. Y- H
(*^o^*)
作者: Siuchung520    時間: 2020-4-16 01:00

我都好想揸下😍😍😍
作者: Kimbs    時間: 2020-4-16 07:38

請教一下您是否在淘寶店鋪買的?同埋穿了後會否始終顏色方面和皮膚有出入,如何遮掩一下穿崩位置?有勞賜教!
作者: milotene    時間: 2020-4-16 10:17

我只有一个C  CUP,
4 u; U+ Q- c# q" B/ P4 c, f3 r, [) k就觉得很夸张的大了
作者: JoJo1217    時間: 2020-4-16 10:46

好大
* Q7 b8 e" I1 g" u( o真係好大7 k6 u8 n5 i6 I, }
兩隻手都cover唔到; y4 {8 t3 f0 }( J1 ~+ t
/ S6 M) B0 j5 O, W
  m1 S9 t. o' z  f! w0 _6 u( w
用到E以上應該要買過晒D衫了
作者: pigpigpigpig    時間: 2020-4-16 12:20

最後一個有點誇,未接受到著出街
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 12:32

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2020-4-16 12:20 發表   
1 O; I1 F% m1 v  P& v. }7 s最後一個有點誇,未接受到著出街
" |! R8 x3 k4 S
引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-15 23:57 發表   0 \$ a4 d9 Z7 b4 u
最後一個,
) {; V4 M  ^, @真 誇張
/ N7 |) N; T8 h(*^o^*)
$ p4 i2 o( }! a% G* r+ |
唔會著出街,特殊滿足用途
作者: babyabby    時間: 2020-4-16 12:43

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-15 23:57 發表   
0 U' R0 `9 j$ f/ U最後一個,
: \  z* C+ k; g4 d$ A6 G% g- n! y
真 誇張
' ^$ @0 F& I, ^/ ]- [
" Y9 Y$ t7 x( j2 L8 R(*^o^*)
' H- X' o; I& n6 v# T喜歡看妳穿!!!
作者: 2018    時間: 2020-4-16 12:48

著出街會唔會好熱, 如果
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 12:49

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 07:38 發表   + {3 g# R4 ~6 S4 T2 z  b2 I
請教一下您是否在淘寶店鋪買的?同埋穿了後會否始終顏色方面和皮膚有出入,如何遮掩一下穿崩位置?有勞賜教!
, w9 i4 b( @3 c  h. S6 C1 i  ~" S5 N
淘寶買 假乳多數都得3隻顏色可以揀 , 假乳顏色實會同本身皮膚顏色有出入3 ]) y& Y* V0 ~3 F
就算色差好少,將粉底液搽到將假乳及皮膚接駁位顏色好相似都好容易見到穿崩位 因為假乳有厚度,色差點少都會見到! R- O! Q! x. Y7 v0 \% c
唯有係搵野遮住,例如衣服 ,飾物,bra 帶
$ R1 W6 c+ @" F# i) t著出街可以考慮買圓領假乳, 頸部個穿崩位咁就無咁易見到
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 12:52

引用:
原帖由 milotene 於 2020-4-16 10:17 發表   3 ]0 g6 P1 N7 Q+ y
我只有一个C  CUP,
' F! o- N3 T; _就觉得很夸张的大了
0 {0 x9 y/ D% d, k5 b如果出街 , C 我都已經嫌大4 I# X/ Z8 q# C! F& E, u  \

. I, m, O4 v6 j8 Y- |
引用:
原帖由 2018 於 2020-4-16 12:48 發表   * m) M& h4 [: t8 V" W
著出街會唔會好熱, 如果
( U0 d( o: P0 d. g& C1 w
夏天著半身式熱到癲,如果只係稔住有個形唔要條波Gap ,著返插片式會好D* [8 l- ^- Q, f0 \, s. f, J* `8 r
但要有波Gap,背心式真係不二之選
3 F/ P# y+ ^0 d( Z5 @4 I5 _7 Y% i6 k  |* W
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 13:06

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-4-16 10:46 發表   / h2 a! w+ h' `4 }# Q- c
好大
" ]& r% j. o% o6 e. W- G) S( X真係好大& B8 e+ M9 k$ @" ^
兩隻手都cover唔到9 D  h5 j- a. N% l6 K1 _4 H5 P2 C

