標題: 通常去邊到cd(要人小或無人地方) [打印本頁]

作者: jessicas    時間: 2020-5-6 06:56     標題: 通常去邊到cd(要人小或無人地方)

小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
' I& `, _% v! N; r. m' j同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
作者: yoyopig    時間: 2020-5-6 07:14

我之前行大埔海濱公園,有時在家c完直接出街,有時去殘廁c,而家已小左行公園!
作者: BETTY    時間: 2020-5-6 07:56

大埔海濱,青衣海濱,沙田艇會…。
: x# F( y6 H0 D( }  x出左去才換衫。+ W5 t' i+ |2 G  Z% Q

" j( i8 C5 R! O2 V8 F[ 本帖最後由 BETTY 於 2020-5-6 07:58 編輯 ]
作者: JoJo1217    時間: 2020-5-6 10:50

可以影些相上來, J  X5 S- h2 Y0 o2 F
大家俾意見妳執好才出街
作者: regina1010    時間: 2020-5-6 11:56

去荔枝角公園,近鐵路站和球場才多人,燈光昏暗,藉著現在潮流興口罩,衣著唔奇特都可以的
作者: yoyopig    時間: 2020-5-6 12:58

我最鍾意行商場shopping 😜
作者: gila    時間: 2020-5-6 13:00

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   
/ N. ]- l% e- N0 C6 j6 M& e8 w- |- @小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
! a! s, Z/ y9 `8 L( g6 u同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
9 m' S/ S7 k, S- c: R7 \2 x+ ~( J9 k9 b2 ]
機場依家暫時冇乜人. 機會難得.
作者: jessicas    時間: 2020-5-6 18:31

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-6 10:50 發表   6 c2 t" b: n- g/ l& g7 s
可以影些相上來( T4 a( o! H/ S8 q+ x6 k
大家俾意見妳執好才出街
# }( o* |# l8 ~
我會努力 影相要搵機會 唔係成日有機會可以cd
作者: joey221    時間: 2020-5-6 19:34

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   
( l& F7 O* s/ E3 E# g" @小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議  Y2 M! e: {: I3 G  y
同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
+ q; v3 E6 T8 E* n
; G. O$ B: B2 }7 @
我在國內生活的, 以前會行小商場
作者: zz67098    時間: 2020-5-6 19:58

我每次出街通常都係行商場,去内衣店、服裝店、鞋店、化裝品店4 q- _0 u/ P3 M9 R  [# W
滿足我無窮無盡既購買慾望
作者: aliansex    時間: 2020-5-7 00:59

其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)
/ V8 |' C! R7 \其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你. e8 x! y3 O, G: q! ?1 {8 e2 ~
如果冇,或者唔介意. P( h2 j9 c8 k+ }" [
就可以由家直接出發
作者: jessicas    時間: 2020-5-7 06:55

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-5-7 00:59 發表   & u  h) D8 c( v
其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)* [3 I# Y$ ~; n- a* y2 n+ ~
其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你
7 W' X/ s' k( b9 b; l1 f+ T如果冇,或者唔介意- q8 Q& E! V0 T( ~4 n: F
就可以由家直接出發
3 e; a) y& c& r; U1 I: @) @' v, Q  R  G, b. [, z# B1 A
保安大叔係一個問題 因為一定認得我
作者: zero2000    時間: 2020-5-7 09:45

屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD( z6 @) t9 |7 O6 E( {& W* \

! m6 x% k4 t9 M6 A( `9 X+ p不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計
作者: jessicas    時間: 2020-5-7 12:15

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 09:45 發表   % b5 c" ]8 H& I0 {
屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD7 S  a& j3 Z6 h; Y% i
% r6 q$ L& x+ O
不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計 :tit ...
. G, k8 L/ E' h5 o: s( I禁好 起邊到?
作者: zero2000    時間: 2020-5-7 12:57     標題: 回復 14# jessicas 的帖子

個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇: p6 ?0 @/ z1 W& Z' A
其實打扮得好,去邊度CD 都一樣
作者: jessicas    時間: 2020-5-7 18:44

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 12:57 發表   0 P. B- H0 t. ^8 b* n
個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇
! M+ e! f& @- e9 G1 n其實打扮得好,去邊度CD 都一樣
3 H5 m" Q! q- J- u都身形問題
作者: sasa13579    時間: 2020-5-7 21:00

見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?
5 c) K% j1 _1 o0 X: G- pBTW:我就通常去旅行先CD
作者: uniformx    時間: 2020-5-7 21:29

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-6 13:00 發表- p* t# V3 ^" i5 F9 L, x) |. z0 _
客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
作者: jessicas    時間: 2020-5-7 23:19

