標題: 買假髮... [打印本頁]

作者: CrazyJbo    時間: 2020-10-3 21:13     標題: 買假髮...

大家通常哪裡買? 價錢多少? 有心得可以告訴我這個新手嗎?
作者: gila    時間: 2020-10-3 21:32

大部分CD用品都可以在淘寶找到.
$ Q8 y1 {. f1 N2 T. Z" X1 }  F如果想有挑戰性和看實物, 花園街女人街都幫到你. - e" H. W& Y& _+ X3 Y
有幾間樓上舖都摺左...暫時不介紹.- e$ ]* V$ z( |/ i& t# G
+ l$ T; R$ h& F' d  `
又是一個不肯爬文的小寶寶.
, y1 m$ G; L% z! ^3 \) b在搜索中打"假髮", 應該找到些資料.4 X/ q4 k$ d) ]2 r$ a8 A

+ d7 m3 c& d5 @) {自己發掘, 有時會增添樂趣.+ ^/ P; p5 H  g  Z7 Q: L$ C+ y
% P# r0 |3 [2 ~
作者: 夏天    時間: 2020-10-4 20:02

網拍很多 搜尋一下就一堆
作者: hhkktt    時間: 2020-10-4 22:12

淘寶
作者: peter19470484    時間: 2020-10-15 00:15

花園街唔知有無
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-23 00:06     標題: 回復 5# peter19470484 的帖子

花園街有不少,但望落成去,質素一般呢!
作者: Littlek    時間: 2021-4-30 00:37

有姊妹試過去花園街買嗎?
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-5-16 23:41

深水埗長沙灣道近地鐵站出口,都有一間賣假長髮,老闆娘都唔會點問你買的原因呢!5 @; j( |0 p0 f, r) n, O( T
可惜款式就無乜得揀囉!但粗粗地試戴,未嘗不可呢!
作者: pigpigpigpig    時間: 2021-5-17 00:29

一般要幾多錢?
作者: regina1010    時間: 2021-5-17 05:59

去藍田匯景商場4樓Macy買啦,藍田站B出口對正商場扶手電梯直上,視線直望便會見紅色招牌店,平均$120-160左右視乎長度,記得買埋鋼梳和人造蛋白護理液
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2021-5-17 00:29 發表   
2 K# ~: S" Z$ a3 ?. |. K& L9 s一般要幾多錢?

作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-5-20 00:06     標題: 回復 10# regina1010 的帖子

印象中,這間多款啲,但早前藍田爆發疫情,普遍商店,包括Macy都好早收或暫停開業,令到那段時期商場晚上靜了好多。
作者: suki.love.suki2    時間: 2021-11-20 01:10

我去過Macy買假髮好多次,中間電梯果間有個女sales仲會叫我靚女
作者: Alice42    時間: 2023-1-26 14:15

花園街買 老闆娘仲問我係唔係去開party 教我玩完洗洗佢 下年可以用番 唔使嘥錢換😂😂

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0