標題: 有冇人會買女性荷爾蒙食? [打印本頁]

作者: Shion    時間: 2020-7-10 07:04     標題: 有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
  ?$ i/ v' T0 x4 ^9 Y2 H$ m8 s因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
( \$ Q! I5 n' Q/ n; }5 c想試又有D驚驚 3 E% |. W& M& |% l0 X$ I  E5 A
( x: T0 {: C  C% w8 x$ O5 @* {/ s+ v
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?, R* M7 J* U: p
有冇邊隻牌子好D?
作者: Annalam    時間: 2020-7-10 08:09

自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能
作者: gila    時間: 2020-7-10 08:57

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.8 n) m2 U' G' F+ R, q5 S* ]/ \

7 [; c1 h6 h% u# G" }1 b: V食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
, k! Y: e# n/ B% L8 [, h: X! [4 t  Y# x, ]; f1 l+ F# T
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   , e8 _. z6 g$ R+ j  u
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
4 v. P! I' G5 }; l0 u. F% M1 c因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用( R1 ^" n$ ?) N$ ]" e% k
想試又有D驚驚
; q7 e7 ^+ l$ W% q& h; j$ O" _5 }( B- q8 L9 `
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
3 F- a& Q' n$ b; K' S/ z: C: e有冇邊隻牌子好D?

作者: Rachel    時間: 2020-7-10 13:37

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
* `+ s( t. N6 n* l5 v8 S  E8 h2 p
4 H* s" O% m( T3 E4 Y) q+ Z順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
作者: Shion    時間: 2020-7-10 14:18

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
7 t1 i+ Y; X9 b6 f其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
* |% ]1 \8 r; C4 L' F/ q! j
7 p. B) `: F/ k$ O5 s8 V* ^順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
: z3 l6 q2 K4 l+ b4 I令皮膚滑D同毛少D
) W( z' p% Y2 z5 A呢個已經係原因
作者: Eva0313    時間: 2020-7-10 14:25

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
. u8 ?" v4 j) B( k5 A* Q$ W$ }4 V% n) Q
令皮膚滑D同毛少D8 S6 D0 ]9 k8 N9 b
呢個已經係原因
5 s: k& ]  c. V4 P1 n% W
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 14:42

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
# `2 {6 }6 A! k- D( q
  ]/ O' E$ T6 F5 D" M  H4 F+ y令皮膚滑D同毛少D
8 s3 W0 i9 |; l/ g5 e$ A, @呢個已經係原因
% M3 Y$ E5 a. z1 `0 ?2 y附送黑眼圈添.....
5 d3 n, s) S5 `! ~# w唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦$ G$ ]- O; m1 B) l) N0 B  D7 W/ K
# j6 V0 j" x" z! H8 C1 V
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
' x: e1 v4 ]: x! H+ m# H
7 \; S" Z% P7 K4 w  C( v[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
作者: Saya    時間: 2020-7-10 14:44

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? , ]# y( t. c* y: m% S# s3 i
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  7 ^& n. D% v# `

: e: @6 ^* k" [, y/ J" P食藥得既話 話美容行業要關門( W+ v# k  i3 e  y
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既$ B3 T- I& y/ d' C) D! r5 i: @

; y# m8 F$ Z' c2 s- I8 q去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
" j% Z8 @7 i# W) A+ l或者問你拿醫生處方1 K! H$ j! y5 i. W3 b. h4 P  M3 w
(原來係香港字食左字" H& |. `) a. A4 J3 F

; V1 {" f0 L7 `2 C& |2 r2 C[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 14:48

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   " }1 h) W/ q; {' l  \8 y
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? + {6 V5 a0 x) z4 @6 Y
想清楚會 斷欲望做聖人  ; v; I" l) P' \3 h/ ~: D1 S
9 K, H1 s8 X; b  c( @
食藥得既話 話美容行業要關門" e& H  O9 P  q  j
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
+ N8 P8 p8 t6 y  e/ V! L: C, k$ j6 C; G3 I3 M1 j! ^
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
" v2 X/ \5 D$ i6 l3 }; z% u或 ...
4 v4 w, A% n2 A  |# K4 B+ Z
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛0 p8 h8 ?1 w5 B) l
真女無乜人咁傻 sosad
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-10 20:25

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥, q6 N+ i# o2 G: U8 b! H) c
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
  p4 x! q5 @' h* Q+ r0 O" y) g- s感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女. S  W- |9 }% J. `0 b" G6 B
甘樣仲衰仲辛苦 ( d* Z1 {* P& `" Y2 k! G' w+ n6 w% ?
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
* q! o6 r& |" W' O當然你有將來又要付出真心 4 k$ g8 j+ |" w6 j. l4 j, ^5 e
月入無5w真心唔好做男4 f( [" \2 I- l5 U% l
& m1 [5 b5 c. L$ N
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 21:06

