標題: 想問大家如何買高跟鞋同會放佢地係邊? [打印本頁]

作者: ChrisChris    時間: 2020-5-21 11:44     標題: 想問大家如何買高跟鞋同會放佢地係邊?

通常淘寶?定去鞋店買?
# i' S/ Y  x# }! F- Z7 {9 R3 d買完的高跟會放係屋企?5 A' Y5 U3 A) P+ P# n, l
但怕屋企人見到,可以放係邊?
作者: wxw2131    時間: 2020-5-21 12:45

看不到图啊,啥情
作者: CrossX    時間: 2020-5-21 14:36

可以看我既post 啦, 有些會介紹在那裡買, 平有平玩, 淘寶, Zalora, 中價又有ASOS, Zara, Topshop, 名牌鞋唔介意二手有Vestiarie, RealReal, 貴既一手咪Farfetch, Matchesfashion, Yoox
/ C- K  e* A) y6 `! l: _
7 ]( H8 k1 N! o3 u. q未有自己既屋咪收埋係衣櫃用衫遮住
作者: silkypanties    時間: 2020-5-21 16:02

我去鋪頭同網購都有
作者: wxw2131    時間: 2020-5-21 16:29

这个问题很难办,需要你自己想办法啊
作者: joey221    時間: 2020-5-22 04:35

引用:
原帖由 ChrisChris 於 2020-5-21 11:44 發表   . ~! U3 U9 x8 o3 k* _
通常淘寶?定去鞋店買?+ b! N) B. i. M% R
買完的高跟會放係屋企?
+ f5 h$ a2 b3 F. w# W9 E但怕屋企人見到,可以放係邊?
% X: V8 x6 U$ d
6 o9 W8 k( F/ u' j. }5 e8 [
我在一般只買平宜貨
3 L4 F7 m( h8 ?- I2 L我是一人住
作者: BETTY    時間: 2020-5-22 07:27

一開始去一般鞋店買,但好多時高跟最多到39碼。現時網上買多。5 P3 \% a* b: `( I7 K

9 E$ B# B" a  q) H0 X[ 本帖最後由 BETTY 於 2020-5-22 08:21 編輯 ]
作者: ericso    時間: 2020-5-24 00:41

上網買,順豐站取,放入衣櫃. 屋企人唔會無端端開你衣櫃掛
作者: icandysweetie    時間: 2020-5-28 13:11     標題: 一個好問題

你提出一個好問題。買不是困難。點安全收埋才是問題呀
0 l9 X0 M1 ~* k' L4 m我識好多cd妹妹辛辛 苦苦一大堆衫內衣絲袜鞋呀之類俾阿媽搜到仲丟晒。真係喊到收唔到聲。
- f' J- m7 F  s1 s' P& n之所以好多人租番個倉來存放。但放在倉一時間想拎D嘢來玩又唔放便。
5 H$ E) I9 z/ g" M) B8 j9 g9 x( h" R) q) b/ U1 T
我自己一條友住。都有好多cd朋友存放左嘢係我度。
作者: azsxdcfv    時間: 2020-5-30 23:51

上網買,順豐站取

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0