標題: 高跟鞋一問 [打印本頁]

作者: sana214sana    時間: 2021-2-25 11:07     標題: 高跟鞋一問

請問有冇姊妹喜歡穿高跟鞋時露趾罅?我買過幾對鞋但都穿不岀效果好,請指教,謝謝!
作者: gila    時間: 2021-2-25 12:15

應該要買淺口款. 唔係個個品牌都有.
作者: sana214sana    時間: 2021-2-25 13:31     標題: 回復 2# gila 的帖子

謝謝分享!
作者: cindyhk    時間: 2021-2-25 14:04

始終男生腳掌比女生厚。就算
作者: misslady    時間: 2021-2-25 18:52

穿著全包脚,
, _7 v! T1 T5 f$ M可以比較修長' e# v6 ~- z7 P) o

: W( J# I) t  i% I# }: ~+ ]" p+ d(o^^o)
作者: joey221    時間: 2021-2-25 19:25

引用:
原帖由 misslady 於 2021-2-25 18:52 發表   $ G- o1 @1 \7 N9 v* z% j  O3 ]
穿著全包脚,
6 Y. ?$ g6 M  r( Z+ Q可以比較修長
8 C& I0 L5 w! K# a% Z' Z% G+ N, J1 r* z& h; P) L
(o^^o)
2 C( T9 N$ g+ O# a9 Q0 M2 f
& r# K* L6 i- {% p( |
同意, 妹妹你有心得
作者: joey221    時間: 2021-2-25 20:17

引用:
原帖由 sana214sana 於 2021-2-25 11:07 發表   * K" Y8 S, }' m" W% A
請問有冇姊妹喜歡穿高跟鞋時露趾罅?我買過幾對鞋但都穿不岀效果好,請指教,謝謝!
' i# p: }7 p3 q
7 d% w/ ]5 f! g我喜歡不太高8 V: q( f+ e# H8 c+ p5 S* \' T
的高根
作者: BETTY    時間: 2021-2-26 01:20

尖頭淺口加上最少8cm跟高才好睇。個人覺得太高太尖反而怪怪的。<不喜勿插>
作者: silkypanties    時間: 2021-2-26 08:49

超愛露趾罅, 要露趾罅一定係 CL, JC 都有淺口露趾罅, 不過千祈唔好買 Love 系列, 無得露趾罅
作者: sana214sana    時間: 2021-2-26 09:20

多謝分享,期待下次成功入手 :)
作者: Danielle12    時間: 2021-12-25 13:41

我之前著過都係密頭,魚嘴難著得靚

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0