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   % r0 k" h6 x# k7 r* y3 ~3 n' Q
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
6 f* c/ ~- m" i: Y" o係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧# f. n+ j8 I( Z  b
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
, v4 l+ E, J9 a0 U) ^甘樣仲衰仲辛苦 , C/ W- G; Z& t2 r1 B
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
6 R* c8 T" I4 d# Q6 |1 Z5 c. R當然你有將來又要付出真心 ...
, A4 k2 n! A2 N: U1 e  R6 {6 U
食完藥唔見得有成就囉
) c8 H+ q* R, k9 G  \' v
, O# g1 R4 L' k同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
% [( ^" d) s' b5 l( r) B就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉% n4 L% M9 z; d* P

3 g1 ?) m* N2 Y2 r" ^[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]
作者: Eva0313    時間: 2020-7-10 21:41

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
' X4 f; v! D8 ^6 O* U; F已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
) u8 P# j( h: ~" ?2 p# Q: C係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧4 ?2 v& O& G4 e$ \
- v5 d% B$ }' w# A6 Z9 \甘樣仲衰仲辛苦 . ^8 t; C& l4 J$ |. K1 n
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎' m& V! |' x1 e! n
當然你有將來又要付出真心 ...
7 L1 X5 {) v: v& g0 C$ V乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
作者: gila    時間: 2020-7-10 22:04

典型的拜金主意。何其悲哀。. f+ L. r! v- C5 ^' D

2 `! t! z& o8 r" i2 q4 h4 s* M
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   % `. }8 q- X0 ]5 R8 k5 w
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
6 e5 _2 g- @7 x/ H9 Y  }# u8 @係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
; j; `7 s' G2 I感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女' j! ~: ^8 w9 G; ]% u5 G" d
甘樣仲衰仲辛苦 2 P% l& ]; L% I0 G; a5 x
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎9 [3 G1 K' n3 x+ \+ W. u

作者: yathei    時間: 2020-7-10 22:34

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
% }: g) R+ a1 G+ w7 G. y- T1 J3 [不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚
作者: Marie0749    時間: 2020-7-10 22:36

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
6 |+ r0 m/ p3 x. j1 D已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥2 ]' u! n2 l/ b) B7 T
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧. C- G) @& T8 c
) u) z+ G, x% v, A$ e  t甘樣仲衰仲辛苦
1 l3 I( g1 w0 @同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎, u3 e1 V6 a) Z' ]1 I6 ~5 F
2 U1 d/ D% d# I" [% h' S日日想女 性慾依家野係好難控制
作者: a914046    時間: 2020-7-11 09:20

Very Nice!
作者: Shenmue2    時間: 2020-7-11 11:51

我有食
作者: Saya    時間: 2020-7-11 13:44

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   9 E& `( {1 W- H+ k* m$ U9 K, W

* P+ A1 a+ u/ p食完藥唔見得有成就囉
* O6 S$ n! _2 |. K& K% N% D/ G0 O& w
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?' Q+ ?& W" L- I/ @
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
4 \- S# e5 @2 P! D

% W" k5 x( f& C5 D8 i! q( {7 }( U2 D8 z  W! K+ e! s1 R1 u
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
/ H" R$ l+ ]4 v5 |2 F$ f; a8 T( ]8 g; U
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   % s  f" y% r3 `" Q, N

1 d' D. p6 b# I) ~4 ?日日想女 性慾依家野係好難控制
: ^3 _, ~$ S0 q! i6 k5 A  g7 M$ T% r
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難7 N0 X  B, i+ r) l6 ]' f. \

' }3 X6 M9 O) Z0 U7 w! Y$ r& z4 D, Z% `) \
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
8 B# [1 h/ I4 ]' m  ?4 O- @$ |+ V: ~
$ L# E" F0 v% z, q/ `# V乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
/ b2 J4 ?- v8 W

- T/ d& U! |5 t# G0 J! p或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
0 ]' F3 O3 Y4 r7 _' O後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
: f, E4 J9 z! w4 u5 Z3 C9 U# B: t7 q. U1 H7 t' x, @( D' V7 O0 T
作者: Rachel    時間: 2020-7-11 21:03

