標題: 大概隔幾耐會cd? [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-15 13:56     標題: 大概隔幾耐會cd?

近兩年,我都會keep住一星期會cd一次。都會响房cd,帶埋假髪同化妝,覺得好舒服,舉止都會變得女人咁,望住鏡入面女裝ge自己,覺得好性感,好興奮,每次都忍唔住自慰!2 U3 [  I0 p7 j6 L4 p- U$ A
想問姊妹們,由幾時開始cd?隔幾耐會cd?cd後會偽街嗎?會真係當自己係女人咁生活嗎?
# g8 z) C* P3 Y7 Q6 }4 g" `9 \有同男人拍過拖嗎?
4 d4 T) P7 b7 N! zps:如果唔想答,可以略過唔回應,唔好嫌我咁多野問
7 O2 q, F4 Y$ J; X5 o0 }4 ]& M* A+ S( S. c- r8 O
作者: Babyblue    時間: 2021-8-15 23:41

我也是每星期cd一次
+ ~: `% K4 _/ G- m沒有偽街,cd左10年
作者: soyi    時間: 2021-8-15 23:50     標題: 回復 2# Babyblue 的帖子

係咪因為唔係一個人住,所以唔偽街?
作者: Babyblue    時間: 2021-8-16 01:32

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-15 23:50 發表   
! E6 |  d  ~* v+ s係咪因為唔係一個人住,所以唔偽街?
" [1 a) R, R, ]: d6 L1 i* q
個樣同身型不似女人  ]0 Q2 z' v( \; D( x

6 [! e0 F% I; n; p! R  ^. ]6 o[ 本帖最後由 Babyblue 於 2021-8-16 01:38 編輯 ]
作者: sophieip    時間: 2021-8-16 04:04

想問姊妹們,由幾時開始cd?
: `6 Y# a: T9 g5 Y$ b, aCD已經很多年了。2 }' E& E' M( D) ~! c, W
% q# b. k( u7 T
隔幾耐會cd?
9 S- U$ g, y( j( I# L' E沒有說多久會CD一次,有空便會做。1 A% G9 W, u" a. \+ ]

0 y7 i0 M0 c7 _  Mcd後會偽街嗎?
' g* ^; O9 p& F由於太耗費時間準備,所以只曾試過數次。
1 x: R, c8 `0 j4 c* ?" N) `- f* N7 q9 B+ H& z( d
咁會真係當自己係女人咁生活嗎?
8 R2 n! l4 t% M  Z. e是。
  i/ F+ e- U8 S1 H: c4 m
( _$ o: @1 M5 O有同男人拍過拖嗎?
' t/ P( x: v7 _/ I沒有,依然是喜歡女生。性別認同和性取向是兩種不同概念吧。
作者: aliansex    時間: 2021-9-6 00:28

條件准許情況下,睇工作壓力情況,呈U型曲線,一開始壓力越大、頻率越低,一旦突破某個threshold,就會指數式飆升
作者: kinkikeith    時間: 2021-10-12 17:54

基本上近年每日都會在家cd,又未必係全女裝,可能只係著Underwear再加睡裙,純粹鍾意果種感覺。
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-10-13 11:35

頭尾cd了近10年,不定期,家中沒有人便cd囉!9 V& E3 ]9 v6 p7 ^9 S1 ]. T
偽街,就不夠膽呢!
作者: kimchu    時間: 2021-10-13 12:06

引用:
原帖由 sophieip 於 2021-8-16 04:04 發表   ( H2 I/ E' b9 b% O7 F' m9 S# @* ?
想問姊妹們,由幾時開始cd?
6 N( N) x% x& P  q* S, F7 zCD已經很多年了。& x% Z! N$ {$ Y  D9 a
6 F, k8 j. G% A4 ]7 [! Z* {
隔幾耐會cd?! m* X0 [0 k# l  J: @
沒有說多久會CD一次,有空便會做。8 s$ b! S) z& c7 i' V0 O* s

+ V' X/ K" z% I3 |% tcd後會偽街嗎?
2 u" c3 T* Y. ?% c由於太耗費時間準備,所以只曾試過數次。9 g- J9 k: V7 S" ^
9 N. \6 J  p; }2 e
咁會真係當自己係女人咁生活嗎?: _+ Z7 O* x+ k, b+ n* o
是。5 @' y* I& \; `; E* A8 f
) ~1 G. T, r- p! }9 h5 k% x
有同男 ...
3 K% U  n5 z" Y, @, V" N7 q: @+ H4 ]% E0 P% i* ?
3 m4 }" i7 l$ P/ I
我同你答案一模一樣!give me five pls!!!!!
作者: fanbellayuki    時間: 2021-10-13 16:30

一星期有3次掛~ 出唔出街?換衫化妝就係為左出街呢~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0