標題: 被強迫插入既感覺 [打印本頁]

作者: sukicdhk    時間: 2021-2-28 18:54     標題: 被強迫插入既感覺

我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.
# E  I+ @) L" x" i+ V/ F6 Y. e6 U. H! B, p2 f
最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫插入既感覺.
1 @: A# A" G/ q' K9 ~
7 c! \8 G8 \, B# a" Q7 J. B咁suki首先幫自己cd左先啦,然後就狗仔式跪響部機前面,等部機可以由後面抽插.8 m$ H) Z& D8 {

4 `& L# G5 e- B9 }* }呢部機可以調較快慢既,suki將佢調到最慢,大約係2秒一次左右,吾好以為2秒一次好慢,當你反抗唔到既時候,2秒一次係覺得好快好快就黎啦.
& L4 ~; y0 X# q+ g! O- ~3 h1 u
% [$ b1 D1 l) V9 e7 O( x, o4 C為左做到強迫插入,首先要潤滑左下體同埋假陽具先,咁機器抽插時,即使對唔準位置,但係因為潤滑同埋機器大力既關係,最後機器會將假陽具滑入下面,做到強迫插入效果.1 ~$ H9 I5 M7 L, `8 j" i0 O
( Y) O& ~9 K. l2 q
部機本身係活動既,有個腳架穩定住,為左避免架機越走越遠,suki將雙腳縛響腳架上面,咁無論suki點樣想避開,結果部機都係自己跟返上黎.
& @- N3 x6 o; x
7 _/ N1 o" |! p) [+ l, ^開機前,suki幫自己戴左口塞同眼罩,開著機器,最後係用手扣反綁雙手,將身體前伏在軟梳化上.9 h$ U$ o+ g! o7 h/ k

% ]% Y( D" c7 z6 l2 B開始時感覺吾係咁強烈,只係俾架機器頂頂下,但都頂得好深,慢慢suki覺得頂唔住,想避開抽插,就發現根本係避吾開架,因為雙手反綁用唔到力向前走,而且跪響度都走吾遠,咁一路避開雙腳條繩又抽返近部機器,所以係走唔甩.
: c1 F$ _2 E, b5 ~5 Z& ~* q4 B- R8 u/ |: u' ^
雖然避吾開晒,但因為有啲辛苦,所以suki就試下將pp上下左右移開,開始時係可以避開抽插,因為身體仲有力可以挺前,甚至令假九插唔啱位,但因為個機器特別之處係一定要頂到底,先至會回返去起點再第二次抽插, 加上機器好大力, 結果係假九一下一下,一點一點咁,順住潤滑又會走去岩既位,一兩下次之後又入返去啦,到suki無力反抗既時候,身體伏得更前,變左pp推得更後,就俾架衰機器一下一下咁深入,十足十俾架機器強姦, 又無法子避開既感覺.
8 A) @7 b' y. Y2 \: J) `7 I0 X( Y, D0 R- O& U. k# O( X
尼啲感覺從未試過,原來俾人強迫插入係會有好委屈感覺,結果竟然係喊左出黎,好彩手扣係活門式設計既,否則都未必走得甩,終於自己解開自己脫困,但已經累都吾識起身啦.$ p% p; X3 D- ~- V6 I: A
4 G8 v/ T+ `; _6 x7 m0 [. {* f4 B
有機會要試下自己都甩吾到身既綑綁,但要有信得過既fd一齊玩至得啦, 想玩可以pm搵我架 , 但如果你睇完想自己玩,記得要小心危險!
作者: zuezue    時間: 2021-2-28 21:42

作者: heidiqueen    時間: 2021-2-28 22:09

作者: misslady    時間: 2021-2-28 22:51

邊到買的?
( `" ?$ q$ N  L$ K) C9 {! b; |/ J6 d  N
(o^^o)
作者: princess    時間: 2021-2-28 23:34

Any photo?
: D# s3 e8 X$ _. b3 k% l/ K' D5 M4 jPlease!
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-1 00:16     標題: 回復 1# sukicdhk 的帖子

聽你介紹完,都想試下哦!
作者: sls17289    時間: 2021-3-1 09:06

我都想知部機係邊度買
作者: misslady    時間: 2021-3-1 10:24

看 ,0 a7 y2 o9 P2 n- F: v6 N$ y
真好似有比人強的感覺. G9 J5 ?* {* S+ b
8 }3 F' ?* c7 [: z
(o^^o)
作者: sadm    時間: 2021-3-1 13:51

但係咁插法舒唔舒服呀?
作者: slk    時間: 2021-3-1 14:01

有興趣,有炮機的圖嗎?
作者: cici    時間: 2021-3-1 15:47

寫得很細膩
6 w' w2 A, v2 y1 Q' G6 k5 v1 P感同身受
1 j4 Q% k0 P  B# d" ^3 Z好想試
作者: HKReindeer    時間: 2021-3-1 17:00

