標題: 鬧市偽街初試 [打印本頁]

作者: win    時間: 2021-1-8 08:13     標題: 鬧市偽街初試

因身高問題,外出怕受注目,以往偽街都是夜晚到無人的地方,如工廠區,或者到深夜才外出,偽街時見到人都會想閃避。
* |4 p& _; v; C; i4 P% E" }6 B7 O最近一次,不知哪來的勇氣,可能喝了兩杯酒的關係,在黃昏後後到海旁走走。因天氣凍,穿著中款長外套加短裙,感覺有外套遮蓋一下有d安全感。
+ y$ c# l; c% T/ ^1 d7 O5 G7 w海旁晚上人流都不少,開頭我都
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-8 09:17

呢個論壇係有缺陷
( j4 V- E! e4 A0 o: e7 R唔知幾時某人的account的某個字會顯示唔到- k1 H7 c; d: h/ S9 M
其後的所有字都會跟住顯示唔到) q( k, X- l" b: {" N$ Y' q0 t8 O

0 W* q6 q. u3 M+ R所以如果係長文
4 F- X# W: N8 [我會用例如便條之類的app
1 J& M% e- K: R7 G5 u- |$ W寫完之後copy&paste過來
* Q% l& H# g- t0 t萬一當中有個字出唔到
. z' K0 M! g& L! z我都可以返去改用另字" H. ?) q4 t/ V( I' E. G
再copy餘下部份過來
: Y' Y( O) ^3 @1 ?5 l! ~& P1 v0 K+ y  \
可能你會留意到
/ E, a6 Q! g" }0 v% D/ m我有用個“唔”字7 ]9 V/ G; p' Z- ~
但用“的”字代替“口既”字
& p0 W9 {6 l7 ^3 g; W" W; Y因為我個account係出唔到“口既”字
1 ^! ]! s# ]  ]1 i4 X但係呢到有D姊妹就出到
. \9 H4 n# d7 Q) l) a! |6 O
  B, f1 {7 e* D/ V" G3 _1 e- @[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2021-1-8 09:18 編輯 ]
作者: kin_321    時間: 2021-1-8 12:46

想繼續睇落去
作者: 梁山伯    時間: 2021-1-8 13:55     標題: 回復 2# JoJo1217 的帖子

回覆都係有咁
作者: 梁山伯    時間: 2021-1-8 13:55

只得六個字
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-8 14:21

引用:
原帖由 梁山伯 於 2021-1-8 13:55 發表   + Q& X0 K, n6 H2 m2 N7 O9 }) X
只得六個字
2 ]1 f" u8 \$ t! E3 k: o4 B1 R
7 M& M2 S6 |8 p9 ^
咪已經話咗顯示唔到“口既”lor
作者: misslady    時間: 2021-1-8 14:32

引用:
原帖由 win 於 2021-1-8 08:13 發表   3 g7 S5 Q, C  I9 L0 ^5 T
因身高問題,外出怕受注目,以往偽街都是夜晚到無人的地方,如工廠區,或者到深夜才外出,偽街時見到人都會想閃避。
. j- n1 H4 F4 H2 p最近一次,不知哪來的勇氣,可能喝了兩杯酒的關係,在黃昏後後到海旁走走。因天氣凍,穿著中款長 ...
/ A4 B% x3 W9 Y

$ d# I4 O3 z' W( ?0 Z& o- ?- }身高,又穿短裙,
8 L0 m0 `  D" R0 n會好注目的
  C2 V8 y1 S+ L
3 I3 v; m/ s# V& ~, Z(o^^o)
作者: tsuitim    時間: 2021-1-8 14:49

作者: joey221    時間: 2021-1-8 17:41     標題: 回復 1# win 的帖子

上身穿上長外套
* G4 Y4 N% _1 E4 _1 V$ m. w. E3 e內裡穿短裙,在現今天気十分合適的
作者: cyw    時間: 2021-1-9 17:11

Support!!!
作者: wchingw    時間: 2021-1-9 17:53

所有香港字都會死, 例如 "口"字旁的字.
作者: christy7122    時間: 2021-1-9 18:39

加油
/ [* P2 F$ T2 f8 D' J* m開心做喜歡做的事
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-11 18:09

引用:
原帖由 wchingw 於 2021-1-9 17:53 發表   ; X) g; w* i/ p% B) Z3 J' ^
所有香港字都會死, 例如 "口"字旁的字.
( q  L! e# |( K, W( Q2 q; w" a  ?$ Q' H, z% T- r- u
都話唔係所有香港字都顯示唔到咯" }# f" X3 s8 o
呢篇裡面啲香港字咪全部都出到囉
作者: 臭黑豬    時間: 2021-1-14 11:21

冬天穿短裙黑絲襪加長外套或大褸,感覺實在太好,由其風由下吹入短裙內,感覺更興奮
作者: pigpigpigpig    時間: 2021-1-18 16:01

好想擁有一件大褸
作者: book3300    時間: 2021-2-14 02:58

想睇後面係點
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-15 00:49

求下文
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-15 23:27

好想知道下文如何?
作者: sexpic4me    時間: 2021-2-16 00:51

自然一點就好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0