引用:
原帖由 sasa13579 於 2020-5-7 21:00 發表   9 T7 y8 ?* L% o  K3 T
見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?6 X) h' b7 K  c6 `
BTW:我就通常去旅行先CD
. q; j! A# K3 t2 T& z& g1 t% \( U
0 W4 c& p, ^8 y8 S, f: N
我試過幾次都係11點零鐘 sport bar 著外套 加短褲黑絲legging 都唔敢太直接女裝行
) O8 @1 R$ r$ @, Z第一我身栽唔好(超肥) 第二都幾多人跑步& e5 S- b) G, r% n
無人既時候先敢拉開小小外套show 個 sportbar 出來1 ~. e7 C) J, i$ ^( `9 v
如果sport look 都可以諗下
7 r  |; Z8 i" ~7 r著高跟短裙就好似唔多夾個地方
. I  j/ U, e* G# G& B8 E6 ^9 V, ?8 I因為試過有一次著裙加波鞋 總覺得怪怪地 最後行左夾硬行左5分鐘就換衫走人
$ }6 _" Y; [2 b9 D* U5 Y途中有情侶坐左起到 我急急腳行過左佢地 跟住迎面有個放狗男 當時黑黑地我帶帽連假髮 應該都睇唔出係cd 😄
作者: CrossX    時間: 2020-5-7 23:31

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-5-7 09:29 PM 發表   
& U$ i  v- K. u# P1 j客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
' h. D+ K0 W" H% J
! @% d! J, B4 X+ H. b. w
依家仲要咩? 記得之前係社會事件限制, 唔俾咁多人入去。
作者: jessicas    時間: 2020-5-7 23:38

有無人去過啟德遊輪碼頭or 觀塘海濱 聽講好小人6 W6 E9 Y& D, x: Y0 N) G
唔知環境如何?
作者: CrossX    時間: 2020-5-7 23:41

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-6 01:00 PM 發表   
; \8 {9 e. @- P5 e- `, v3 M: ^/ H, N  ]7 o6 l5 L0 W; D2 E
* W3 `2 I3 S$ a
9 N6 d. {1 E' h) |; y& d; g) |1 a+ W5 z  y& m1 x  Z0 I
機場有點遠, 依家冇乜人既仲有啟德郵輪碼頭, 有排都唔會有船, 果度有個好大空中花園
作者: CrossX    時間: 2020-5-7 23:43

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-7 11:38 PM 發表   1 }) ~) [6 M; W' ]2 q
有無人去過啟德遊輪碼頭or 觀塘海濱 聽講好小人8 b+ c9 V' q; O0 o( y: b" n
唔知環境如何?
6 B  @9 L) h: a- ~2 d
2 J) ?8 a7 ~" N3 ]. O$ @/ `我地剛剛講同一樣野, 但觀塘海濱就相對多人
作者: jessicas    時間: 2020-5-8 06:56

禁遊輪碼頭有無保安巡邏
作者: yoyopig    時間: 2020-5-8 07:53

郵輪碼頭唔多人
作者: 346    時間: 2020-5-8 08:00

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-5-7 23:31 發表   
  E, E, N- |0 d' K- _% |7 W
2 I( z( a: ~3 W
8 p: `& T  ~- L; G% @依家仲要咩? 記得之前係社會事件限制, 唔俾咁多人入去。
2 k6 N1 v' b! v

" w) b/ U& a$ g' k. ]( {0 C未取消呀,仲要查登機証或24小時內出發機票先入得
作者: jessicas    時間: 2020-5-8 13:36

引用:
原帖由 yoyopig 於 2020-5-8 07:53 發表   6 }- q& S8 Y! f- ~1 A
郵輪碼頭唔多人
( D- Y  T' T4 m& |0 G  ?3 p8 w* }: m0 f- l禁都諗得過 搵日有定衫去視察下環境先
作者: CrossX    時間: 2020-5-8 13:50

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-8 01:36 PM 發表   ' K5 g9 z8 N* |  I+ B* o* }

# p/ N. X' u5 r: a4 E/ z禁都諗得過 搵日有定衫去視察下環境先
8 X- w7 U. D. j. o0 |& k  U, F  U
2 U  r7 @, h% h9 v7 V
如果有姊妹有車仲方便, 因為入去既公共交通應該會很有限, 我之前租過車入去都唔錯。  _. n" X8 V% c: e! z
  O/ J' m6 f8 a$ @% }: H) X9 c2 ^0 C
仲有就數碼港, 又係人煙單薄, 無疫情都係鬼影都冇, 個商場又冇乜店舖, 附近住既人都唔會去
作者: misslady    時間: 2020-5-8 15:45

