標題: 請問九龍灣至觀塘有無有獨立廁所的工廈出租? [打印本頁]

作者: Linna    時間: 2020-7-3 22:03     標題: 請問九龍灣至觀塘有無有獨立廁所的工廈出租?

本來自己一個人住,隨時都可以CD,但快要和女朋友同居了
* @! f$ o* |/ _9 J8 @/ v想找九龍灣、牛頭角、觀塘附近的工廈有獨立廁所的去租來放衫及CD用% {; Z: H' M; d# @) r
有姐妹現在有租又想找人夾嗎?
5 r& G. S9 w$ u- x; z5 B如沒有請問一下有無人知呢幾個地方有無類似既地方可供租呢, 想找人合租2 T# D# Q4 T& \% _* e9 A4 H0 o3 M
預算大約4000, 希望找到人攤分1000元左右或以下一個月: ^0 M) X" r1 g4 `2 w1 u- s; j/ j
如果以上地方沒有, 退求其次綠色線也可以
; P0 Y' e; n, v/ ?1 D, n  o8 [5 Q
. U- f1 u' H1 z: u[ 本帖最後由 Linna 於 2020-7-3 22:09 編輯 ]
作者: sinson    時間: 2020-7-3 22:36

將來有無打算對佢坦白?
作者: 44533678    時間: 2020-7-3 22:53

我都覺得坦白會好啲" {+ U* q  Z0 v/ H4 }( ^" i
呢個係你的一部份,如果佢接受唔到,就無謂勉強一齊; M" m3 L  g0 Y8 T" G) S6 G
唔好意思,一來個話題就咁沈重!
作者: fish    時間: 2020-7-3 23:03

坦白吧啦 情侶唔應該有野隱瞞
+ g/ `' l( h8 n' |* Y! l
4 ?1 t$ ^4 A$ |: K5 K  S如果接受既咪可以著女友衣服
作者: Linna    時間: 2020-7-4 16:24

大家都好像離題了8 S# S2 s8 M4 c- O- X
只是問大家有沒有租地方的好介紹^^"
/ ]3 a2 X) p# H, h: y; z8 [8 Q4 _說到了要不要跟女朋友坦白
) i; Y+ K* n2 m! b1 k由頭到尾也沒有要跟女朋友說的意思
8 I1 A' A; M5 I, A! E- O' X雖然幾歲就戀物開始CD,有30年了,最近幾年都是自住,回家就CD,CD睡都是我生活一部份* E" `* {% ^( M4 [
但我自己也接受不了一回家就換身份跟女朋友生活吧
) ^* M' v% L. s, J+ \. h而且女朋友知道了的話, 我們的圈子很廣, 萬一不接受, 一說出來就幾百人都知道我的身份的# J  o( `) u) W4 Y. b/ [1 O
所以我的想法就是換個地方繼續, 反正都是間中解解壓而已,我又不是對自己性別不認同那種
作者: uniformx    時間: 2020-7-4 17:12

獨立廁所不一定包埋淋浴# s" i& ~- W1 H& \
找地產代理可協助
: D7 E- {4 G. X1 S0 Q: d$ D# U, T. A4 F0 \* x% ?* b
夾柤……不愉快事件例如水電貴/合租者拖租等……小心處理為妙
作者: goro9872    時間: 2020-7-10 11:57

1000可以想想
作者: 葉詩雯    時間: 2020-7-12 00:03     標題: 回復 1# Linna 的帖子

我有地方係官塘
3 a' @# Q% I/ w官塘近海濱/ Z! @8 A' z' z' ^, m2 a( z
60cm左右膠箱
# {: ~2 J0 d5 k6 }一個$400一個月
, g2 W5 q1 k, c1 U: a0 }兩個6007 q" H0 E: B+ X- T% G* b5 {
一個衣櫃12006 w% W! y' H+ Z% U: e. F( D
24小時開放,換衫化妝,沖涼,上網,投影機,飲品1 Q( e% z8 ^* g& h7 G

$ r% g' P. O1 yWeChat: sher_man003
3 K) _6 L; {, A- z! W4 E3 R& b- uLine: sher_man00698 a& [- {* ]  g
Facebook: 葉詩雯" f! ?- N1 N2 s; X1 \
Telegram : Sherman_shi

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0