標題: 點解d 直男同我出完街就唔delete 我 [打印本頁]

作者: kittykittyhk3    時間: 2021-1-28 16:57     標題: 點解d 直男同我出完街就唔delete 我

如題
( _, k+ p: a9 t, w: w( [7 P7 I已經試過好多次
2 I$ B! g9 T$ ^5 m* @以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵; m0 Z/ p- l9 `7 u& S( F# E8 _
咁應該係我問題。
9 E( O3 {+ S" H* l, @始終cd 得唔夠好,唔似女仔  _& ~* g9 T3 A  J0 |
唉,搞到冇哂信心
作者: fireyau    時間: 2021-1-28 17:05

唔關你事的,直男多數都是這樣
作者: gila    時間: 2021-1-28 17:10

好多時直男睇野有完美主義, 以為CD都係好女仔, 同女仔一樣, 只不過多左一條JJ.8 q% ?6 y: i8 C8 A& R$ [
而唔係傾向  CD其實都可以是一個好男仔, 好佬既身型或者有其他男性性格.
8 _+ c$ L* K8 q5 ^' o. f- }! D& S6 A8 S5 K* G8 h8 U* I" i
施主, 你醒覺罷啦.
作者: Kison199    時間: 2021-1-28 17:42

我同你相反喔,跟cd出完街,佢地都block 我
作者: Dolly    時間: 2021-1-28 17:57

我是傾向女仔的妹妹,未有約出街經驗,重感情,談下心,有興趣PM下我啦
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-28 18:06

咁要真係反省下
& o# G: _6 n" r6 c係自己問題定係佢地問題3 m3 V, N  {3 |* N2 z- F
不過通常係自己問題多D/ w1 q  P. F- @* S

: x: o- V7 c9 x不過有D直男反映
) K8 X8 t$ t/ y6 r( J$ H& N如過太耐無通訊/ i1 p# W: ?/ J9 l7 Z4 H0 t! i
Account 會自動 block
! g, @2 P% o: V1 C6 d3 |' e" J% @都係因為佢地要我加番佢地才知有咁的事; K/ d2 E. U0 E1 Y4 h

* Z6 I6 D$ I) w  a[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2021-1-28 18:07 編輯 ]
作者: StephanieCat    時間: 2021-1-28 18:42

唔關你事既,9成直男搵得偽娘玩都係為左出野姐
作者: joey221    時間: 2021-1-28 20:20

引用:
原帖由 kittykittyhk3 於 2021-1-28 16:57 發表   
+ S5 @/ W! \2 @, r) [8 X如題
# V* X4 y! [2 H" ~7 }已經試過好多次
# v- E! v5 Z: M# r# u# Y" v4 S以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
9 i/ n. A3 O8 X+ X咁應該係我問題。
  Q1 `7 g( a8 C% L& h1 A* L0 t0 v( S始終cd 得唔夠好,唔似女仔
, G$ @/ Z9 J6 m唉,搞到冇哂信心
7 e1 N  `! s% d* o" ~' f8 v! f4 C- c6 p1 S8 Z  A/ e+ C
好多真男是完美主意, 期望我們CD , 像似日系AV 女,
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-28 21:28

直男多數都是這樣
作者: iiluvcd    時間: 2021-1-28 21:35

我識咗你幾年我都冇delete 你喎!
作者: joey221    時間: 2021-1-28 22:49

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-28 21:28 發表   
  \1 b& F- G2 k  @" ]8 A5 h直男多數都是這樣
2 A; c3 k/ U! R) R/ F# P* n! G( i
9 ?8 ?( c) v' I) D7 S% `
同意,有些直男夢想,cd 位位也是美女
作者: Kison199    時間: 2021-1-29 01:06

又不是每一位直男都是一樣的,可能你還未遇到一個對你好的
作者: CD萌妹    時間: 2021-1-29 05:04

我都有呢啲經驗,不過冇你講咁多,10個都有2個約完之後唔會搵我,不過未去到delete咁誇張。好耐冇同人出街了
作者: cindyhk    時間: 2021-1-29 11:32

男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
作者: zz67098    時間: 2021-1-29 15:31

反思維用直男角度諗野
" i& M" q$ T1 S6 }7 f! x可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
作者: joey221    時間: 2021-1-29 17:56

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-1-29 11:32 發表   & f8 L+ c% n8 q+ i, {  o! M  U
男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
5 C/ Z% d4 ~2 |. o, I
5 E) L% o. N! Z# l6 P6 \; g
也是有这可能,或是不肯陪去賓館,他們想即食6 D  t. ?& @; R1 p
但是我也要合眼
作者: joey221    時間: 2021-1-29 18:00

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   $ u3 Q" N" i8 ^5 E: C4 Y6 g! C
反思維用直男角度諗野
  d) E% K( {" h+ |/ V# Z可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
: E" B: W: u8 _, S3 P; k+ o* }- Z" j. m* F- u
同意美女你想法,我也怕有些男人- K6 h  R7 b* K4 ~! h3 Y
常常微信來
  U# V9 J. V) m- G我怕身邊人知道
作者: cdalike    時間: 2021-2-1 01:36

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
! Q. Z- ?. W) ]. p! d反思維用直男角度諗野
* S" \4 U9 s6 }( s+ E" a可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
4 [, z! W% A# @! }5 y7 [8 f& i. ]  E如果是這個原因,可以在壇內通訊
作者: tkchan002    時間: 2021-2-2 18:44

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
作者: tkchan002    時間: 2021-2-2 18:55

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
作者: joey221    時間: 2021-2-5 19:40

引用:
原帖由 tkchan002 於 2021-2-2 18:44 發表   
1 Q5 L' _( J2 _3 @& a  @2 X: A睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
2 N/ t  z% M# [9 X# E% a
& O, z6 K- Y1 `: v' M5 ^9 j可能男人想即食, 姊妹不肯

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0