+ o& A7 U8 @; G. [* A5 \4 T  f: ~5 p0 k7 h* _
用到E以上應該要買過晒D衫了
: Y/ I0 o3 r1 G4 N真係好大真係好大真係好大 : @$ Q" W* v3 V9 k  O9 \8 L
大到漏出黎
作者: et0510    時間: 2020-4-16 13:27

好貴呀
作者: meibb    時間: 2020-4-16 13:40

作者: 看不到的柔軟    時間: 2020-4-16 13:46

好大,衣服不易找吧
作者: sasalady    時間: 2020-4-16 14:39

so big~~
作者: powerxxxx    時間: 2020-4-16 16:02

應該好重
作者: CrossX    時間: 2020-4-16 16:14

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 12:49 PM 發表   
0 ]/ d( ^, s! Y1 g1 P8 Y: h
+ r% K% F+ D4 h) N淘寶買 假乳多數都得3隻顏色可以揀 , 假乳顏色實會同本身皮膚顏色有出入
/ H$ C4 U$ w' z就算色差好少,將粉底液搽到將假乳及皮膚接駁位顏色好相似都好容易見到穿崩位 因為假乳有厚度,色差點少都會見到
' M7 m8 e& P' E( i8 D& K唯有係 ...
; N0 W& P' e# z, h* A
7 a6 ^: c/ n" G* d( h! B2 q0 `+ `
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
作者: CrossX    時間: 2020-4-16 16:20

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.29.1a913fa9RmidqX&id=610949624619&ns=1&abbucket=6&skuId=4473432382159- U8 {5 C& @. w/ y1 c" Y* C

1 A- P) f# o/ s2 z( N3 s這款o 唔ok?   u$ g6 V4 [! |, T  O

5 Z; D( f- l) C! @- Z0 N( J# ~- u1 L. s; h

9 N# g5 ~: e0 ^* W/ c4 o再著呢款既裙咪冇咁礙眼...
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 17:10

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   5 d0 w& T$ a; L# U0 ?& c

! O- L  U! H6 |  N% |+ ^+ }  K$ {% i  }. M* @( J8 j- c" ]; G5 w
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
  R8 ~* S5 z4 u1 c4 e
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 , K' v" ]8 m' Y' w! f
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
  g1 }" b- b' h! x8 x如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
. y' B- ?* i8 _% S. H4 z, C4 E# X著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 " ]% [( B+ i" s3 `
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒! c) R& X4 a1 |/ V* z
' S; P* R' _4 j/ N1 m* N: ^7 o
硅膠款彈下彈下真係好過引架 " r/ j2 |4 G$ ?& E

作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 17:27

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
' a6 d9 n: [8 P3 A/ Q! ahttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
0 q; Q- K4 L7 s3 Q- \% M& Z' w# h5 H9 c0 t6 U
這款o 唔ok?
7 J  Y- C- x: c9 {, P
! H. l+ a% t( S8 {$ Q* ~% mhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
& [- @) m- X' d4 f- u
9 ?7 K. B0 M# G: [
9 ^$ c4 e/ I$ w
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較8 o7 M4 A+ v2 K

6 z, ?( \6 Z, [" s1 |# z- q4 Y手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 8 @2 b1 u$ W% y9 v3 t. U1 k8 r
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
0 B: O6 s7 r8 c7 u* e出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油- o6 w4 o( q2 p
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手3 M" o* `" {7 X% i* y8 N
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
' v; _9 o( v. u
+ M# ^7 ]" u$ h2 A8 y1 o  g) m2 }: F) y( P6 I8 m3 C1 @
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭
作者: misslady    時間: 2020-4-16 17:28

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   0 k- @5 C" S6 {+ E( P* g

: T# Z8 n/ `9 P' x: q你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 / I0 `* Q, ], d  y2 U
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
2 g+ v8 T# y( M% A/ P如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
* F4 P( L9 _6 ~$ C9 [0 l' e) k; w/ r* {: t6 N5 i6 K" u- q6 d2 N

