標題: 搵唔到女朋友 不如搵翻個cd/ts/藥娘 做女朋友算 [打印本頁]

作者: txc    時間: 2021-6-4 16:21     標題: 搵唔到女朋友 不如搵翻個cd/ts/藥娘 做女朋友算

如題
! z5 _9 z, n9 s7 [7 l( z- ^A1(正常女性)
, [: h+ K/ w' l+ O0 n9 p169高 中等身材/一般身材 有dd肚腩! j1 ]8 j) v: A9 c2 B
冇咩特別既人 最叻就係陪人 聆聽者 ; b0 @7 h: J3 c' q# q  n
想搵個一般身材/瘦既女仔 高過我都可以 我唔介意1 H. I! Y: k3 ~1 j6 \
詳情可以pm/留低你地既 tg/line/WeChat
作者: gila    時間: 2021-6-4 18:01

唔好灰心, 希望在明天. 將自己條件提升, 自然大把女埋身.
作者: hi0383    時間: 2021-6-4 22:30

引用:
原帖由 txc 於 2021-6-4 16:21 發表   ) W! E4 H3 y' I0 |
如題2 r" I- J4 {7 n$ |# A! G5 y: `% R
A1(正常女性)
1 c( o; d+ r- |- H& i169高 中等身材/一般身材 有dd肚腩
& C, W# P8 {* K: A. `" l/ v冇咩特別既人 最叻就係陪人 聆聽者 . y5 j4 r$ j2 A0 p5 y
想搵個一般身材/瘦既女仔 高過我都可以 我唔介意
6 |: D9 w6 L, M7 U0 U+ k詳情可以pm/留低你地既 tg/line/WeChat
2 j% m, l: A, h. G. j' |
" e: y5 V. p( W' I2 J' Y; |
9 q4 Z- p7 U" L( w" [6 ~* O你係女?
作者: txc    時間: 2021-6-4 23:36     標題: 回復 2# gila 的帖子

有原因既。
0 f3 j7 l7 d; |- X6 t( L2 s一黎翻工地方全部麻甩佬9 [7 R. ?; m7 e6 L
二黎心態既問題,佛系搵女友
作者: txc    時間: 2021-6-4 23:37     標題: 回復 3# hi0383 的帖子

我直男黎5 j8 @/ D& U8 ^/ E, S

作者: hi0383    時間: 2021-6-4 23:55

引用:
原帖由 txc 於 2021-6-4 23:37 發表   # c* n. `& d$ W6 M7 a
我直男黎- s( D6 s0 S/ d2 `0 V0 q
7 j  q; v/ O2 S' P
1 Q& S; x0 }& @, y  Y- \4 y& q諗住偽娘易D?
' Y+ q$ r8 ]3 y3 u$ `有D偽娘唔鐘意GAY
作者: Fayia:(    時間: 2021-6-5 04:56

呢個人都幾fun 想溝cdts 但係講到我地次貨咁 溝唔到女先要黎溝我地 都真係抵你溝唔到女
作者: gila    時間: 2021-6-5 08:29

好多人心態都係咁, 算正常吧? 只不過大家無講出聲.8 D$ k! [! _* _

" @% ~$ `  q7 k0 o
引用:
原帖由 Fayia:( 於 2021-6-5 04:56 發表   
8 [# N/ [7 P! D. b& t* M( ~, r7 O呢個人都幾fun 想溝cdts 但係講到我地次貨咁 溝唔到女先要黎溝我地 都真係抵你溝唔到女

作者: txc    時間: 2021-6-5 08:58     標題: 回復 7# Fayia:( 的帖子

我冇講過話你地係次貨 只係你自己心態諗多' e/ ~8 v; Z# J6 f' k
社會上唔係靜係得一種女性 而加cd 藥娘等等 已經開始多
, t; j8 N0 M+ H" u我由始至終都當你地係正常女性無異 唔會話因為你地係cd而覺得你地易溝
2 ?: u" m% J8 G- e6 x+ K% P7 u1 {' k+ ~我既目的好簡單 就係想搵一個人陪/過日後既生活
作者: Nanase    時間: 2021-6-5 16:10

溝唔到女咪就係可能衰響呢D野到囉
  l2 R$ t6 ^4 J% j: {無諗清楚自己既言行可能出左問題
$ A: z- `" d0 v" H2 p" `6 z搞到人地對你反感 , 仲蒙而不知- o2 U4 c5 b2 o8 z
表達得唔好 , 搞到人地對你第一印象差劣...想有人埋身都難
" P7 w, I4 ^. A2 w# u1 l. x溝唔到女唔係無原因的
; k$ y( Y' I3 x- }" i( Q) N. a3 u' G

作者: hi0383    時間: 2021-6-6 02:51

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-6-5 16:10 發表   + N( z+ l5 N. t( J4 X
溝唔到女咪就係可能衰響呢D野到囉% }3 N: s1 x) \  M' b: U6 z
無諗清楚自己既言行可能出左問題/ U8 l" ]1 D% ?+ ?4 n" A5 w
搞到人地對你反感 , 仲蒙而不知
( E$ t6 Y" K$ N4 Z7 M表達得唔好 , 搞到人地對你第一印象差劣...想有人埋身都難6 A7 B' E" c+ u# \
溝唔到女唔係無原因的" j* X, b7 s$ J8 d4 g+ f
( b/ i; X3 B; C& p
$ c6 l+ m' w- B+ \+ e: Z7 z5 V
+ I$ h0 f2 w1 W; M3 s+ o# M6 |

