標題: (續)想玩短裙坐低走光露出 [打印本頁]

作者: maymay55699    時間: 2020-7-4 14:58     標題: (續)想玩短裙坐低走光露出

今日最終去左某一屋村露出,8 z" n+ ~( S' U$ l, ?# h! J- v$ b
是日著左條黑色貼身短窄裙,上身黑色窄身短袖衫加件格仔彼住,同埋純白色t-back底底,
& i/ E0 g) U/ v0 T3 _3 L我坐係樓下公園仔長椅,有個45-50南亞大叔一路踩住架運動單車一路講電話,
2 P, D. R' G2 |0 g4 i" \6 L但對眼就一路轉向45度,眼眼甘甘係咁望我對腳,9 J. p8 Z. }! ~3 ^  U0 b. y/ H8 y
初時我係橋住對腳先,條裙更加短左,但佢應該睇唔到我著咩底底,( ?( T8 \& f! \
後尾我轉登放平對腳扮玩電話,佢更加完全頭都冇轉過,8 y: C, f* H! {1 `+ i
一路睇一路講電話,個角度完全係睇住我條窄裙果個三角位,
- ^( G; s4 u8 c我仲怕佢睇唔清楚(因為公園光線唔算好光),專登將個角度對正佢,佢應該可以一覽無遺我既裙底, ) b2 ?- O+ }* Y+ {, R" O
歷時大約2-3分鐘,後尾我扮發現左佢偷窺我,我先拉一拉條裙,又用手遮返個三角位,! a& x" M( r. S" C
然後我就起身走,因唔想留太耐,
* O$ D, {4 |" F今日好刺激但真係好熱!# d& l7 G" Y$ |. ?/ I
' m1 ]3 T( R1 N; H
後尾仲心血來潮見巴士站得一個人上車,我第一次膽粗粗上左巴士上層 ! Z1 G6 i; n- k' s' ~
果時上層一個人都冇,於是影左幾張是日既打扮,同埋上演左坐巴士趕落車不留神走光既一幕
3 b$ w- q  ^5 d+ K2 s1 |4 Q% L# \4 j4 n8 l6 L
PS:落車果陣真係趕,坐低起身後條裙短到齊B咁濟,. E% j% X7 q% J" h
落樓梯果陣又有個哥仔坐正係樓梯位,我後尾諗返可能落樓梯果陣可能已經睇到我條白色底底,都幾意外..
+ P8 ^, C& `9 K3 e) ~( y) t( E$ J8 V  I$ a* w
*另外,我想upload埋相,但壓縮左都係大於於117.1875 kb,想問下大家點攪? 攪到就有靚腳睇^^
作者: cyw    時間: 2020-7-4 17:58

作者: misslady    時間: 2020-7-4 18:32

好經驗. e* J  g* I" x" D
2 C! ~! ^# A) Z9 \0 v+ s
其待,相片- m& B/ z- A, o2 t- h+ k4 Z/ P* t

/ @, p9 q! M  z% t4 t* t(o^^o)
作者: Jessica2019    時間: 2020-7-4 19:04

純文字討論 ?
作者: dd501    時間: 2020-7-4 19:06

下次去邊區講我知去撞下你先
作者: zz67098    時間: 2020-7-4 19:13

相都冇張,叫人點信?
1 r# f1 w0 @, n1 h% o* S- e$ f0 S! ]% g& |9 A" v
作者: joey221    時間: 2020-7-4 21:01     標題: 回復 1# maymay55699 的帖子

期待妹妹相片
作者: wahwahwah333    時間: 2020-7-4 22:55

可能要直接改解像度# \2 p! s- p6 U9 P3 v
基本上這個論壇很難上傳一些高清照片) Q+ O$ _4 j: l6 ~( |; ?+ X2 ?
這裡的系統設備太老舊......@@
作者: milotene    時間: 2020-7-5 14:43

真是刺激,可惜没有照片
作者: maymay55699    時間: 2020-7-6 01:02

有冇人可教我如何將相片減少至117.1875 kb或以下,小妹會以照片答謝大家
作者: kwong0444    時間: 2020-7-6 02:25

文字看畢使我更加想看相片了
作者: uniform    時間: 2020-7-6 18:25     標題: 回復 1# maymay55699 的帖子

作者: wahwahwah333    時間: 2020-7-6 21:16     標題: 回復 10# maymay55699 的帖子

https://squoosh.app/7 o- b6 Y9 f! x8 J8 X0 }
我是用這個網站做調整的/ `9 q0 A8 [  N0 [% l
當然,不排除有更好的方法,但我的認知只有這種手段
; J, x+ `- n. S6 C希望幫到你
作者: maymay55699    時間: 2020-11-14 02:20     標題: 回復 13# wahwahwah333 的帖子

感謝你喔,你的相片超好看!
作者: siying    時間: 2020-11-14 09:33

要有相有真相
作者: juventusandy    時間: 2020-11-14 11:21

下次試下吾著底,真空上陣,會仲爽。
作者: rita    時間: 2020-11-14 13:34

好想看到的
作者: heidiqueen    時間: 2020-11-14 23:11

期待相片
5 m7 w% J% o- q1 J. @  F+ C. _; U   h7 m3 A, P/ Z6 G
( o) V# x2 [) s: l) z9 D3 E
下次試下吾著底,真空上陣,會仲爽。
6 K; y* i7 [, \7 H  z
作者: rachelc    時間: 2021-1-5 21:05

好刺激

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0