標題: 大家是如何開始CD的? [打印本頁]

作者: irir1228    時間: 2020-11-19 19:23     標題: 大家是如何開始CD的?

想問吓各師姊妹是如何開始的?
作者: zz67098    時間: 2020-11-19 20:42

點解唔自己講先呢?
作者: Rachel    時間: 2020-11-20 10:24

對應樓主原文版本:好耐好耐以前...
作者: haruka    時間: 2020-11-20 23:01     標題: 回復 3# Rachel 的帖子

Once upon a time, a little......
作者: irir1228    時間: 2020-11-22 15:28

我應該係未開始, 只係想試吓. 今日先第一次著住女裝內褲出去買嘢, 應該仲未入BB班, 所以好希望了解下其他姊妹嘅故事.
作者: unikoey    時間: 2020-11-25 09:31

從小...... 小學二/三年級已經每晚沖涼時, 偷著姐姐換落黎既校裙....
作者: irir1228    時間: 2020-11-25 19:08

引用:
原帖由 unikoey 於 2020-11-25 09:31 發表   & m$ k$ z% {" W
從小...... 小學二/三年級已經每晚沖涼時, 偷著姐姐換落黎既校裙....
: E! }% i. T" g5 t& s3 g

* ]$ k" U5 z* V: z6 K1 H如果計埋哩啲咁我都係大約十歲開始, 主要係攞胸圍低褲著, 或者全屋冇晒人就攞啲裙嚟著, 仲有高跟鞋. 但係大個之後就冇喇. 最近又有返啲興趣想試吓, 但係唔知點入手, 只係可以喺老婆唔喺屋企攞佢啲內衣褲著, 但係我肥佢好多所以著得落嘅好小 >.<...
作者: 皮里斯63    時間: 2020-11-27 12:28

唔記得咗,太耐,著咗之後,會發現自己好有女人感覺
作者: tintaitai    時間: 2020-12-1 22:08

我記得細個嗰陣好奇着左呀媽對高踭鞋,個感覺好開心好爽。然後就開始偷偷地係屋企着裙同高踭鞋。第一次就係自己買既ol套裝。之後睇電視見到啲女演員俾人綁住,覺得好靚,於是自己就開始試下用膠紙綁住自己對美腿。從此以後就深深愛上CD!?
作者: heidiqueen    時間: 2020-12-1 22:19

我記得細個嗰陣好奇着左呀媽對絲襪,個感覺好開心好爽。然後就開始偷偷地係屋企着絲襪
作者: ansonw20010512    時間: 2020-12-2 15:10

我系细個8-9歲家姐表姐同我扮女仔就好想做女仔,到中一開始偷偷地著家姐d校服,低低,丝袜同bra

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0