標題: 唔知搵唔搵到.. 搵CD 交個朋友了解下 [打印本頁]

作者: mrj    時間: 2020-5-7 18:50     標題: 唔知搵唔搵到.. 搵CD 交個朋友了解下

新ACCOUNT 第一次響度識人
0 G1 M, s7 g; A& N
% h; J) D8 S) o自己一直都係直男.. & v7 H3 [% T4 T) W( o5 L
但係都一樣有好奇心... " F# k0 _) s$ x, K( c9 o" u4 Y* x
自己未試過做CD, 但係都會幻想下.. ( \) t1 D1 y0 v/ T, `: n/ G# `
唔知搵唔搵到.. 搵CD 做個朋友
% S, F( r: I3 U" g5 u( z  m3 {' L) W5 g2 p5 m3 n
大家傾下睇下岩唔岩..% i4 h1 N/ Y# ~
5 Y9 x  G6 N: V  B  B8 r
唔一定話有冇下文.. 岩傾既做個朋友交流下吖
$ H( |! _+ ]+ Y/ y$ h$ E8 yPM WECHAT 或者TG 交流下
作者: CrossX    時間: 2020-5-7 19:41

乜又係呢d post, 我反而想知交個朋友會有什麼下文,而且怎麼個個都係強調自己係直男? CD 多數係直男,唔同TS, 直男搵直男有咩搞? 一齊打機睇波?
作者: mrj    時間: 2020-5-8 09:34

回答返你..
3 J! K2 K+ O! R  g% W- K) F交友有咩下文.. . K! w4 C3 l2 S0 Y. w3 m
交友可以冇下文.. 純粹朋友傾計溝通食飯行街一樣可以
( i8 L% [5 k* s9 a$ e, Y只係見到有人出POST 話想有不涉及性既純粹交友.. 所以想講..
4 n- v; X( d. v5 k# V7 P做朋友唔一定會有下文..
% u" h! s% L9 f6 }9 z
! O4 a1 l4 e0 B+ ^/ j! l3 S( @另外.. 8 {) f$ s$ P0 {
我諗直男又好.. BI 又好.. 成為CD 又好..
9 b+ K! B. U) ]! |都會有一個過程.. 所以先諗住開個POST 認識下了解下.. 8 _/ i1 A5 E( {, a2 A7 B! x
至於你話.. 直男搵直男有咩搞..
' n) y+ v/ }/ z8 a睇波? WHY NOT? 如果大家係朋友.. 約出黎飲野睇波打邊爐...
/ w# p6 z# x. `& ]  j+ v有何不可?
作者: regina1010    時間: 2020-5-8 09:55

我以前間中都會在這裡搵校服同好交流經驗或約見,因為我曾係校服迷,通常都沒有發生或進行不需要的服務
作者: mrj    時間: 2020-5-8 09:59

都係cd 校服多?
作者: yoyochan    時間: 2020-5-8 10:14     標題: 回復 2# CrossX 的帖子

CD 並非直男!!  係0 / 1 都得。9 i; L8 v" g4 [' P- B7 S' i/ Z
下唔下聞睇相方!  睇各人啫。單方面想都無用,  另一個唔係下咩聞呀02 i0 {$ q5 O' l7 Z7 x( F
睇球打機都得,有咩問題。
作者: mrj    時間: 2020-5-8 10:30

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-5-8 10:14 發表   & u0 r% d, U& e: F
CD 並非直男!!  係0 / 1 都得。
8 k2 D/ K# J# y, n" g下唔下聞睇相方!  睇各人啫。單方面想都無用,  另一個唔係下咩聞呀0
" I, E1 D, T9 V( w0 ~睇球打機都得,有咩問題。
0 d9 d) @! Y; E/ R( N0 {

; _0 U1 K! D( V  c唔好勞氣.. $ m+ r$ P6 C/ G* z, J0 N2 M. J$ u
可能佢都係見好多人咁開POST 先出聲者... c7 s4 U$ D2 l) v; g) T" O
可能我新加入講錯野都未定.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0