標題: 我點算... [打印本頁]

作者: Tamyamkam    時間: 2020-10-4 11:36     標題: 我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
作者: 大叔    時間: 2020-10-4 12:43

支持,謝謝
作者: Nanase    時間: 2020-10-4 13:55

精蟲上腦...打小D飛機
作者: gila    時間: 2020-10-4 14:01

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?
0 ^1 d1 N7 y0 a! C9 i
" @4 {* [, n, B5 @' c; G2 _
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   ' O+ ?4 {7 |1 y' t  I
精蟲上腦...打小D飛機

作者: Nanase    時間: 2020-10-4 14:43

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   ; O4 a$ u  u' M' B% Y
會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?' Y: w* P1 S! H3 r/ M2 S
( P5 i  ?: l' j5 j( o) ^
, w9 C" ~$ c; {  f6 |; w
5 f  w* r5 S" q8 \
要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次
4 v% d& f2 u0 \& g5 O. I" D( Q% G
6 J+ A$ V. y! I9 v
作者: Rachel    時間: 2020-10-4 15:30

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   
7 |6 o7 U% `" W( k/ W: H4 Y$ m+ ~7 Z; D' e& w5 t3 O. p
/ h1 P2 k7 O4 X" I: x! M+ _9 d
要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次5 ?5 {5 n3 H5 X7 G- W4 m$ `; |7 s

5 W7 Q" s7 w; j6 I& K
7 h8 v% X; }- a# y* R, a3 F將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
作者: JoJo1217    時間: 2020-10-4 18:37

有問題咩?
) b+ `  \  y( x) @. V6 u你只係“sex優先”
. v" G0 @& ~0 E" ^' g% W仲好正常喎
作者: zz67098    時間: 2020-10-4 21:24

支持樓主慢慢轉灣
作者: gila    時間: 2020-10-4 21:56

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
( ~1 G. D  T. z. Y: r1 q7 q"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
+ H, C- q/ n4 N$ S9 a
+ u" z4 d% S. R0 [/ l3 |8 Zbtw, 個彎是90度.
; m, e1 G3 Y6 K* w* e3 D& @6 N' [. A6 C(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?2 s0 Q/ t" m' ?1 X" e- \3 r

# g! q; F! W/ l0 P* p
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   
: E7 r2 r% _/ V3 t- z/ S支持樓主慢慢轉灣
! V2 J; ]2 o" e3 ]+ ^' h
( D' n% ]5 x# p+ k
作者: gila    時間: 2020-10-4 23:22

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.! D; D! {8 v& A/ o4 q3 X. T+ ~
佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。
作者: sls17289    時間: 2020-10-5 10:40

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   
( \! @3 m  ]# i- T3 j轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD., A& s: g! j& w& C6 D$ i
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
5 e, @; x) ?2 L, A- Z7 E; m2 H
' m0 e$ W" D/ {btw, 個彎是90度.
# u0 K' W! d# E. F- P5 e(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?' S* Y* C: @2 a; p
- `# a6 k  |4 ?( {7 r' S) K& D% \
2 `. B% {+ G7 P5 ~5 n) ]# l3 k3 d
$ l/ \8 p6 R7 x90度咪直變彎囉! {0 }+ q1 Y# \  B# S
不過真係唔明點解硬係要話自己係直男
作者: Eva0313    時間: 2020-10-5 14:22

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   
. j  P# ]. n5 E. }% |( o
$ e3 p9 x6 c1 [將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
( H$ `  y2 N( E
諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
作者: joey221    時間: 2020-10-5 19:05     標題: 回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充
作者: Eliza    時間: 2020-10-6 20:30

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   1 g  m* t1 v1 O8 Q0 s
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
& A+ k+ w9 Y0 |" ["直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
3 K$ a7 ]2 i  V/ N* n
% B# l! ^  E  I2 r* F; Hbtw, 個彎是90度.6 [2 G$ j' c% ?/ X- r( p
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
# k4 T5 D9 D* R' T
$ z4 G6 H3 Y" t! G) J# {3 E+ B
8 X" U) F# {; Z3 V$ i* t* \7 Q& n) K: A
90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
作者: denisews1018    時間: 2020-10-11 01:08

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~2 I6 M) ]) A% U
, o: u. d: i% a( M2 _% B& ^

* A) p' f1 ?, D& H
- X+ Y9 n+ K& R: H4 d4 ]7 |9 N- v, g: d
. N0 _& ~3 S6 o5 e

( D+ A; a1 {+ K0 g/ i6 e, M.
作者: Wantbegirl    時間: 2020-10-11 01:49

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
作者: CDFAT    時間: 2020-10-12 13:04

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   3 g6 [4 H+ Q2 w- {" M4 h6 N8 ^' J
其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
: W( a+ G3 W+ {5 s8 X* i3 I唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬
作者: kinkink    時間: 2020-10-13 00:06

睇人妖片睇比人插定插女先?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0