標題: 想試下比人調教做偽娘 [打印本頁]

作者: biggesttitsna    時間: 2021-3-25 21:15     標題: 想試下比人調教做偽娘

M底直男,好想體驗下比人強迫女裝然後慢慢調教到雌化嗰種感覺 . a$ s9 w. J( y( y; ?( ^  l
有興趣或者同好可以留tg/dm傾下計
作者: ueue3388    時間: 2021-3-25 23:00

可以自己先戴鎖精環跟男性貞操套把弟弟鎖起來,這種無法勃起的感覺,配合自己穿全套女裝,用假我講粗口正衰仔’蛩◢鴞菑v的弟弟高潮洩精,7 Q- d9 }" F2 t* m. _, t: W
應該就能稍微體會當女人的感覺,只是怕你嚐過以後會無法回頭
作者: ChrisBB    時間: 2021-3-25 23:28

我同你一樣有依種癖好
作者: ChrisBB    時間: 2021-3-25 23:39

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-3-25 23:00 發表   
- E8 p; F4 t9 _4 E) |. d6 d! p可以自己先戴鎖精環跟男性貞操套把弟弟鎖起來,這種無法勃起的感覺,配合自己穿全套女裝,用假我講粗口正衰仔’蛩◢鴞菑v的弟弟高潮洩精,
' G. u& `- a/ r! q7 q' i# Q5 Q應該就能稍微體會當女人的感覺,只是怕你嚐過以後會無法回頭
6 A# }* g3 A' ~3 M我有時都會用鎖j自慰,但香港網上賣sexy toy既都係得大size買,所以都係會射,好想要個超細size既,戴左jj睇落好似粒豆仔咁,完全勃唔起
作者: biggesttitsna    時間: 2021-3-26 12:19

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-3-25 23:00 發表   
, {$ ]! |% k* h2 `- `) p0 i可以自己先戴鎖精環跟男性貞操套把弟弟鎖起來,這種無法勃起的感覺,配合自己穿全套女裝,用假我講粗口正衰仔’蛩◢鴞菑v的弟弟高潮洩精,% P( f9 I* F6 J7 t5 C
應該就能稍微體會當女人的感覺,只是怕你嚐過以後會無法回頭
4 w* E& [; X! t  W( ?
就係自己唔夠羞恥去做呢啲所以想有個人引導下
作者: staccatiss    時間: 2021-3-26 16:46

咦,係同好既姐妹喎,一齊傾計吖
作者: wahkaka    時間: 2021-3-26 17:31

好似粒豆咁細,要用holy trainer。不過正版好貴。
作者: joey221    時間: 2021-3-26 19:17     標題: 回復 1# biggesttitsna 的帖子

穿上高根和絲襪
作者: ChrisBB    時間: 2021-3-26 20:02

引用:
原帖由 wahkaka 於 2021-3-26 17:31 發表   
' H, ]- i' k9 u; O7 g好似粒豆咁細,要用holy trainer。不過正版好貴。
! J; R. d) a9 P1 h# D
我見淘寶都好多短既j鎖 唔知寄唔寄香港呢
作者: alpha2008    時間: 2021-3-27 02:15

我都好想咁做,有無網上d調教文章可以參考下
作者: r1rmyjj    時間: 2021-3-27 20:06

想試下比cd 攻多d   5 U% b- o, a; y( S3 ?

! i/ U$ i& X5 P$ ?3 n& u" z4 }* Y  ^, T; }- V6 a$ A
有私人地方! s4 e1 M5 T( v" J

( F: G7 b. F& Q) Y( k
! {8 I3 \7 Z- D4 x/ xpm :love
作者: irir1228    時間: 2021-4-6 13:34

我都想呀, 其實互相幫助都得喎
作者: aoieongkaching_    時間: 2021-4-16 18:03

Hello我都有啲興趣呀不如做個fd?
作者: js2307    時間: 2021-4-17 00:04     標題: 回復 1# biggesttitsna 的帖子

TG @joe2307
作者: brolau    時間: 2021-4-21 14:56

我喜歡由心理壓力開始調

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0