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
0 b- u5 d: K# \) g  f8 G佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無( I) ]% s8 ]; Y4 h* j4 a" {; C
$ U9 m0 B2 |4 Q2 E: D
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難1 H$ r4 p7 `- A+ [  A
: G1 ^$ _( [5 v6 p
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
% S7 ~- ?2 i# O: U/ ?; D後天保養/天生 ...
) G. K' `$ c3 u做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser/ I) o/ g  E: l: t
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?" U5 d1 A+ T: ?  W& q5 f. Q

) w/ \( L* s5 o( q; `, W( O& f其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
作者: Eva0313    時間: 2020-7-11 21:29

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   ( i; `3 D9 C1 r; Y2 g4 W; w
: v2 l' X5 m' |  J
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
% `5 O5 v( k' J" ?2 N; ^' H. ]唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?, C% }: W, _' [; |/ U4 f( j/ j
+ m( y4 c/ l" w, l  }: }
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
" |6 Z3 N7 P! v/ m5 @% I5 U1 M
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
作者: fanbellayuki    時間: 2020-7-13 21:30

如果只係想逃避現實痛苦~ 食毒藥會快D~ ' k+ V( J" L, |/ f
如果只是為逃離活得一塌糊塗的男生,食藥只會換來一塌糊塗的女生~
作者: denisews1018    時間: 2020-7-14 03:34

引用:
原帖由 gila 於 2020-7-10 22:04 發表   3 `& Y( e7 w5 |
典型的拜金主意。何其悲哀。0 E! H+ l3 f- U" l* J  U# p
: Y. a- P# X) J8 e
6 @% a# O% E' J+ O- z; ]$ u, J) ?女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          ( 而    已     )6 f9 Q6 C- C# g  x$ t- E5 }
% p7 s, n% P- ]  u* B. e  L" {7 ?

1 Y! ]( C+ F: m* e; A3 N+ n2 U* q* S' e5 C1 i2 n# M

1 G- _& A* t6 w" ?3 X! X
% M4 i, B5 i; e5 o- f5 _4 v; K& i( Y# i2 c% `

" b( Y# [2 Z, {: [
" v3 Z3 A  N6 ]* l) d2 m9 s, m
2 o. A3 w- F0 F* q6 L5 [.
: W2 d0 D& j0 M( ]. Q
1 q+ ^+ D# ]0 ^7 e% o9 i4 L! D[ 本帖最後由 denisews1018 於 2020-7-14 03:38 編輯 ]
作者: denisews1018    時間: 2020-7-14 03:36

.
5 `# Y6 L! \: \: f# ^% F# L/ b
2 _) R5 \+ Y1 ?; |' T
- Z* R5 a4 j, |/ {0 f. q0 F1 A, J9 x; X* z  N( e$ l4 |: L" W

, M. e  y% ^4 G0 y& v
4 b6 E& c( ?* h" c# E# n) O# K" ~: B: Y7 A5 ~
其實吃藥不吃藥,甚至見醫生開藥做手術,都是個人選擇。都需要尊重,大家不如多點empathy, 少點批評/ 嘲笑吧# r( B% M- v7 e$ `/ b

' Z. B! Z: m) v, t# y$ ]
) I6 a. g) y( }/ P- J0 E
- v. G( i: C% q0 i/ {. r& ~
4 X0 Q* X5 G8 q7 _( Y- Y3 S- p! [4 n! m0 i. L. L! `' |! W

7 c% p) s1 D0 w' w% u5 v! \7 F2 e
" Y- m' o2 \" k( k/ p; i% r( [
7 s6 F6 ]6 V8 r( j+ @5 G
& z& A  H) w* ~$ j- o$ F3 V.
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:02

引用:
原帖由 denisews1018 於 2020-7-14 03:34 發表   
2 Y) l5 C4 |1 y. y% [2 [, N9 a! N8 D
女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          (  ...
/ a8 W7 W$ A9 R7 Z, U' \

8 l' ]% K+ c7 Q# R十分認同呢位師兄& x8 z1 S$ c1 }* \! _7 x0 f
女性想要將來 但其實將來...已經好少男性比到佢
6 G2 n  @5 {3 ^8 t* N' J7 v而我地男性一但結婚唔生仔 基本唔會結婚
, D1 t) D6 v0 Y& ~5 A/ @1 v可能到4-50歲會搵個伴 但到時無所謂啦 男女都
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:10

唉 打左粗口 無哂下文 算啦
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:23

原來我得罪甘多道德撚😂6 x9 M" D8 N) S% R4 c+ [/ z
拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂
! ~6 ]# g3 v" a0 I做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀
2 K8 R7 j; T0 O  }5 k* V但唔會比證據你睇😈 不過我知轉頭就會用整容怪黎講我
5 x0 I6 }* V7 Y: ?6 V我都好明白香港人係甘😂 現實中比我更loser可能係你地😌
作者: Rachel    時間: 2020-7-14 09:35

