標題: 成長的經歷 [打印本頁]

作者: LovelyCd123    時間: 2020-8-13 20:21     標題: 成長的經歷

Hi,大家好呀,今次係我第一次post貼,雖然冇相,但係我好想同大家分享下我既經歷,點樣造就左今日既我。
, Q% t" v$ x" d3 @
6 @) m( o4 w4 r. I; i* h我今年26歲啦,記得細細佬果陣,自己仲係讀緊幼稚園,特別鍾意冬季校服條褲,因為內膽好滑。- S1 {6 N1 J: `' f$ P0 R
有一次媽咪摺緊衫既時候,我拎又媽咪對絲襪黎挽,從此就愛上絲襪啦。
! u# Z- i# Q7 n% I" F- @8 \起初媽咪都覺得冇乜所謂,可能係因為當時我仲好細個,當爹哋未反到屋企既時候,有時佢都會比我著下絲襪,甚至比我著下佢啲裙,扮下靚咁,雖然唔岩著,但係都覺得好舒服好開心。不過直至小學既時候,我媽咪膽心我所以就冇比我著啦。- V3 ~. J& m1 }* I- {5 A- Q4 d. J
/ e" a7 m0 m5 u; j7 x
直到中學青春期既時候,除咗鐘意暗戀既對象之外,就係鐘意學校條校裙啦。因為校裙係陽光底下有少少透,而且望落好滑好舒服,/ ~  D% ]: _# }4 {0 Y6 d
有一次我摸左女同學條裙,之後發現原來真係好滑。(當然女同學覺得我唔係有心非禮佢啦。)
- x) u4 k% ^; h# c/ |/ c4 t我就偷偷地瞞住我屋企人買左條校裙反去,當屋企冇人既時候,就會拎黎偷偷地著。重拾童年時既回憶。& C% J4 ~9 A6 V4 g. H
不過有一次,我著左校裙被屋企人發現就比佢地打左一餐啦,校裙亦都被佢地扔左。6 f" p$ E0 i6 l8 T9 N5 ]3 c
但係都冇令我消滅著校裙絲襪依個慾望。
; g! u" m3 X! C' l! q
! o8 g8 Y7 C) o後來,我都會偷偷地買偷偷地著,希望唔會比屋企人知,我亦都變得越來越猖狂,著起校裙自慰,幻想自己係女仔,甚至乎希望有人接受我。我亦都試過著校裙係早上出街搭巴士,仲要同女學生坐。感覺十分刺激。但係我個前女友當然唔接受我啦。
) I, t- P6 i: B# f+ m8 u/ j2 V& S* q* A0 K' \. A

+ z, x& |1 U1 B- @- Z: c今日,我都仲有拍拖。我只係敢同女朋友講我鐘意絲襪,佢都唔介意,仲比我冬天既時候著,可惜比佢儲肥左。不過我想再偷偷地著校裙,唔知我有冇咁既機會呢?
- b* Q( T! J& A9 }9 j希望可以係道識多啲朋友,有機會既話可以交流下,或者偷偷地著下校裙絲襪。. h/ R  x' ~" E

' M9 H8 O! l4 s* t# X7 @8 b[ 本帖最後由 LovelyCd123 於 2020-8-13 20:54 編輯 ]
作者: Qwer1967    時間: 2020-8-13 20:31     標題: 想表達乜

作者: sasa13579    時間: 2020-8-13 20:57

好似好多錯字
作者: hi0383    時間: 2020-8-13 22:06

著起校裙自慰=似女仔?
作者: CrossX    時間: 2020-8-13 23:19

26歲都出咗嚟做咗幾年嘢嗱掛, 字又錯又唔識表達, 標點符號既使用就更離奇。 其實你既經歷有咩咁特別, 匿埋打飛機算啦6 Y! H9 [8 l9 g& A
6 |8 e0 A' h/ \/ A' X, q
作者: 陳玲玲    時間: 2020-8-14 01:00

如果女友唔介意會好好多
作者: misslady    時間: 2020-8-15 11:51

會不會,再試其他的女裝?
作者: cyw    時間: 2020-8-15 15:13

作者: Rachel    時間: 2020-8-15 15:24

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-8-13 23:19 發表   
% W& j- v. f9 a' h26歲都出咗嚟做咗幾年嘢嗱掛, 字又錯又唔識表達, 標點符號既使用就更離奇。 其實你既經歷有咩咁特別, 匿埋打飛機算啦
5 h. U! O9 P- h7 m: c/ ^& m同意 sosad 真係無乜特別,十幾年前forum d人都係咁啦。
/ n' v0 |. v4 f" d* Z' V
2 ?- W/ B7 r0 O  }8 \我都成日著校服搭巴士啦 XD"
5 ]$ L  K+ t4 Z4 S8 U仲試過成車學生妹....然後覺得自己好odd好老 =]
作者: icandysweetie    時間: 2020-8-29 17:14

我認為點到好啦, 有人肯寫出佢既經歷同感覺係好既事, 我認為要鼓勵同讚賞–下。
作者: Wantbegirl    時間: 2020-9-5 00:44

肥左真係好慘,點著都唔靚...8 H8 U: N: ]' a. \0 b, u
我無你咁有勇氣,只夠膽在家無人時著
作者: qpzm1003    時間: 2020-9-5 03:29

校裙自慰
作者: sexpic4me    時間: 2020-9-7 00:36

我都只敢無人先著
作者: stellaleung    時間: 2020-10-3 16:12

女朋友肯比你冬天著絲襪都唔錯吖
* b' [/ q( j" c1 }- C7 M' t1 R咁你淨係鍾意著自己以前學校條校裙,定只係要係校裙都鍾意著?
作者: 44533678    時間: 2020-10-5 01:02

每個人的成長都總有一啲的過去和影響
% I( e8 c6 d* L+ z" B/ z3 e, ~1 C7 P9 u- @  Z5 k
總知無傷害到別人,其實就無問題. g# H2 |+ Q4 x3 C
2 Y8 q$ P! n$ p2 L$ d7 x' b% y8 ~/ @
至於另一半接受與否,其實呢個都係你的一部份4 L9 C' u) P5 O' Z6 b+ o

' l7 ^$ E% x8 I1 t8 |如果佢無法接受,分開係唯一的選擇
8 F7 @$ w) X; u! ~
! g0 G8 V/ I5 b- X兩個人相處,坦誠好重要
作者: heidiqueen    時間: 2020-10-5 22:05

我同女朋友講我鐘意絲襪,佢都唔介意,仲比我冬天既時候著
作者: heidiqueen    時間: 2022-6-30 22:25

不錯!! 不錯!!
+ I! e# W, H4 V8 b# m7 D' O  Y/ j) \

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0