, v2 a7 _1 R6 `1 ]% I2 ~1 @wow. 冷知識5 t2 f1 k) i8 |+ ?$ M+ l

) u3 j( {6 @- Q0 H: B% l(o^^o)
作者: misslady    時間: 2020-4-16 17:30

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   & U, g/ _1 r! X: ]8 ]

4 Z* w; j$ x9 U1 \! k" A7 z) J真係好大真係好大真係好大
. g1 {& z6 X: X8 p) p3 l大到漏出黎
% c3 c0 n/ m; Y) G* S4 a1 p8 ]5 O8 P( b
似,兩個吹的波波,在心口。
) X) J& C- ~( l- g3 e
; u) O* Y  T9 B2 N6 y% S2 P$ C, P(o^^o)
作者: wahkaka    時間: 2020-4-16 17:30

夏天會唔會好熱?
作者: misslady    時間: 2020-4-16 17:31

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   / X) c7 e" N( c4 j9 i/ D

% F2 C- M' ~3 [( C! @5 q
7 ?" e0 m: p* X% f: u! E' p我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
) d+ `$ \! {4 j3 D- J. B% ^2 P7 {8 H% ]+ P2 b
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。( q- d+ b% V$ X' ?9 y) I
; C4 r& B) S& b  b
要身材,也是女性- J! M/ @* y$ c# n
4 B! K7 v7 w- w5 E- i4 Q
(o^^o)
作者: joey221    時間: 2020-4-16 18:08     標題: 回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿8 k: W9 m+ t3 A- A
如果我腿似你更妙
作者: Kimbs    時間: 2020-4-16 20:17

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
作者: vicky_lin    時間: 2020-4-16 21:18

好想也要買一個來玩。
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 22:14

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
0 {: h8 M9 v* R8 h8 Y1 g" F( j' k, J4 p4 a) c0 s

( `. ]( ^0 b: g8 B3 z: g) P似,兩個吹的波波,在心口。
  L* v2 b, A) D$ Y' e
+ p  Z' v- I8 Y* Y. }(o^^o)
男友話我似三頭怪物
# X# {  U* V# G! f  o4 K8 C0 b! n

: P  u! Z$ H% J0 o9 `+ _. f: I) U& f/ ~( a8 W' G
# B+ l$ x  e. w. R' r" K9 o
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
; M. B1 b  L& `3 _  Z夏天會唔會好熱?
( L+ h4 z; ~1 |% S% c! h$ I熱,好熱,真係好熱! T' [( K4 B/ K# ^( R! V. j
冬天我都要開冷氣玩呀& G6 _: u' G+ ?$ a8 ?; L* T( h

3 a% h. J' w- t. S# X! a$ d5 T0 q. E' B+ v

) J" U$ x8 t+ F4 N
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
) h) |& g5 k) j* X好貴呀
' F; _& w1 S' Z  }' _/ p2 o8 I- o, ?3 n
但係值得
' B/ p0 t, V5 ]! K! ~
  y  h! ]' v/ v' f4 T! I* g. {9 s2 n- X0 P' R6 E0 o  x7 ~1 n) K- l+ W; a/ l
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
) M( M$ M0 c4 |' w+ I& l6 ~1 m 應該好重
5 h' b  v' M; ?* t戴左重左 5-6 KG/ T& R) Z% N$ ^' K

+ \. ?! ~2 T; j2 k) r* q; T' C5 [2 i" M# s- ~+ C
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
# U& D; [% g6 \. X0 T至喜歡看你腿
: d4 r! o# @/ B4 Q; V, [如果我腿似你更妙
: d5 t0 W! w% \- f8 u; z1 b
$ W9 b4 b2 X! I6 o7 x" d
我以後貼多D比你睇 : P- ~3 A/ ~  C5 A) b6 S) R2 o
2 i, U8 z, n( Y
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 22:32

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
& W4 q; \: @( u% y$ ?我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
" E9 T8 A! f1 U7 G; K0 Y6 h
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假  J/ E9 P4 G1 k/ S3 u5 @: W3 o1 ~
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
2 z/ H' n: x0 s- J) c如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠
作者: cdbobo    時間: 2020-4-16 23:29     標題: 回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
作者: Kimbs    時間: 2020-4-16 23:42

