標題: 香港多唔多cd [打印本頁]

作者: Kison199    時間: 2021-1-20 20:41     標題: 香港多唔多cd

如題😅😅
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-20 21:54

你嗰边呢?
: k; ]" _, e+ c又多唔多?
作者: Kison199    時間: 2021-1-20 22:12

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-20 21:54 發表   
6 S) I5 Z3 e7 |你嗰边呢?
) q! l1 c) O$ U8 c又多唔多?
7 |' f+ l8 p! F' G
香港真是不多,很難找
- z) {$ A5 u/ Y$ o你呢,你是那裡的?
作者: cdalike    時間: 2021-1-21 09:23

現實生活很少遇到。主要在 hkcd, ig 和 twitter 上見
作者: Eliza    時間: 2021-1-21 10:13

都無話多定少,很大部分沒公開就真的,有的打扮得很好無違和,走過你身邊都沒發現,有的打扮可能不太到位好覺眼但係你又沒留意到,有的我行我素不理旁人打扮出位,你又沒有遇到而已.還有的沒走出家門,有的沒走出心理關口,有的.......
作者: Dolly    時間: 2021-1-21 22:21

我在香港生活了好多年,印象中未見過姐妹們。我以前曾常去女人街走走,買我心儀的底底同絲襪,在網上就見得多話女人街係姐妹入貨地,但當到那裡就始終未見。可能只是我見識未夠多。
作者: zz67098    時間: 2021-1-22 10:08

強烈要求各CD在街上要標籤自己係CD
作者: Kison199    時間: 2021-1-22 15:54

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-22 10:08 發表   
1 @4 G7 ]% W# Y8 e* l* [強烈要求各CD在街上要標籤自己係CD
' t- R+ k1 U4 z1 y' k' ?
不好意思,我沒其他意思的,我只是在台灣信義區住了幾年的香港人,認識不少三性和偽娘) n% U" ~3 J: A; Y
只想比較一下
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-10 01:14     標題: 回復 5# Eliza 的帖子

係囉!我都是留在家CD,或是公司無晒人時CD囉!
作者: denisews1018    時間: 2022-7-10 02:11

好像外國的資料是人口的百份1-5, 不過這百份比大小的差異或者有點太闊了, 不容易估計到實際人數
作者: kinkikeith    時間: 2022-7-10 06:32

我諗全港大約幾千左右,不過敢出街既應該得幾百7 h/ S# j. Q$ z! f' U7 P$ v6 i
3 y) d/ r6 S! h
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-11 00:39     標題: 回復 11# kinkikeith 的帖子

偽街真係一個好大的關口,一來要CD技術有番咁上下,就算有技術,還要有充分的信心及勇氣呢!
作者: 十六夜櫻凜    時間: 2022-7-11 03:50

我係香港cd,不過近兩年在內地
作者: Joe1983    時間: 2022-7-14 14:16     標題: 回復 5# Eliza 的帖子

好靚呀你 可以認識你喺嗎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0