標題: CD時 企係公廁門口 [打印本頁]

作者: Highheels70    時間: 2021-2-18 21:59     標題: CD時 企係公廁門口

CD著住短裙係公園D廁所附近徘徊,比D麻甩佬視姦戈種feel不得了。
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-19 00:47

我就唔夠膽咁做
作者: kimo    時間: 2021-2-19 00:54

真係夠晒膽量,我淨係夠膽係間房咁做
作者: joey221    時間: 2021-2-19 07:06

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-18 21:59 發表     l0 Q1 J! b8 r5 v  E" b- e5 ~% J* s
CD著住短裙係公園D廁所附近徘徊,比D麻甩佬視姦戈種feel不得了。
0 Q* c* ?. Y, U

1 B5 w5 b( V8 K$ G$ _+ ~1 q2 m真的會有成功感
作者: Nancy00    時間: 2021-2-19 08:59

想問下
1 F9 ?8 v# p6 I! _, A3 m其實% J8 F6 R& _, x) L
班阿叔會唔會當妳係度搵客?
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 12:38     標題: 回復 5# Nancy00 的帖子

叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
作者: Nancy00    時間: 2021-2-19 14:57

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 12:38 發表   
- D: G  w+ B7 Z$ U* @叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
' {% `9 S6 L& v) I' U! ?

6 s- Q% @/ X; y; \* N佢呢?) a& o" o  t0 A! n
妳有無幫番佢?
作者: cici    時間: 2021-2-19 17:38

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 12:38 發表   
& j. v3 g+ e! |& B& @叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
% `$ w( O2 ~: b( I' l! k

5 l9 w' A& }3 }6 r妳以後最好唔好再去同一個公廁遊蕩- B1 D+ Z7 l0 h# d& u( L8 d
否則叔叔會呷醋呢
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 18:58     標題: 回復 8# cici 的帖子

唔會了,D叔叔求玩而矣!
作者: joey221    時間: 2021-2-19 21:14

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 18:58 發表   
3 a% g2 M7 ~2 O% u6 D唔會了,D叔叔求玩而矣!
6 g. x! ?+ C& `3 ~( R% r
1 t& v7 \4 D) @# o- z) G" H如果D叔叔,想要進入妹妹你肉洞怎辨?
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-19 21:59

我就唔夠膽咁做$ l) u1 J$ g! u- q* d% t  y( u6 _

作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 23:21     標題: 回復 10# joey221 的帖子

比佢進入囉,預左架!
作者: joey221    時間: 2021-2-20 16:41

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 23:21 發表   
! |" x+ v- f; `3 w比佢進入囉,預左架!
: k" a! j: Z4 ^3 r- k$ O# s

4 C" X' L+ G% z4 e& \我也喜歡被進入2 C, M7 `0 M: x' ^6 d( _, ?! i
享受阴道被慢慢磨之感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0