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-14 09:23 發表   & G2 `* p( I8 P4 T! i
原來我得罪甘多道德撚😂
2 y7 e+ r3 J* C$ b  L- S拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂
' j1 b% C! F/ e- P1 y5 H- U  C做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀
% ~6 l: d8 B+ `9 N6 _+ X$ _但唔會比證據你睇 ...
" Z) a: e$ F/ [6 q9 O* a: m, _* ]# T+ G
我無話你拜金,話你拜失敗既人生觀je+ K# _' S* t; I$ t
如果變女人逃避失敗人生有用,就唔會咁多人間悲劇啦
# g3 K; b7 S5 \& B9 Y+ e% d( U7 M) `. U; L/ F. m7 k
當然啦,自己人生自己負責
; `  J9 Z" w8 q, Q% P反正咁多年黎都唔少人走火入魔
# i4 f/ P: R7 S. W* e( H! _" B7 i
- G* |+ L9 ?5 ]0 k7 Z3 C2 MLoser?我就爛....上個月辭工,宜家再做廢青
作者: Rachel    時間: 2020-7-14 09:37

引用:
原帖由 denisews1018 於 2020-7-14 03:34 發表   0 e2 ]5 K7 B7 s2 [4 T

5 |0 V6 g) z  R, {女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          (  ...
: \+ \1 W4 ]; d+ T- J" m. u$ t8 I成日講你d母豬教,好煩呀
0 G* T: d4 L; b$ A2 M咁又點丫,信你就得道升天咩?* j) c2 R# r( |. e; [. h% N
宣揚呢d失敗主義就會得到幸福咩
! B# O  `; l/ [$ e" h4 N
+ `: |- f& d' j" F. x$ B[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-14 09:39 編輯 ]
作者: applechoi    時間: 2020-7-14 09:46

引用:
原帖由 wolf-3- 於 14/7/2020 09:23 發表   $ z  m. [# t1 N3 H! n; }2 R
原來我得罪甘多道德撚😂
! _/ q% a$ Z$ Z+ p1 T; V3 [" a% P2 f拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂
" ^$ y$ w- y; d/ W9 t+ s做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀
/ W2 a+ |, p. p) `6 B  c, S但唔會比證據你睇 ...
& T/ Z7 S" E( R8 x  {9 d/ O( [
既然你覺得你無問題,就搵你D朋友同佢地講你個邏輯啦
) e# T- h, Y- l. Y5 J9 d
7 |! J, R+ }4 n; u- B# v[ 本帖最後由 applechoi 於 2020-7-14 10:13 編輯 ]
作者: fanbellayuki    時間: 2020-7-14 09:53

你都決定晒。。。唔使上黎問意見~ 7 M3 Z6 v1 m2 A8 ?
咁咪慢慢食~ 唔阻啦∼ 無咩事我出番去先~
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 10:46

傳統人士係難理解d 我都明既😂
7 r" j) a$ b. X/ I' c' }% M+ ?0 [" {' ~- G
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 10:52

同埋呢 問唔問意見都好
8 }& C6 Q1 F! ^$ U0 }把口甘臭 絕對唔係比緊意見
2 P: I5 g, b% I4 d2 u- z4 }2 x% K# e如果真心比意見 就講下感受 經歷 經驗 方法 2 {# T/ x7 b/ \1 f
淨係識用打鬧方法 呢d真係好out
作者: applechoi    時間: 2020-7-14 12:10

或者呢度D人真係太傳統啦,傳統到上網搵曬荷爾蒙藥資訊之後發現食完無意思就唔用生命去fact check
" @& A# I- z3 M1 U) E
! [+ ]! {8 T! @2 E' b& Q" A, d算啦我地無謂騎劫個po...咁Wolf兄覺得佢果套人生觀非常創新同有意義就由佢啦。有人願意從佢身上獲取利益之後”鼓勵”佢以身試藥,就直接搵佢啦...# l' Y, v- T: ^6 C

% v  d3 ^; n% R( w0 s" i" b你玩藥,藥玩你。食荷爾蒙藥代價唔細,考慮清楚,有醫生監督先好開始食。: r  E4 R; O0 V" ]9 ?% [
# m. d6 L! a/ x  _& _
再講多句啦,有D人就死都唔信高手在民間同將拆大台作為成就。我唔會話呢種想法有問題,但做之前要先睇環境,睇下大台有無需要存在。講兩句唔夠人講就話人廢老本身就係廢老行為。. d. b! p9 O6 u" c
7 ?( t  u. A, P, ^
作者: Nanase    時間: 2020-7-14 14:20

