標題: 有cd係上海街附近? [打印本頁]

作者: sally_cd    時間: 2021-1-23 02:45     標題: 有cd係上海街附近?

如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親
作者: ping456    時間: 2021-1-23 04:26

附近封區喎,仲邊度會有人
作者: gila    時間: 2021-1-23 11:00

他朝君體也相同.
/ g0 ~+ X; U  p7 M+ N! ]8 I
; t3 V- m" V" V3 H
引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 02:45 發表   
/ r# C1 o6 ?: K5 w: E: O1 W) W( ]" m) j如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親

作者: zz67098    時間: 2021-1-23 14:24

閣下的聲音如何?
作者: 十指套衣裳    時間: 2021-1-23 16:30

有偽娘/CD/TS 街坊有幾奇5 \; M3 N+ N$ ]3 ^6 {( M1 W5 M
個佢出名乜人都有
作者: sally_cd    時間: 2021-1-23 17:21     標題: 有cd係上海街附近?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-23 14:24 發表   
  b6 _& z. ~2 T$ ?閣下的聲音如何?
7 i  K- g( P2 J# ]0 J8 c2 C我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
作者: Kison199    時間: 2021-1-23 17:39

引用:
原帖由 ping456 於 2021-1-23 04:26 發表   0 F- s) ?: U) [! U
附近封區喎,仲邊度會有人
* _3 Q& E9 Z# R: `' Y' b; @上海街都好長既,唔一定封區個度
作者: Kison199    時間: 2021-1-23 17:40

有咁直接既人?阿叔阿伯?
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-23 19:17

那位CD好厲害. g7 Q$ q7 A% N! j
無破綻到可以同班企街一齊搵客
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-23 19:21

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   
$ A) p& q1 G% S( {  C) c: ?. i! R  t& ~) I6 \
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
; K& z) p  T: \: B! u

, Y7 d! K6 o4 }% d* Y! C- `兩位都CD緊
( T  m- z# L* M* H# p3 e$ w% F佢知妳係妳唔知佢係+ ~' x  c' J; V) w% A1 g' H
高下立見
作者: gila    時間: 2021-1-23 20:00

你要記住,當一個女仔好唔專心咁做緊一些唔係女仔會做的動作,而佢又望住你既話,佢就係CD.. ]9 x/ Z) o- c0 S1 L

& m. e& e. w) r9 i8 e
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-23 19:21 發表   . L) r3 E5 C: t; P- R. N
6 ?+ I: Q9 J" s! v- c9 X

0 a9 }$ r7 Y8 P8 x  q/ I4 t兩位都CD緊7 Y: {; E- r) t: @( j+ X0 u5 q7 g3 O
佢知妳係妳唔知佢係
8 A0 l& D8 U5 X8 [6 Z* l高下立見

作者: zz67098    時間: 2021-1-23 21:34

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   
# }3 j2 s7 s0 a! ?% ^
' T1 }6 M0 W% B我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
  N+ L0 ?5 }4 D8 T/ v5 L# k  \7 C
咁得意,當時唔認識,兜個圈係度揾?
作者: Old_Daddy    時間: 2021-1-25 14:14

樓主做乜唔更新呀
作者: billy20462003    時間: 2021-5-29 13:33

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0