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-5-8 13:50 發表   
0 ~0 X# C1 I8 t# {5 [5 x
7 j% O' p( \; u4 Q- R
0 c% g) F8 N" p8 {" n% ^如果有姊妹有車仲方便, 因為入去既公共交通應該會很有限, 我之前租過車入去都唔錯。+ D0 J- J* ~+ T, t! y4 z3 p  a8 O

- m' x5 G* U2 x& s仲有就數碼港, 又係人煙單薄, 無疫情都係鬼影都冇, 個商場又冇乜店舖, 附近住既人都唔會去
* w3 N/ y9 u: F$ x- M/ B- M% p% c
% A7 x9 S9 d% v/ l# l* e不過,現在大熱天時,
' u! n8 a: H% I% g) z- R岀去玩cd
! G* Q! Z" q9 _  ?會好受苦3 ~  `& b0 O" Q- [2 r% p  p% y
$ F, ^1 O2 F4 w8 Y, |" _! q+ f' X
要有冷氣地方- v4 i. w, Y- p% x' w

: z9 d2 h, S4 X" D(o^^o)
作者: jessicas    時間: 2020-5-8 23:23

引用:
原帖由 misslady 於 2020-5-8 15:45 發表   + k# V: ?- ~+ r* {0 ]3 H
1 x0 K0 t2 ]2 x% a4 r* d/ x

" [5 U8 N- o$ ~1 l4 G& S' {不過,現在大熱天時,, u* ?& x% C0 G0 n
岀去玩cd! b5 `. L% A) J3 N
會好受苦
  v  R- y* ?) m: m
9 v2 Y$ V" T4 [1 G( D4 c0 Z; D要有冷氣地方" o; C# s0 G3 p2 E1 B1 A
9 p: Q5 N, X6 A1 c, F& C% q" \/ _
(o^^o)
0 o6 j( G2 b  L2 |% n
都係 因為我超大汗 未出到去換衫時都濕晒
作者: zuezue    時間: 2020-5-9 00:46

姐姐真係矛盾, 又想畀人看見。又唔想咁多人看到?
作者: jessicas    時間: 2020-5-9 02:00

引用:
原帖由 zuezue 於 2020-5-9 00:46 發表   , e+ @; e5 k/ \( r: c5 }
姐姐真係矛盾, 又想畀人看見。又唔想咁多人看到?
$ i. r5 {/ s5 c( P妹妹你講得好正確 cd本來就已經係矛盾 心理同生理矛盾 ( u+ y, o/ B) |7 A& M/ l, R# P
心理想做但生理因素唔許可所以先會有禁既問題
4 }2 V$ s+ O5 u( ?; G如果我天生麗質就唔駛禁矛盾
作者: JoJo1217    時間: 2020-5-9 05:41

其實有咩問題* y: D1 c+ |1 F8 @
只要著啱身的衫出街
) i* n% K0 Q( k6 |無破綻的話1 L" `% r9 R- W
出到街
: d* F. K9 @: [. v180 CD 係高妹
! x% N7 x/ n" q90 CD 係肥妹" u7 E6 R% d+ B2 k) V
36/24/36 CD 係索妹; h! O7 y1 U! m( Z
% H0 w2 I7 B# R& h, }- C
, H# Z& m. {* w* P0 h7 |+ _
除非身型係倒三角兼muscular$ e8 p. s1 D+ _/ |
總會有辦法用適當衣服去掩飾男兒身- _8 y: |9 c9 O0 b6 G9 u
無聽過有边D公眾地方係唔適合高/肥/索妹去的
$ ]. ?3 M; O) v0 F+ o3 t5 A, P- ]2 Q6 \% y
所以身形同去边度無關係
6 e8 T! X/ D& x# O分別只係出街為咩; F$ B5 b; v- k; _
以及著咩
! D! h4 F+ I) R& \% ^
5 I' u! z; C8 ]! A. a/ a1 A7 h" i  ?[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2020-5-9 05:43 編輯 ]
作者: jessicas    時間: 2020-5-9 09:56

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-9 05:41 發表   
# m2 y. W6 h3 t其實有咩問題
) D! G- X- Y0 |9 |. ?. V只要著啱身的衫出街" k6 _' M6 D0 ~: S& ]( b( u9 F2 Q& y" n
無破綻的話/ y( k* `6 \6 a/ W; m
出到街" f  p/ ?+ L" [% ?
180 CD 係高妹0 Y4 p9 d/ a- ~9 P* d% }3 E+ }' X
90 CD 係肥妹) d; t% ~3 M: X0 B0 M
36/24/36 CD 係索妹
! ]/ n( R+ Z: ?" f' k5 |) ^0 ]4 @& u9 }: T# F