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
! J; _1 ]* ?" K+ q5 V$ v
2 s: \# M7 `; |& A4 P有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假6 x: ^% b7 ]) J0 O" L) c3 }" _
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
5 J2 C5 J) M! E+ _/ k& e" s, g5 j
# y; m) O& {! S  _9 I謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!
作者: misslady    時間: 2020-4-17 16:03

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
! J# r  v) \9 r; Z# F: {男友話我
5 n5 R# |3 `4 v5 E6 c

; N+ t2 R* R9 M" O* V- w$ e+ v仲有一個頭,未計,
! x, j4 i: J9 w1 X7 ]* y
  Y0 Z8 o4 K9 b9 r除非,已經⋯⋯
. k* C9 k, n; ?" Y5 U% g(o^^o)
作者: misslady    時間: 2020-4-17 16:04

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   : c4 I- x- I$ F
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
9 ?4 [, o. _6 a7 B% t/ m0 t
3 Y* _- T  q4 R$ c: b9 E上身又要,
8 l* `8 v, ~6 r) e* u下身又加臀。
' H) ^7 r* R6 v' J* M. c) Z' R1 W  S. @4 H7 Y( p
會不會,好熱,好焗
9 d) s, y( l7 f) c
! b" X2 Y) P& O0 ]- k(╯﹏╰)
作者: joanne3    時間: 2020-4-17 22:19

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大
作者: CrossX    時間: 2020-4-18 23:07

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   9 V( _+ X! b, k7 n  g

% d) u( p, D+ N1 H) A  j7 V有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假" }' o$ o4 x: u* Z
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
1 D4 s- J! J" P; ?
# |4 C7 t4 e' q( J( F好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
作者: haruka    時間: 2020-4-18 23:21

要漏出來才算是
作者: 夏天    時間: 2020-4-20 11:34

太大還有內衣買的到嗎?
作者: higabt    時間: 2020-4-24 23:19

夠誇張
; C: p( t, ], \. y+ V" g: w, j% pNice
作者: Ada123    時間: 2020-4-25 23:01

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   5 U2 F' R/ T) x* D

- p1 Y: D) s  q- J# C你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
% R+ t7 h  Y6 T3 {) W! S! j填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
  x7 \- s/ o$ D3 B如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
. f2 }4 Z* y8 }2 V1 I+ W
真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
作者: skbbb0083hk    時間: 2020-4-26 13:38

我都想要買番個
作者: 校服收藏者    時間: 2020-5-2 15:51

而家我心思思想買款試下
) K$ ?7 e$ q# H$ r! N, h* k" x之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
作者: Mrng    時間: 2020-5-4 12:25

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿
作者: thong    時間: 2020-5-4 14:41

夏天會唔會好難受?
作者: seasonww    時間: 2020-5-4 15:47

最後一個太誇張,但都幾正
作者: ceciceci    時間: 2020-5-4 16:45

夏天著住離開冷氣房即死😵
作者: cattac    時間: 2020-5-6 18:15

買了個D的感覺不真實啊
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-5-8 00:53

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   ' y: a3 N, T: s7 {& x3 `: k1 @3 M6 P
夏天會唔會好難受?
# f) j+ @* J" j% T2 ^, u
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   & k( T/ n# ?5 ^3 o
夏天著住離開冷氣房即死😵
8 b: p/ P4 J. E3 a8 x, Q真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 ! B5 H/ o9 S! h! p, V- h
" B9 p3 i$ ?. p# D' ^( v+ e5 N9 d

" O  f2 q$ l2 ^% x2 [, J+ s+ D2 v- s  T8 y# l2 @* ^. f. G
; J0 I( v/ R/ i  Z
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   
; i  o+ k& \7 @6 i! m4 q5 z  {& ~太大還有內衣買的到嗎?
6 m; x+ M( l5 S, [3 e$ l
* f9 r4 Z6 L( g# G" E
要買實買到 ) F6 \/ |' o/ M" `1 P% `3 f! n+ y) |
1 C6 T. j/ v# A1 r5 ?3 \, h' b
./ m! _5 p) v& S* s& u! I& H7 d
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   + G1 x5 H0 s: r- q
; b, s: a3 o: q5 v
有買豐胯提臀 6 \$ w% v, f2 l( {
' j( \; |! E$ c( f6 Z" q- K/ J
.
! l9 d& [( {6 I9 t
* L/ t' q$ U: c) `% l' R[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 00:56 編輯 ]
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-5-8 00:59

