標題: [舉手] 你可以全天侯女裝嗎?(家人,愛人,朋友前) [打印本頁]

作者: MissDoris    時間: 2020-5-20 03:11     標題: [舉手] 你可以全天侯女裝嗎?(家人,愛人,朋友前)

上次出 Post 已經是二千年代的 CDGal Forum 了。看來不會有人記得我了 / L0 f+ u8 T. S0 [! o

: W( T0 B. c3 s+ |+ {5 h! K這真要一些運氣。天生條件可以提高自信及他人接受度。加上開通的家人及伴侶,工作的配合 (例如自由公作)
作者: ph~rh    時間: 2020-5-20 03:31     標題: 回復 1# MissDoris 的帖子

我都全天候女生生活(家庭、工作、朋友及愛人),不倫我男裝定女裝,都只會被叫小姐,我不是天生,而是後天努力,加上本身性格係女生
作者: judy    時間: 2020-5-20 07:14

我沒有辦法全天女裝, 幾乎沒有這種機會
作者: ngyl1394    時間: 2020-5-20 10:51

wow! 真是羨慕樓主可以全天候女裝0 \. {: \! L$ q* I1 p
就連 家人,愛人,朋友前 都可以9 f7 \+ o/ k% D6 O8 n
真是幸福呀!
作者: wxw2131    時間: 2020-5-20 16:16

真是羨慕樓主可以全天候女裝
作者: MissDoris    時間: 2020-5-20 16:58

不是穿不穿女裝的問題。而是把兩個靈魂合而為一,變成你自己" P1 o( u% P. _

# d2 x% o- B- x$ r! Z8 m! L+ p所有決定也是一念之間,希望大家緊記 "你只會活一次"
作者: fanbellayuki    時間: 2020-5-20 17:26

全天候都未算~ 還算可以有空間做喜歡的事~
作者: Nanase    時間: 2020-5-20 18:51

我都全天候女生生活(家庭、工作、朋友(可憐人沒愛人),不倫我男裝定女裝,都只會被叫小姐
, h) {$ ~8 `; e( E, J6 t入男廁會俾人鬧我玩野...捉返我出去
: c( M9 k2 z! i1 _5 K2 l
. H! d3 @+ I8 C% I( H  @' s, O; }
作者: haruka    時間: 2020-5-20 20:28

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-5-20 17:26 發表   6 D/ G# _# S" ^3 j* f* a
全天候都未算~ 還算可以有空間做喜歡的事~
/ L, o$ H1 ^6 `
Same here+ U6 F  m4 N: a1 Y! B
講明左 旅行點都可以) h: ?/ W3 v% m2 k# u: D6 E
但響香港一齊就一定唔得
作者: Rachel    時間: 2020-5-20 22:45

Doris??? 真係有d印象 XD
作者: misslady    時間: 2020-5-20 22:54

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-5-20 18:51 發表   
4 O2 m3 q6 \# l4 b- C2 \& n: f我都全天候女生生活(家庭、工作、朋友(可憐人沒愛人),不倫我男裝定女裝,都只會被叫小姐
8 Q. G* T  O) ~/ E! N' R- U" A4 T入男廁會俾人鬧我玩野...捉返我出去
& _8 X4 |( |3 J& H& |* K6 F1 z2 u
% [7 C) b0 x8 J6 E2 I
' d9 G  N3 @- P- S0 F+ }& G2 ~! b1 W( [: r1 D" p
已經全天候,+ g0 E9 ?, R9 Y
仲要 扻頭埋牆' A% C( b; u3 P+ |  D9 W
& A) v* E( }" y: O' s9 u
點解?
作者: Rachel    時間: 2020-5-20 23:32

引用:
原帖由 haruka 於 2020-5-20 20:28 發表   ; B4 D; U$ E# f- {  ~3 C2 g

) a7 Y0 Y6 X' D0 w$ VSame here& [: t: \+ P  L) Z/ M2 ], o6 V" @
講明左 旅行點都可以+ g# Z2 p% e0 _+ W: V
但響香港一齊就一定唔得
$ C. N( R  L4 {' F9 U: T* T
上年今日坐通宵火車到第二度,成房都女仔 XD"
作者: Jany    時間: 2020-5-21 18:54

返工唔可能
作者: Nanase    時間: 2020-5-21 19:39

引用:
原帖由 misslady 於 2020-5-20 22:54 發表   
7 g- G% _0 X9 u- b
% w! G: b: ]2 u# p( m0 {1 Q
  x/ m; n7 x+ W' L. A) s已經全天候,/ m5 g0 k" V4 v+ _. [+ L+ ~  O
仲要 扻頭埋牆
1 l# A! ^6 s' A
# x* g+ U4 ?$ M( S2 H1 w. @點解?
5 E5 G8 r9 u* z& ~- m
  t) ~" ~6 s6 N8 ~: `; d
根據身份證上既性別 , 我係要入男廁的
: s% [; a. r# {) @8 n; j; R
& j" B. a4 v+ f  k6 v9 s# b+ }
作者: blaskong    時間: 2020-5-22 08:52

我觉得可以入女厕哇。。。
作者: 夏天    時間: 2020-5-24 22:44

全天不可能 之前住外面還有休假日有點機會 不過還是要出門吃飯...
作者: sasa13579    時間: 2020-5-24 23:12

多數都係去旅行先可以全天候CD
作者: for    時間: 2020-5-24 23:17

自己住就可以
作者: cdgaga    時間: 2020-5-26 00:15

屋企就冇機會喇,同男友旅行就得
作者: Saya    時間: 2020-5-29 23:55

呢個account 名有印象
- d$ _9 J& m5 t/ `2 Q/ l7 Y: K/ N: a  b2 p" V# Q, ?
沒多少人可以吧3 J& b% W8 r. h0 i( u" T
+ S4 ~/ ?' U$ u  I! w5 {5 e
間中全日女裝還是有不少人可以
作者: krystalok    時間: 2020-5-30 00:35

在家人,朋友,情人面前冇可能全天候女裝,有時屋企冇人就可以
作者: Winniecute    時間: 2020-6-1 08:44

這機會不是我的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0