" O3 j* Z+ \) I% G$ V5 AD 毒L係咁
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-6-6 09:31     標題: 回復 1# txc 的帖子

請問你年紀是多少呢?若只是廿多歲,還大把機會呢!
作者: Hihibaby    時間: 2021-6-6 23:45

少少肚腩係咪一個賣點來?
作者: hi0383    時間: 2021-6-8 22:41

oh...
" }* u0 S1 {5 @) r3 Q大家攪到D毒L潛哂水
作者: kimo    時間: 2021-6-9 01:40

可以試下等疫情過咗之後參加多啲社區活動,識朋友唔難,最難係搵到一啲啱傾,其實搵女朋友都係一樣姐, C5 B3 [, E4 N1 v4 S5 X, y+ M
- A1 b. |+ S0 E
作者: joey221    時間: 2021-6-9 03:33

引用:
原帖由 txc 於 2021-6-4 16:21 發表   / L* M7 ?( e- q  V# O& q2 w/ |
如題
/ X! p& W& V  x) J, y& I& ^A1(正常女性)# m! B& B3 z" {) P: r  G
169高 中等身材/一般身材 有dd肚腩$ M; N5 f  E+ e1 B5 J9 ]/ X
冇咩特別既人 最叻就係陪人 聆聽者
; s9 G, x9 n4 l0 l# p9 f$ n/ C想搵個一般身材/瘦既女仔 高過我都可以 我唔介意! L: p- v! t$ O! b4 i* [. ~9 M
詳情可以pm/留低你地既 tg/line/WeChat
" [, K6 F+ n" i+ [+ T* j) H3 G

' G! D6 z- f: T3 B9 Y找個真正女仔好些
作者: franky2000    時間: 2021-6-9 05:15     標題: 回復 4# txc 的帖子

完全明白你感受,我少年時極多女伴,可惜全部爛浦,到年長人工高了,女伴卻小了,也因工作環境下更難認識到女伴,後來別人介紹了一個丑樣的大陸女人給我認識,開始我完全不能接受,後來被她的(假誠意)打動了才和她結婚,婚後她拿了證件生了二個孩子孩後一百八十度大轉變,分床分房瞓,沒交談,零接觸!經常拿到錢就返大陸,留低我一個!還教唆子女遠離我,朋友們看不過眼,甚至連她的親人也看不過眼.我母親又走了,我現在陪感孤單,只能上網找人聊聊,同時亦希望可以認識一個真心交往的偽娘互相慰藉互相傾訴.可惜遇不到....
作者: hi0383    時間: 2021-6-9 20:36

引用:
原帖由 franky2000 於 2021-6-9 05:15 發表   ; w2 \6 {- ~. }9 m+ n
完全明白你感受,我少年時極多女伴,可惜全部爛浦,到年長人工高了,女伴卻小了,也因工作環境下更難認識到女伴,後來別人介紹了一個丑樣的大陸女人給我認識,開始我完全不能接受,後來被她的(假誠意)打動了才和她結婚,婚後她拿了證件生了二個孩子孩後一百八十度大轉變,分床分房瞓,沒交談,零接觸!經常拿到錢就返大陸,留低我一個!還教唆子女遠離我,朋友們看不過眼,甚至連她的親人也看不過眼.我母親又走了,我現在陪感孤單,只能上網找人聊聊,同時亦希望可以認識一個真心交往的偽娘互相慰藉互相傾訴.可惜遇不到....
/ s5 t5 u& t. B* ^6 y6 ?. y+ L6 ]- o! E& G6 E6 @& P; K" o! h
冇伴一定要結婚?: @8 \) }1 M% h% X1 w
真係抵你死* Z% ]3 L/ |) h/ m2 N  v% D
唔結婚咪乜事都冇# y. G1 {$ I  U* D' g
而家仲累埋兩個小朋友2 \/ K, t( X. ]9 A5 j4 j3 s5 d4 w
一個壞家庭就咁誕生
& c$ ~6 Y+ E- d" f& I然後惡性循環- W; y! A5 P: x1 Y+ n& X+ s
累人累物
作者: Hanacd    時間: 2021-6-10 00:02     標題: 回復 18# hi0383 的帖子

真不幸!😰😰😰😰😰😰😰😰
作者: oral_sex    時間: 2021-6-13 01:46

你話自己溝唔到女先黎搵偽娘,如果你講真的話,咁你咁唔懂別人感受先係最大問題囉!
作者: icandysweetie    時間: 2021-6-15 15:17     標題: 回復 17# franky2000 的帖子

條女係你娶的% v3 M1 o5 }8 B
又係你同佢性交好多次才啤出兩個仔女  n3 C1 h6 @' R( }
錢又係你自願俾人的+ [5 d6 ~6 y& d' o$ Q* p* A5 [3 I
: q  q2 O3 s' [6 I
你一不是細路仔二不是弱智。你係度怨邊Q個?
作者: stephen_hk    時間: 2021-6-15 23:33

樓主真係搞笑, 好似人地求佢咁, 真係唔知好嬲定好笑
# V9 p+ M+ t5 o  t0 v6 |呢句"不如搵翻個cd/ts/藥娘 做女朋友算"
2 I+ J5 u# V, q- m究竟當人地係乜野? 尊重人都唔識
作者: hi0383    時間: 2021-6-20 18:01

真係有心就出黎回應啦, u: y- C. f1 C5 k
開post後就潛水4 a$ C; V# F! P. F4 M/ [6 Q3 H" M
都睇到唔會有咩誠意

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0