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   % r0 V; `3 f2 z# i. |
而家我心思思想買款試下
2 I$ H, ]: S) H7 k之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
; s- B/ k; Q( A8 y5 d9 A
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
" y3 D% k( l) L0 q; I" H5 v  f我都想要買番個
6 I! j" N4 [: X2 A  [9 W
, q; M1 e( \( ^( O. a
買啦買啦 9 ]. I( B& J, `$ D1 I; q9 ~+ W
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯
# s3 u; d4 C- |8 C0 E" N/ n' v' ^% `/ z4 C1 t
  G6 E5 k0 N# H# N* s, ^
.  \6 X- C$ J2 l) d  X
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
  k7 y( p: w+ V: u5 k3 w買了個D的感覺不真實啊
- S2 n, R% o! n! @# Q, H# D+ t. f7 d6 O
覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?
7 M+ M5 L. X# d4 v, W
0 H( g; Z' |4 }9 s[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 01:02 編輯 ]
作者: yoyochan    時間: 2020-5-8 10:29

大胸係室內玩下就好!
作者: bigpig    時間: 2020-5-11 14:56

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?
作者: jesslau08    時間: 2020-5-12 00:56

夏天應該會很熱吧?
作者: 18680535284    時間: 2020-9-18 23:43

大到离晒铺,不过好中意
作者: sheepkiwi    時間: 2020-9-19 00:13

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹
作者: Che    時間: 2020-9-19 00:23

喜歡,但不便宜
作者: loliting    時間: 2020-9-19 00:55

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   " _4 m' V" n( T1 U# j6 ~
! V; ~( ^6 k; \: {9 A* S! {; l
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
' S4 v3 S) P& @: G) S填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
3 ]7 e* z8 j# f- b" B如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
2 ^* I$ R+ G3 r  S( r1 t! O# |

: f* C, E2 z1 ^9 ]這張效果真好 因該是E吧
# {& I5 L8 h6 u2 u0 J$ Y, C
% z+ T: D* _1 m6 R7 z' V8 f2 `6 t6 p6 q  X; D' k8 c9 l2 M
但買太大真的很重呢" w8 Y9 u2 ]2 u( c* c1 j

A: U3 z2 w  q3 Q2 }! I# M2 z覺得B還是比較自然點
4 Q2 }: d2 o' D' R+ x6 b5 @
& N. z; [1 _  T0 d* [8 z[ 本帖最後由 loliting 於 2020-9-19 00:59 編輯 ]
作者: graycatxcd    時間: 2020-9-19 03:32

有點誇張的大
作者: Stcbbg    時間: 2020-9-23 09:15

系邊間買好想買
作者: Stcbbg    時間: 2020-9-25 08:59

系邊間買有冇link???
作者: Rilakk    時間: 2020-10-27 04:08

真係好大。。唔知手感如何
作者: alau0716    時間: 2020-11-5 23:34

oh very big
作者: heidiqueen    時間: 2020-11-6 00:13

勁呀師兄,加油,我想學下野+ j, a) _& j- z1 d
好大1 K3 J2 T* P* a" G, G5 i  l, ~
真係好大6 K) g9 J/ b8 \4 g( F) E0 k5 S: A1 j
兩隻手都cover唔到
. }: Y5 o' T9 S; G2 |
作者: ec24101982    時間: 2020-11-24 09:35     標題: 回復 13# 松鼠狗狗 的帖子

超大,著乳膠衣效果超正
作者: joe_box    時間: 2020-11-24 09:52

請教一下您是否在淘寶店鋪買的?, ?+ `7 s" J, U
和如何遮掩一下穿崩位置?求教!
作者: ec24101982    時間: 2020-12-3 11:27

我曾經買過一對 3600g義乳玩乳胶衣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0