標題: 我的戀上玩女裝經歷 [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2020-9-22 11:13     標題: 我的戀上玩女裝經歷

我叫Candy. 同你分享一下我的戀上玩女裝經歷.....
, A% R. K* j! T) E# Y0 z3 s0 `: I% |$ u1 S- y2 j0 \+ @
我是在17, 18歲那年有一次隅然機會才愛上玩女裝內衣的.7 S7 F9 T2 o6 }! v" [2 ~

3 p4 R' J/ R3 K我地一家當時住瀝源屋村, 對面屋住左對夫婦, 老公楂巴士, 近50歲左右,老婆才40左右, 大陸移民, 仲有個女讀緊中3中4, 佢個女唔算靚但身材好正, 對波仔細細但好圓好實, 我睇住佢長大的.
. s% T" X' v" W5 w  `
0 l+ E. `+ v0 w4 V有次佢地成家話要有D緊要野返鄉下, 但出發個日一早房署話佢地樓上懪左喉, 要落佢地屋企鑿天花換喉, 否則漏水入佢屋企, 但佢地已經買晒車飛仲約埋D叔伯兄弟一班人返去,要退飛又好煩, 佢老婆同我亞媽有打麻雀, 都熟下, 於是佢放低門匙俾我地代佢開門俾房署黎做維修...
% `  y" T8 }( ~: [+ f' W9 `, C6 U2 }) ?6 |( a
我老母下午就去約人打麻雀, 佢鎖匙放低我地到, 於是由我開門招呼D工人整天花, 整好左工人走晒我仲幫佢掃好D灰塵, 但係在騎樓我見到佢地掛住三隻胸胸同一套白色連身校裙, 咁就撻著左我了.
7 `) \9 O, N8 P5 c9 g0 G$ u( h; t9 y* v0 r
個三隻圍我仲記得兩隻係黑色有喱士的, 好大隻, 係果亞媽的, 因為以前佢在電梯俾我昅過所以認得, 另一隻係白色半截背心型, 肯定係亞女既圍, 最吸引我係條校服裙.
4 U- u# O) w" B3 `; R' b: T* d; ^" @; K8 T* V% m4 E
我忍唔住終於除光晒自己穿左條裙上身,冇拉上拉鍊因為有D窄, 之後玩住佢地母女既胸圍打左不下四次飛機....0 T+ z' V6 z8 U: c- s8 Q+ q

+ Q; f9 K, ^1 h& G+ W6 W從果次開始, 我每次同女做愛或自己J都盡量要欏住D胸胸, 或者裙裙在手才夠興奮.
- Z) C5 Z, C  S* v) _: w7 b7 P" P- o
我依家已收藏了近百個胸胸,幾十條女用過底底, 十幾套校服來玩.......1 O1 ?! \* R# G7 A% `: k
6 n4 T& x" R% X5 s# e" }7 d0 _
不知道你的經歷又如何 ?  好想同D同好分享下.
8 o) Q$ \, f7 i" u% ?  X
/ T# i: X: u: m% }3 z- t我有租左間屋近荃灣, 間中都有D愛好玩CD既姐妺來坐.
作者: christy7122    時間: 2020-9-22 15:39

謝謝分享,,,,
作者: unclehui    時間: 2020-9-22 18:36

謝謝分享。
作者: joey221    時間: 2020-9-22 19:21     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

我和自己另一半時. 我會很姣6 w. ]* ^1 u  u* M4 e6 M3 Z
給足他像和女生親和性的感覺,插在我肉洞
作者: 18680535284    時間: 2020-9-22 20:40

谢谢楼主分享
作者: tony921    時間: 2020-9-23 13:22

see this story before ???
作者: CrossX    時間: 2020-9-23 14:40

都幾有趣既, 但希望唔會引發你往後做d 犯法嘢啦
作者: 校服收藏者    時間: 2020-9-23 20:35

我收藏左好多間校服
# p( G0 z$ r+ F6 J" O/ m8 a不過冇數有幾多
作者: wky    時間: 2020-10-6 13:56     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

咁包唔包括絲襪?
作者: chanchan0104    時間: 2020-10-6 15:46

還有聯絡那家人嗎😂
作者: heidiqueen    時間: 2020-10-6 23:06

謝謝分享
作者: EveIris    時間: 2020-10-20 10:54

谢谢╰(*´︶`*)╯姐姐分享
作者: errors    時間: 2020-10-30 04:01

z* x1 [9 M& J% e7 l/ f6 ~5 r
$ h% J! y1 b" I7 _  [' S5 i
D CD姐妺只係來坐下之
作者: stellaleung    時間: 2020-11-1 10:39

咁個天都真係註定你要CD啦..." l# ~0 ?9 _2 x7 \
咁啱佢樓上懪左喉,咁啱佢地成家返鄉下,咁啱佢放低門匙俾你亞媽,咁啱你亞媽約咗人打麻雀唔得閒,咁啱佢個女掛咗套校裙出騎樓...
! I+ n9 E8 S& i3 p; Y: c點解呢啲機會唔屬於我???
作者: gigiwongny    時間: 2020-11-1 12:15     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

謝謝分享
$ }; m' c4 r7 I% ^3 a* ~: u姐姐而家自己住嘛?
作者: cyw    時間: 2020-11-1 12:26

作者: SAYA030    時間: 2020-11-7 19:57

謝謝分享

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0