標題: 有無同好喜歡絲襪塞口 [打印本頁]

作者: lztt    時間: 2021-1-11 00:19     標題: 有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口" X! F3 _# E1 W) ]
唔知而家再開post仲有無同好呢
作者: ericso    時間: 2021-1-11 00:53

絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有
作者: dorathy1314    時間: 2021-1-11 01:26

我鐘意用封箱膠紙
作者: joey221    時間: 2021-1-11 06:46

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   
8 t1 \* t6 W4 T) w+ w+ \/ h以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口& V7 }+ r( ?8 l  M8 m
唔知而家再開post仲有無同好呢
( _; n8 K7 y( L0 c
6 l, L3 Q  y0 l0 I: }" o$ l% q
我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情
作者: lskph    時間: 2021-1-11 08:27

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....
作者: lztt    時間: 2021-1-11 16:19

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪
$ u6 O( h2 @- F4 n" C; h9 K含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
作者: wahkaka    時間: 2021-1-11 17:46

塞口,笠頭,捆綁都試過。
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-11 18:05

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   9 ?* l* l6 f+ w# M) d. ~! C
今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪8 n9 j3 `8 m" t5 g; \5 V
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
% Y8 T9 }) z' Q' w, t8 z
/ Y& y! T7 |, _8 B; ^
個頭套住8層有無呼吸困難?
作者: lztt    時間: 2021-1-11 18:24

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   
) K) k" r7 M- g8 K6 q
- Z! G4 R. q4 d4 O4 Y, B* }% X0 F7 U1 N" |
個頭套住8層有無呼吸困難?
- q& E) E9 w3 C8 f6 g6 P: `4 x  x, s
無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣3 [, W# a! F" E" I
不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊. ~' j% x' A+ s

* r! X9 L7 _; W* {9 O[ 本帖最後由 lztt 於 2021-1-11 18:25 編輯 ]
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-11 21:18

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過3 n- p/ o) u+ l1 K& r  z& F

作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-20 21:27

捆綁絲襪正
作者: HKReindeer    時間: 2021-1-26 18:57

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
& O2 V0 d/ b5 d# ?/ P# V  P6 A
; y& M# a& I% [/ t就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,
4 m/ k7 T" }4 R* N5 f* [& L# c
! E/ Z+ l5 N3 V  R- i5 x- A! |$ x不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,, A, D3 L7 I8 I% I( @$ j% [  `

$ b( L/ N/ I( R' p因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,
9 |5 S0 a* i1 x0 {1 t1 B3 ]$ Q. ?) Q# T; `4 i% v' z2 @
但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,
% `" h* p. G4 R9 ^' b. M- S0 r) \  I% j: ]) ]- [
可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,& a3 N. Q' y8 T

/ d! d, n. O( Z' N所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D
作者: dbam1986    時間: 2021-2-5 16:57

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好
作者: 絲癮大發    時間: 2021-2-16 22:32

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過
作者: Blackc777    時間: 2021-2-17 00:57

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   , _9 Z' B' c  t# H  q8 P
但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過4 p7 b3 y; T& c

' g" b5 L& P. P- Z6 k就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,' @3 ]/ H3 v* L3 x: G( s* V$ y( i' D

* I7 G2 I- {- d, D- I1 A6 h0 C不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,5 h9 V: A8 Z$ X/ M0 M  Z
! b/ ^& y1 l5 A# g- M
因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
2 l, l, m5 p8 A: w, D8 ?
欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0