標題: CD女裝去考試? [打印本頁]

作者: hks-sumsum    時間: 2020-4-18 18:27     標題: CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
作者: 梓欣    時間: 2020-4-18 18:34

肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
& n9 T; n/ X# w+ O2 T有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-18 22:12

拎自己前途咁樣玩 8 b* Y. k+ u1 c: r
cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  
作者: connye    時間: 2020-4-18 22:31

你試下囉!如果遇到我負責個試場," {* S7 S# w1 x$ ]2 H
應承你,我當睇唔倒
" g  `  Q4 Y" y* B5 p! O$ Y# T
) l' H, |; u3 [! U/ H: l- e& x) M
( N3 x; a( @) p: L" y
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   + A7 _6 J8 Q$ P6 N
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

作者: CrossX    時間: 2020-4-18 22:46

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
作者: wchingw    時間: 2020-4-18 23:45

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
作者: hks-sumsum    時間: 2020-4-19 02:37     標題: 回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦
作者: hks-sumsum    時間: 2020-4-19 02:39     標題: 回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考4 O5 a$ {+ u6 o; J, ?0 l
咁你係repeat,應該可以嘅
作者: Rachel    時間: 2020-4-19 09:14

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
) @$ d% o, x6 o有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
: P: J% ?; V3 y. o
照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考
9 {4 R4 ~7 F% W9 N* }. S封信都無相,得個名
" O# ~& Z- `' }! B! \" i/ p不過有同事一齊考囉 XD"
4 A  Z% |) _# ~
7 [/ o& k1 U; j7 q/ E[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-4-19 09:19 編輯 ]
作者: 1677    時間: 2020-4-19 13:29

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,! o, [# V3 J7 p: Q% z- \9 `' c
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,; k: Q- r' |* S4 m2 V5 A' o) `
個人會特別精神同清醒!
作者: KT4135    時間: 2020-4-19 15:23

我係今年考生
7 H! u! n9 l2 i% E4 F咁做只係浪費自己考試時間
/ ?! ]* v# Z; H% l" j又要同examiner解釋
作者: cafe    時間: 2020-4-19 20:57

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?
作者: wky    時間: 2020-4-19 21:12

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格( o5 S- \1 }% N

* o0 H! O- S- ]3 _; K  A6 `[ 本帖最後由 wky 於 2020-4-19 21:15 編輯 ]
作者: messi335890    時間: 2020-4-20 02:25

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍
作者: misslady    時間: 2020-4-21 00:07

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   2 P, p3 L) [/ h; K! t! z
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,( H( N4 G2 R9 B7 ~6 U" [" w
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,  `, l& P4 @+ ?7 S5 C$ [% C: d# L( ?
個人會特別精神同清醒!
1 b4 E3 ?' R1 M) R% v, u+ P, t
2 x; Y; e0 o/ U$ S1 a0 O
then all pass ? 7 A, M! M+ l* B8 ?0 [# O
% L7 d/ ~, p" ?( z
(o^^o)
作者: 1677    時間: 2020-4-21 07:25

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   
4 r7 {9 U6 W% L5 A
; I5 C' I( U$ \0 Q, c$ V! s3 A6 I5 a$ {  j- Z0 ~
then all pass ? 3 i% n. V5 U0 h; @" V

4 R  D$ |) y3 Y9 `(o^^o)
9 O/ @% z" ~5 y

+ N. o, s1 q7 r/ Z! x: N0 k講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。
, u9 J: _  R4 W4 ?1 [
. Q. n* `5 W7 G- l) g/ s高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。3 j1 C! A1 K  `9 H# k" P4 [* U
會考果陣真係熱,只可以著女底/ m4 W% T5 a" c  I, S, t1 T
0 Y0 V* L* E6 }/ r! z
至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,) o. o" J# |% F7 C  C( [1 ]$ Q9 O
可能我比較適合做女人,俾人載
作者: Winniecute    時間: 2020-6-1 08:46

哈哈,我想也未想過
作者: SAYA030    時間: 2020-10-10 19:20

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣
作者: kinkink    時間: 2020-10-13 00:13

等睇報告......話說到時要去廁所點算..
作者: sec2x    時間: 2020-10-13 03:07

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   
% B2 Z/ c+ ?9 M2 s我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
6 ]4 g' v0 V5 }無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
# f2 Y7 Z' ?, h8 V1 h, s' t6 n2 e7 R個人會特別精神同清醒!
2 ?, J) n  K3 I) R, y你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩
4 Y0 {' {( b- H+ h( {8 p特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0