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
6 S$ x* F( e: m4 \" R想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
8 G" b- S2 {8 D( m  G0 o1 j因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
5 r' z) }" w! }+ L" C: E想試又有D驚驚
8 n0 k9 C; o' s1 e. d5 U+ N1 a" M6 p: M8 M6 h& t" d7 P3 R
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
# m+ C: J( v4 r; p有冇邊隻牌子好D?
, K4 ~+ Q1 h% l  N$ Q
0 A/ u" U/ S6 x& P/ ?
荷爾蒙係處方藥品 , 需出示醫生證明文件才能買到
) ~# ]& R+ T6 H' W' ]; |淨係食雌激素係無效的 , 因為你有2粒波子會產生更多雄激素去抗衡達至正常男性水平' R& M! e" x+ U) F5 G& ?
當你食埋抗雄 , 但你無任何醫療檢測情況下 , 你係唔會有數據知道你服食既劑量是否正確
( H; ]0 D6 K+ V, H. U* `你係唔會知道你身體體內男女性荷爾蒙水平是否正常 , Under/Over正常水平你都唔會知# w! v1 v$ s: g% _7 s5 y
雌激素既副作用唔會令毛襄減小 , 只會減慢生長速度 , 體毛不會減小 , 而且效果因人而異8 @8 O9 B1 i6 \. n1 M
男性服食雌激素有不可逆轉既副作用 , 包括精子數量同質量會大減 , 濃度會大減 , 即意味著會不育2 @% T& C. T1 y1 @
建議你資詢醫生既專業意見啦
作者: unikoey    時間: 2020-7-16 16:30

強調唔建議食藥' l8 g# n9 e6 Y- z9 [/ [) }
兩年前有試過食左三個月抗雄
/ x$ N; c' t3 c第三個星期開始已經無晨勃, 之後都下決心係戒左佢* _0 d5 P& e$ G" E& @
) t6 g# E, r! j5 k
但後遺症好明顯, 抗雄打擾左我內分泌, 兩年前斷藥到呢家都keep住下巴爆好多瘡 (以前我一向都唔會爆瘡). K* F2 V4 @$ s$ s; f8 s% \: x$ @
得不償失!!
作者: luna2020    時間: 2020-11-6 12:31

突然有d反胃 QAQ1 l4 U  E2 n) W& r1 f
露娜飄過
作者: 我叫默默    時間: 2020-11-15 23:31

吃这个。。好像会减少寿命
作者: joe_box    時間: 2020-11-24 10:44

我最近都留意到有好多呢啲豐胸廣告....
! e& Z) G; m  R/ d+ W其中一款...做例子( w& M  s  @$ q# Y
BlossomElixxx(豐胸飲品)馬來西亞, Z8 n6 E; ]/ V3 V: L% u
純天然草藥配方的豐胸果汁14-21天 可以大一個罩杯! X9 @' F2 x/ m; N
(其中內容真係講到有啲想試)
0 L( L! Q: h& m5 A豐胸飲品原理:飲品中含有豐富的植物雌激素,可調節女性體內的激素平衡,有利於乳房提升。它在堅挺和擴大乳房,增加乳房的脂肪組織生產扮演著重要的角色。他們還能夠提高細胞膜含水量和還原結締組織。/ [% ]; {$ q) F
# m: f* ^1 `- m# `, p
但係一定會列明注意事項:
+ }* d& K9 N4 Q4 P“男士不可以飲用BlossomElixxx",本產品只適合女士們。; H: D  B# l- D! r( P" I
這是因為(豐胸飲料)含有植物雌激素。; r- F# i2 l, U2 k8 g! v
這些激素會導致乳房增大,改善肌膚及減輕更年期症狀。( S/ U% a. Q; {# O4 d* A

( t% z/ C' d! K% J: E1 q" A5 I雌激素話明咗唔係可以亂用!
1 k0 y/ Z) l0 s, O; R# J睇到呢句你就明啦....
" E2 X- n& ^9 j& p$ z所以真係要三思!!!
作者: Tiff_hk    時間: 2020-11-24 15:06

藥唔係畀人亂食" x8 s8 p: W0 |9 K  V* P. S
食對家性荷爾蒙藥係針對性別不安
# N* ^$ X- O* w9 ^& t/ a用嚟改善情緒和心理狀態,唔係為咗皮膚等等表面嘅嘢
9 T; }: m: s' C3 k: o- h食錯嘅話,冇不安都變有不安

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0