標題: [綜合] 買鞋 [打印本頁]

作者: gigi61978    時間: 2021-1-24 02:01     標題: 買鞋

你试鞋就试鞋啦,我试鞋又关你咩事呢?唔好咁望我啦
3 U: ^6 J) U3 D4 V0 q8 _( {  w9 e
. d/ p* x- X! {* o[ 本帖最後由 gigi61978 於 2021-1-24 02:02 編輯 ]
作者: hgf    時間: 2021-1-24 02:48

She looked at you because you are beautiful
作者: joey221    時間: 2021-1-24 09:55     標題: 回復 1# gigi61978 的帖子

她腿修長,我在現場也是會多看
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-24 23:32

不錯!! 不錯!! 腿修長/ @8 ^( t- d$ Z8 F9 A
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
0 {6 J1 |# D' I/ l* E
作者: gigi61978    時間: 2021-1-24 23:37

我個日見鞋鋪減價,見到對高跟鞋好靚,貪得意同個sales 話想買對鞋比女朋友, 話想著黎試下舒唔舒服好唔好睇。個Sales為左做生意比我係舖頭裡面慢慢試,仲猛sell我。跟住我試鞋時比個女人見到.我心諗未見過人試鞋咩?
作者: sasalady    時間: 2021-1-25 15:46

pretty and sexy ar~~
作者: ngyl1394    時間: 2021-1-25 17:56

wow! 這MM的有很修長的黑色絲襪美腿
$ d% l! l* s& w2 b$ L! R而且身材也不錯
作者: misslady    時間: 2021-1-25 21:46

對面小姐,是穿裙?
/ Q. c' _: Q' h" Z5 F4 {$ u& k7 l1 H
黑黑,看不到# g5 z2 C! x1 N7 y" L
( R- l: ]8 T" T
(o^^o)
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-1-26 23:23

那位小姐幾靚女一,而且身材不錯哦!
作者: zxcvbnm0493    時間: 2021-1-27 14:02

那腿不錯唷
作者: ladysarah    時間: 2021-5-8 10:45

引用:
原帖由 gigi61978 於 2021-1-24 23:37 發表   
" ^+ `$ q2 m- [* J3 f我個日見鞋鋪減價,見到對高跟鞋好靚,貪得意同個sales 話想買對鞋比女朋友, 話想著黎試下舒唔舒服好唔好睇。個Sales為左做生意比我係舖頭裡面慢慢試,仲猛sell我。跟住我試鞋時比個女人見到.我心諗未見過人試鞋咩?
# a$ Q! Y& j& l1 H# E6 e8 g1 n你真叻!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0