標題: 直男點解中意cd? [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-12 23:51     標題: 直男點解中意cd?

有冇直男中意cd多過中意真女人?點解?& T. i3 A' Z8 G' P) `0 \9 A' j
搞cd爽d定係搞真女人?2 d( p: y7 h$ y1 E$ F1 I
有時我cd後都想同直男拍拖,就同真女人一樣,似個小女人咁,想被男人寵愛同氹下我,比我嗲下,情到濃時會攬攬錫錫,同做愛,用口幫佢。不過我已經40了,身高都有180,雖然打扮起上黎都算似女人,同埋都會好嗲,做愛時應該都會好騷,但應該都冇乜人會揀我。" i% D9 C4 w$ [- [) f
如果我自己一個住的話,我諗我會嘗試認識40以上的男人!9 K% k( m5 n/ P8 ?

/ {4 l" V, m9 u4 i[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-12 23:52 編輯 ]
作者: emily1954315    時間: 2021-8-13 00:04

我揀你
作者: gila    時間: 2021-8-13 01:05

年紀愈大,心態都會轉變。隨緣。
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 10:12

因為好多男人都係外協人士丫,唔靚唔似女唔索唔夠正,咪唔食囉∼男人係咁
作者: misslady    時間: 2021-8-13 11:15

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-12 23:51 發表   
* u4 c: ?+ r% C有冇直男中意cd多過中意真女人?點解?
8 X2 \, X% a' C搞cd爽d定係搞真女人?( J7 I( R, l2 y' t) u
有時我cd後都想同直男拍拖,就同真女人一樣,似個小女人咁,想被男人寵愛同氹下我,比我嗲下,情到濃時會攬攬錫錫,同做愛,用口幫佢。不過我已 ...
; `. `8 Y3 ?. t4 O; l/ ~; X
- i; P- y: P* M; g* I4 g真好多 ?
9 a/ V' k: q7 H% c3 c# X
* o; r3 m7 T! N- X& b1 [(^_−)−☆
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-13 23:27

年紀愈大,心態都會轉變.........
) H* a$ {8 z! ?; G9 Y0 ^1 R  E0 A隨緣.........
作者: ph~rh    時間: 2021-8-14 02:16

我直講:世界上冇醜女人,只有賴: @6 L  f& `7 h& L+ M7 \
女人,要加油,方法總比困難多。: d& L# ]( d0 @) D$ u" P! C

2 K% B# L- {  I, s/ U0 H[ 本帖最後由 ph~rh 於 2021-8-14 06:11 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0