- [, [! A" j9 l$ d$ t6 B除非身型係倒三角兼muscular& ^; H5 ^6 B1 M9 w
總會有辦法用適當衣服去掩飾男兒身' g" f- u: q- t6 S
無聽過有边D公眾地方 ...
# ?& V* a( T4 c( f2 Q% s; m' }" n. R你都講得好岩 初次出街安全要緊 萬人比人穿左或者比人post左上網就唔係講玩
' h" I& l# s% N% n: p如果超大水桶形有咩穿衣建議
作者: CrossX    時間: 2020-5-9 15:26

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-9 05:41 AM 發表   4 S- X" [5 l6 |9 \8 w* A$ w# |
( l. z5 [4 B7 o
除非身型係倒三角兼muscular- [# D) W- O4 X" D9 p4 V0 M
總會有辦法用適當衣服去掩飾男兒身
/ H1 |- F# Q8 V! e8 w: H* ^' P無聽過有边D公眾地方 ...
* ~- U3 i* F# S2 R8 X, A3 T0 Q
4 s# l" \& T! T
唔係一黎就裝扮到完美女仔日頭出外過正常生活, CD 都分好多階段, 好多姊妹都只能在私人空間CD, 要有好大勇氣先能踏多一步, 咁夜麻麻落去行公園係為乜? 0 H5 w9 z" `* h4 p" E
- Q5 \2 ]5 S. L/ z. e' [
都係自我感覺良好, 釋放情懷。到要做到想給其他人認同, 已經不需討論。4 A  K+ r( L# ^. @8 B

) j* N! P& A2 {我見有姊妹自己有車, 咁去邊度荒山野嶺都可以, 日光日白有冷氣都唔多地方。
作者: Nanase    時間: 2020-5-9 15:56

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-7 23:19 發表   
+ f, K/ U! p0 Y8 W0 T  f) T
3 }1 l4 B$ A* W9 g
, B- ~) G" a. k( z1 A我試過幾次都係11點零鐘 sport bar 著外套 加短褲黑絲legging 都唔敢太直接女裝行
- @+ t0 u$ U: v& a( ?: C0 ~$ Q第一我身栽唔好(超肥) 第二都幾多人跑步
4 ]6 t' C7 K% V" S4 L6 B無人既時候先敢拉開小小外套show 個 sportbar 出來
: W# ^/ v( H* L: i9 g1 K如果sport look 都可以諗下0 @) Z( w1 I$ r* R& G
著 ...
# s! f+ O7 x; a# ^* s
& ?; g: U5 l, }9 k7 Q2 R" z首先你要放心 , 夜媽媽...你唔搞人 , 人地唔會理你
5 X  B8 M5 l9 ]" x" z我係跑友 , 成日都見肥仔肥妹做運動的
6 A. m4 S% _- X/ @/ ?" x3 ~如果你係肥既 , 你可以考慮由呢個方向入手# M) g: {6 J& S( G
肥人做運動減肥好Make Sence , 可以著Sporty D! H  B' u5 {, P4 L% C3 Y
拎樽水響手 , 響D跑步徑/海濱走廊到行下已經可以Cover到你目的3 q. B/ g" m0 X1 \: Q
只要你唔係做到古靈精怪 , 無人會理你9 Z7 N. H! i- ]& t" Q7 U& z
7 T. ~3 L. m- [8 ]  P) l
換衫搵殘廁就得 , 總有一個響附近/ a1 f5 m: a" ~; H3 L1 \
所有康文公園都會有
作者: jessicas    時間: 2020-5-10 08:41

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-5-9 15:56 發表   * f  m+ R$ i4 k) G3 a  r

9 t* o* J8 h& ^% P
$ E9 J# a4 \$ s" b; l0 P% y首先你要放心 , 夜媽媽...你唔搞人 , 人地唔會理你% T* D8 v7 |* n0 c
我係跑友 , 成日都見肥仔肥妹做運動的
% ?: C8 R9 g' Y: W) W: v' U2 [如果你係肥既 , 你可以考慮由呢個方向入手
# u3 ]1 Q. Q. W+ i" o1 {肥人做運動減肥好Make Sence , 可以著Sporty D7 r# A  [( S+ H/ I
拎樽水響手 , 響D跑步徑/海 ...
2 K' W$ d+ f/ U" v
我都有試過 不過唔敢外露 都係起外套下面 無人既時候就拉開露個sport bar 出來囉
6 l* }8 _, V  A5 I  L3 Z0 i0 I& d唯一係假髮問題 札起唔見得人 唔札做運動又好怪 而家努力減肥中 多謝你意見
作者: JessBB    時間: 2020-5-11 11:46

郵輪碼碼是不錯之選。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0