標題: 有沒有用過封窗順網上訂購? [打印本頁]

作者: uare777    時間: 2021-6-1 17:14     標題: 有沒有用過封窗順網上訂購?

封窗順出左網上訂購好耐,不過我未用過,有沒有人可以分享下點用?(流程,會問咩等) 會唔會似其他公司網上訂購要用咩學校登記號?
作者: 好奇者    時間: 2021-6-3 10:08

早前見到有,但未用過.
作者: 5632415    時間: 2021-6-4 10:48

召喚會員whk幫忙
作者: kimo    時間: 2021-6-11 02:35

我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?
作者: YukiMinakami    時間: 2021-6-11 23:03

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-11 02:35 發表   
9 Z, ^  ?3 [  q% G$ G  h我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?
" U( U4 P9 X8 a+ h; M9 a( f( S; T

+ m* U: y4 b. k2 J/ H親身去買到? 封窗出左名親身去都封窗......
作者: kimo    時間: 2021-6-15 23:21     標題: 回復 5# YukiMinakami 的帖子

其實我都淨係買過運動服,不過我亦都試過喺維多利、心儀、三德、仲有金錀買校服裙都冇問題,我淨係知道金龍出名要有學生證先買得,封窗我真係唔知,師兄可唔可以講
作者: YukiMinakami    時間: 2021-7-30 21:56

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-15 23:21 發表   0 v- C0 f+ A) z- v  e$ X
其實我都淨係買過運動服,不過我亦都試過喺維多利、心儀、三德、仲有金錀買校服裙都冇問題,我淨係知道金龍出名要有學生證先買得,封窗我真係唔知,師兄可唔可以講
  v) M# ?* H$ Q
, b! M: j) {1 E3 E
自從2015年左右大埔某人玩大左後封窗大部分門市, 特別係大埔/沙田區都唔賣, 要SHOW學生證, 唔好話男生買女生校服, 女生買女生校服都比班SALES為難, 我會覺得就算比到學生證果班SALES都係會為難人, 好似唔休做咁款; 另外, WHATSAPP買都要SHOW學生證, 所以都係買唔到
作者: nicole00    時間: 2021-8-19 14:24

昌記會唔會好啲?
作者: mac02    時間: 2021-8-19 16:55

引用:
原帖由 nicole00 於 2021-8-19 14:24 發表   ! ^  m0 @: R( }" o1 n& r1 H& Y3 |
昌記會唔會好啲?
4 D8 t( w& C- D% V日日記還在嗎?
作者: bocho    時間: 2021-10-7 21:20

沒有密碼啊
作者: 校服收藏者    時間: 2021-11-2 23:15

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-11 02:35 發表   8 S9 b! T/ ]$ _& O/ o$ v0 a; D
我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?
0 J, K9 P& t9 b( G+ D0 C
# v1 {9 g; K; P5 U' V) m. o

2 @" ]  ?' R, _- K我估佢同學校查詢卦
作者: 校服收藏者    時間: 2021-11-2 23:16

引用:
原帖由 kimo 於 2021-6-11 02:35 發表   
! O* z1 e! E2 a9 A我之前好奇WhatsApp問過,佢會要你班別同姓名,所以我都係決定親身去買,其實冇乜嘢,不過我諗緊,如果網上訂購比假資料會點?
9 ?! a0 f2 X) M! z6 i) y
% W% w. I+ |5 z* o
0 _8 d: ]) [5 a5 S- j3 C1 ~
我估佢同學校查詢卦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0