引用:
原帖由 misslady 於 2021-2-28 22:51 發表   
2 F5 V* u, c7 n+ q7 v邊到買的?
% Z+ }- C6 o  b, ^: l0 {  c
  b2 V+ s$ Z7 _: Q0 N+ T( g7 u(o^^o)
1 c8 U+ J2 `/ C: s* |; u$ Q
# Z# r( d0 f5 D4 _- X8 y依D咁既野,9成都係淘寶買返黎,剩下1成咪係D香港某某地方成人用品店囉!
作者: daydream    時間: 2021-3-1 17:16

好似好刺激
作者: joey221    時間: 2021-3-1 20:28     標題: 回復 1# sukicdhk 的帖子

我也是享受, 被入的感覺
作者: andylau_13579    時間: 2021-3-1 22:42     標題: 回復 1# sukicdhk 的帖子

我都想知係邊到買...我都想買返黎自娛 wechat : Joey-CD
作者: errors    時間: 2021-3-2 01:57

俾你講到我都好想試
作者: concord    時間: 2021-3-3 06:21

有冇相睇下?
作者: yukicyan    時間: 2021-3-3 10:57

我都想試下玩添
作者: sadm    時間: 2021-3-3 14:01

你好快D比D關鍵字我去搵炮機...5 `1 T: p4 g! z

7 Y/ e1 F- _" W0 u你講到我心癢癢呀.....
作者: JoJo1217    時間: 2021-3-3 15:18

很詳細的報告; I, t# W8 G1 S, ~8 F+ M/ h
反而好想知
: Q7 `3 Q. l8 g+ `5 O: L& @; P呢次之後
* F' R2 a; i1 D1 T9 m( C7 \是否已上癮?
作者: 出租myleg    時間: 2021-3-6 17:07

I want that feel too
作者: flexchan    時間: 2021-3-7 07:21

有冇相。推介下型号
作者: thomas813    時間: 2021-3-11 07:57

求更多產品資訊 我都想好似咁玩
作者: anson123    時間: 2021-3-12 23:20

作者: dacy2468    時間: 2021-3-19 04:14

玩捆綁有其他刺激係更好* A) R& {) w/ ^+ X6 A
如果唔係綁完,之後無乜特別
7 K8 Y  C) u; ~' X! f# G本身鍾意 cd 椅子綑綁,用索帶綁" _. w, N9 s: F$ A7 u' [
綁完想試下比人伸手入裙底或者除衫撩乳頭
/ Y7 o; z8 a, i7 i9 Q% n2 S不過無 partner 只能靠幻想
作者: Danielle12    時間: 2021-12-25 09:55

其實妳係感動都喊就真
作者: huizhou111    時間: 2022-3-18 22:20

作者: cherrie    時間: 2022-3-28 21:17

小妹都中意被強的感覺
作者: iork_ng2    時間: 2022-3-28 23:02

都唔係好明。有冇片睇下
作者: Danielle12    時間: 2022-3-29 21:51

下次要偷換妳副手扣先
作者: loveplug    時間: 2022-5-15 09:43

聽你介紹完,心動
作者: errors    時間: 2022-5-18 01:00

我都想試下玩, 但屋企冇位放
作者: kwong0444    時間: 2022-5-18 01:12

很想知道是那一款
作者: joey221    時間: 2022-5-18 02:26

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   7 {; @, k& o2 E; ?" @  P
我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.8 g# J7 `. T5 d( {/ `* Q* H

3 `$ Q; q0 @; o5 N7 [最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
" K' w8 q" }3 Y, R% ]9 p$ S) x
' i7 z1 Z, m8 e( m; i. x我的肉洞也是想一試
作者: kinkikeith    時間: 2022-5-19 15:05

搞到咁麻煩,不如搵個男人啦
作者: kinkyb    時間: 2022-6-7 13:01

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   " N' p% O/ t' n4 i1 u
我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.
0 k& f) C: }3 S; [8 M6 x) h2 V- W) s- K  ^9 A) i3 \
最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
. p" L0 D8 w% i: E7 l' U% @
- e9 X2 D% o2 @$ }* D4 a$ W
呢個設定好正喎,通常都會就住假狗自插,無諗過強插喎 可惜無可能神不知鬼不覺咁偷運返屋企
3 C8 G; m. g( ]* \8 p& R% M4 g  \; v* a- \- k
作者: christina01    時間: 2022-6-7 14:22

同被強姦有甚麼分別
作者: kinkyb    時間: 2022-6-7 16:02

引用:
原帖由 christina01 於 2022-6-7 14:22 發表   
! |' k% R* p7 o9 {, P同被強姦有甚麼分別
4 D+ j0 i0 V: f7 \" v/ ^
# H/ f: @* [7 t( \( }+ ~! o2 t8 x
hmmm,係自己安排俾自己既假狗插,總好過俾其他人真係強姦好既,唯一係上左癮要比真人強姦就返唔到轉頭* _1 @( S. k; I. h' v

/ Y" Y0 g5 ^. {% u3 L& Q[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-6-7 16:04 編輯 ]
作者: 3374579996    時間: 2022-6-26 15:08

好像很好玩,想试试
作者: ShikoSama    時間: 2022-6-27 21:07

Any photo?
作者: sunbad    時間: 2023-11-26 08:17

妳真的好贱,就是一只欠操的母狗

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0