標題: 有冇試過? [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-13 16:37     標題: 有冇試過?

有冇姊妹偽街時,遇到警察查身份證?
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 17:08

有丫,叫左小姐,再睇身份証,(我已經講左身份証係我黎嫁,都係叫我小姐,之後問左我好多我
作者: soyi    時間: 2021-8-13 17:18     標題: 回復 2# ph~rh 的帖子

有冇問點解著到女人咁?有冇刁難你?
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 17:29     標題: 回復 3# soyi 的帖子

本小姐我著男裝,都係叫我小姐,係佢問題,我冇叫佢叫我小姐,冇為難我,只係問題多多∼
作者: misslady    時間: 2021-8-13 18:11

引用:
原帖由 ph~rh 於 2021-8-13 17:29 發表   ) A- G' \: _. t* S; L
本小姐我著男裝,都係叫我小姐,係佢問題,我冇叫佢叫我小姐,冇為難我,只係問題多多∼
3 b. X/ R0 j8 u4 Z8 ~

& O9 X7 M4 Q  d/ f% A
( r# i9 z1 L  l  T0 X8 e, Z6 B其實,點解吾女警查女仔?" A& t* o" q8 d3 j" U. H
^_^
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 18:21     標題: 回復 5# misslady 的帖子

正常查身份証男女警都可以,除非佢要摸我,就一定會女警,但因為身份証問題,佢地用男警都唔係犯法,咁我好大獲
作者: soyi    時間: 2021-8-13 18:33     標題: 回復 4# ph~rh 的帖子

你著男裝都以為你係女仔,咁你應該真係好似😍
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-13 18:50

在街上截停查身分證就未試過9 y$ e. ~0 t$ z' k0 v
坐車被截停查就試過兩次
作者: soyi    時間: 2021-8-13 18:54     標題: 回復 8# JoJo1217 的帖子

有冇問張身份證係咪你?
作者: mgercdpete    時間: 2021-8-13 19:43

竟然無刁難你,真難得
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-13 23:29

有冇問張身份證係咪你?
作者: misslady    時間: 2021-8-14 17:47

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-8-13 18:50 發表   0 P: [$ p# o/ q5 c
在街上截停查身分證就未試過
+ O8 d( D( t0 G% t4 p4 n7 T坐車被截停查就試過兩次
! T& H3 l2 f& x# b1 {) M( b

: U. n! i. }+ U& b. l$ D( N: H已經女裝?; Y' q( {" A- W9 j7 \2 Q7 Z  t. M

$ z* g3 V4 I3 s' `(o^^o)
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-14 22:01

引用:
原帖由 mgercdpete 於 2021-8-13 19:43 發表   : `, P! d: e( m6 a
竟然無刁難你,真難得
, o+ o9 |2 r% ?) q
, ~' l  F8 J. H& t6 \- K0 M3 E
全部都是2019之前的了
6 V$ H4 V7 Z+ z4 F! E# Q+ g那時他們都只是好奇
3 |' b# B! c% F* O沒有今時今日的刁難8 e! z# r; r) b5 U: O7 _2 }1 E
這兩年已甚少出街' B$ r0 E! n1 C4 S, k6 J+ \( Z
已沒什麼機會遇上

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0