標題: 買bra一問 [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-9-14 19:10     標題: 買bra一問

想女人街路攤買bra同底褲,邊間好?
作者: zz67098    時間: 2021-9-14 20:21     標題: 回復 1# soyi 的帖子

女人街D款嘛嘛
作者: fanbellayuki    時間: 2021-9-14 21:17

無特別記住∼ 見岩就買
作者: heidiqueen    時間: 2021-9-14 22:32

女人街D款嘛嘛7 p$ K. S5 p( ^& J6 f- m, [

作者: kotex    時間: 2021-9-14 23:43

我上Mydress買多喜歡日系nissen
作者: noel    時間: 2021-9-15 04:41

求其入間6ixty8ight 都好過女人街啦,不過你要支持本土文化就無得好講
作者: 陳玲玲    時間: 2021-9-15 15:46

引用:
原帖由 kotex 於 2021-9-14 23:43 發表   
, l$ ]7 P! h! p, {" i0 I我上Mydress買多喜歡日系nissen
+ x* y& I8 P' n( C  S; oNissen有大碼適合我,不過價錢唔算平,已經好耐無幫襯
0 @& J" s3 `' J5 j, l見淘寶都有得賣,價錢平少少,不過未見有適合我的尺碼
作者: misslady    時間: 2021-9-15 19:51

買靚啲,% r5 _5 j/ }: C8 {# h# V/ c, K
穿得,舒服啲
4 K: k* J7 X. f$ s% e* r! M) M9 I# X, m' p/ L1 k% h
(o^^o)
作者: o_cambridge    時間: 2021-9-16 22:39

女人街,我會入鋪買8 ?% \. U! o" A( Q  @( ^
去underwear,夜晚八點半後入一般都好少人
. i! U% ?) Z6 E9 `3 _" `  _8 [( d+ A1 I8 z. |
款式唔係特別靚,不過買到
作者: StephanieCat    時間: 2021-9-18 16:56

如果你係都要女人街買,千奇唔好路灘買,係兩旁既舖頭,最好係去金魚街後邊個一段,兩旁既路邊有幾間舖頭係專買日韓款內衣,仲要係無人理你,我以前未敢去專賣店之前係去個邊買
" ^/ C5 \5 g. l* D. p, o如果你想知多d可以pm我
- B! b* ^: C5 \+ T6 @. A) M# c1 x4 I* N+ M
作者: messi335890    時間: 2021-9-26 21:52

我都想去專門店度買但係一路都唔夠膽
作者: hka01234    時間: 2021-9-26 22:59

引用:
原帖由 messi335890 於 2021-9-26 21:52 發表   
! H9 a* M0 ]. V/ D# I! J我都想去專門店度買但係一路都唔夠膽
: P- _* O& q% }. ^
如果只係要無人理,其實H&x,M&x,unixxx果啲都唔會有人理,舖頭大,攞住一堆嘢俾錢都唔礙眼。
作者: misslady    時間: 2021-9-27 11:40

[quote]原帖由 hka01234 於 2021-9-26 22:59 發表   % {* K9 C+ B3 N$ t* \

# u. Q' P; C+ r* \7 ?如果只係要無人理,其實H&x,M&x,unixxx果啲都唔會有人理,舖頭大,; [6 c/ w5 J. h
% G: K% i3 f8 H( Y
親身買, 是享受2 H6 ]9 j/ I8 y

作者: Johnlovebra    時間: 2021-12-10 00:36

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-9-18 16:56 發表   
' y% q+ S: {0 x* X' a: b" _如果你係都要女人街買,千奇唔好路灘買,係兩旁既舖頭,最好係去金魚街後邊個一段,兩旁既路邊有幾間舖頭係專買日韓款內衣,仲要係無人理你,我以前未敢去專賣店之前係去個邊買
1 t6 D3 N& o. @: q0 @, a# H如果你想知多d可以pm我
/ U4 ~# d7 s+ \% B9 X+ R, }" A' B2 i/ d5 J* N6 h
路邊檔好耐以前有買過
% m8 k% j1 P0 z2 s: [2 M. Q: a* ~2 _' e" D+ f% u) O# ]1 S
前幾日去過金魚街後邊個一段其中一間Bra Shop,有好多學生款Bra,重點係比其他Bra鋪平好多,只不過因為當時唔方便先無買,否則肯定又掃貨了
作者: lwhong5214    時間: 2022-9-7 08:19

我平時都係入專門店買
作者: slk    時間: 2022-9-7 09:34

如果有需要, 得閑行下女人街, 一定有收穫, 享受過程最重要.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0