標題: 有無同好喜歡玩全包絲襪 [打印本頁]

作者: lztt    時間: 2020-9-4 19:53     標題: 有無同好喜歡玩全包絲襪

絲襪,除咗著係腳上,我亦都好鍾意著係身上同頭上
8 W# q7 {. H2 ?$ `2 ?' G感受著絲襪在頭上在身上微微的壓逼感,呼吸中帶著一些絲襪的味道,再用被絲襪包住的雙手摸返自己被絲襪覆蓋住的全身9 r4 a$ l" D0 _% U! e5 b
當然,亦唔只會著一層,而用手在腳上一抓,數數原來腿上有一、二、三、四、五層絲襪,呢種體驗實在令人想一試再試
6 y  \8 `4 w4 I! [, A  e" x8 T* H4 U+ T& f: I
作者: joey221    時間: 2020-9-4 20:26     標題: 回復 1# lztt 的帖子

我和另一半,親的時候,必會穿上絲物
作者: tina.w    時間: 2020-9-5 10:54

有d zentai都係絲襪料半透明
7 f0 G" A4 F+ U你可以試下
作者: HKReindeer    時間: 2020-9-9 11:59

引用:
原帖由 lztt 於 2020-9-4 19:53 發表   & C. d6 e, B5 U0 \
絲襪,除咗著係腳上,我亦都好鍾意著係身上同頭上6 d0 e5 C" O% I- x. o/ l4 l; s# X
感受著絲襪在頭上在身上微微的壓逼感,呼吸中帶著一些絲襪的味道,再用被絲襪包住的雙手摸返自己被絲襪覆蓋住的全身1 _8 m, }0 J1 v& S) n; x
當然,亦唔只會著一層,而用手在腳上一 ...
' F  H, e6 w, j" t7 }
每個人著絲襪諗法都唔同,但我始終都係絲襪著係腳上才係好
8 L9 W- k+ r0 E
1 L7 ~( u% L( [: k' k& ^至於你話著係身上一黎焗係重點,但二黎唔方便,  X' d$ J' h" }

/ b- I9 P- [/ G  ~  b; j著係頭就更加唔洗講,完全都唔知咩玩法都係正正常常好過  x3 d8 P* Z& x  N" \
絲襪依加野,我已經每日都著,務求絲襪日日夜夜容入我雙腳4 r. @: ?' x- F; ]$ |

: e1 l( m& Q5 z( R" D1 O所以講味道我條條絲襪都好濃
% B4 l/ u; [1 c2 F
1 p2 C, O! o  T: k, I2 I3 R* p[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-9-9 12:12 編輯 ]
作者: 絲癮大發    時間: 2021-2-16 22:35

我就鐘意用絲襪玩綁綁
作者: citty2007    時間: 2021-12-31 17:37

全包絲襪當內衣著?
作者: ll8123    時間: 2022-1-2 01:25

我都好鍾意全包絲襪! U8 {7 q) u& a1 y# \
全身都俾絲襪包住個種感覺真係好舒服
作者: heidiqueen    時間: 2022-1-2 21:53

我就鐘意用絲襪玩綁綁( f1 l1 M. [$ F" y/ r% ^2 ~! R* U" H

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0