標題: 有冇人同過外國TS玩? [打印本頁]

作者: Stellawong    時間: 2020-12-10 18:23     標題: 有冇人同過外國TS玩?

如題
/ i8 J& f1 B3 b2 r, |/ q9 J
作者: annky    時間: 2020-12-10 19:09

有,你想知D乜嘢?
作者: Stellawong    時間: 2020-12-10 20:14

引用:
原帖由 annky 於 2020-12-10 19:09 發表   4 R( C9 _* U5 {  k
有,你想知D乜嘢?
/ T" T+ r% J8 A7 {
佢地係味會係咁催你射; r$ h; a! z( X, `" B
想你拿拿聲搞掂咁
作者: aliansex    時間: 2020-12-10 22:05

有約過菲律賓、馬來TS玩,都幾靚“女”
作者: 心若詩意    時間: 2020-12-11 16:36     標題: 回復 4# aliansex 的帖子

我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
作者: HKReindeer    時間: 2020-12-11 21:37

通常我也覺得不論是外國TS還是外國真女人,她們也很開放的7 h3 g% G: q- R+ h5 m+ r
" b$ x" ^' g( R9 z0 N  q  o
當然啦!如果要玩到死人跳樓賠生命就令當別論,否則的話說白一些就是「你夠敢玩,她們就夠敢試」' @) m9 F8 L# e) m! p) @6 r4 u
8 c; g5 G4 r2 K! g! e) @
作者: Stellawong    時間: 2020-12-12 18:12

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   
  d& R; |) I4 Z& x1 g/ o5 ^* o: v我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
- L9 U) P! i1 g& q
1 m( O+ F, f" G1 p( X; ^* S真的 網上S9 約過2個 2個都又粗又大, M/ \0 _0 w7 r7 x- J. H' @  L
顯得我的都很小😢😢
作者: annky    時間: 2020-12-14 02:18     標題: 回復 7# Stellawong 的帖子

什麼是S9?
作者: Stellawong    時間: 2020-12-14 03:09     標題: 回復 8# annky 的帖子

交友app
作者: joey221    時間: 2020-12-14 06:49

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   
6 t1 t1 ~) q/ g我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
, h% o; I0 g( `: N; J. I7 g
! |- s* k, ]2 Q! B謝謝你資料
作者: cottonsan072    時間: 2020-12-14 10:31

以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.$ R: g, {( L4 V! Y
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘# R* b5 d, X% W  v+ }. V  \
. a! w1 `' X( [, w9 @
作者: Stellawong    時間: 2020-12-14 10:42

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   
  g$ @1 ]2 u& S以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.2 x6 J; U! K% W
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
) }4 y* i; n3 f/ L: s
我都係直男 第一次比TS插 唔識分勁唔勁 不過第一個相對軟啲
作者: rxseven77    時間: 2020-12-16 23:08     標題: 回復 1# Stellawong 的帖子

有 泰國的TS 一試難 再試沉迷 半年搵佢幾次
) c. b/ \! R2 K; Q$ l
, Z# l$ r3 }3 N. t. `2 Q" \  q過程大家好享受  先走前門 都佢差不多就主動引領去後門至完
作者: rxseven77    時間: 2020-12-16 23:10

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   
* r# ~- _8 U8 P# Y. B  \以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個." X" s# y- M, X
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
6 ~4 }0 s: i5 B5 w5 Y  h6 R8 F # @' ~: {: [, N

) f% ]& ^" T) H1 [) [- P7 T大家交流下
作者: icandysweetie    時間: 2021-1-6 11:19     標題: TS

我多年前同同居女友去泰國試過一位TS....叫她先我講粗口正衰仔k友....之後俾我拮....服務十分好...8 J0 U) O7 V5 T* A

) N) V! D+ }; V9 G* O! @8 H) d9 R4 \睇到大家既經驗都好正。希望能交流下有趣的經歷.... L2 L& t7 I0 ^, v9 [! e- B! ?- V

9 j9 m. Y* p) u* G! W1 j7 H我是Candy: F% m: ^" \/ |9 U& p4 V

7 H# \# n* M% R  m+ EWechat : chat_me_hK

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0