標題: 底底一問~ [打印本頁]

作者: wtf    時間: 2009-9-6 00:08     標題: 底底一問~

葵青區同荃灣 邊到有d靚既底底買 >..<?) @# F, r8 h! k6 ?0 y% v0 U
有冇人知道 :o?
作者: cdtv    時間: 2009-9-6 13:15

荃灣吉之島同千色店啦
( ^; ~" f$ v- ?$ u5 |  |由其係吉之島最好
7 h( {0 `& e+ g! d0 Y# q- \$ m7 V調左 d 貨架之後
5 y3 F+ C! {; d8 }8 u* ?3 a3 w4 z而家內衣部o係個角落度, 唔係好多人行入去, 經過 ge 人亦唔會見到你
+ }  a: P( C* v0 X2 k8 G: P8 B揀內衣一流呀, d質素亦都唔錯, 我前個月先o係o個度買左兩條
作者: wtf    時間: 2009-9-6 23:03

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-9-6 13:15 發表 7 b8 M% g* q* {/ W/ S" _
荃灣吉之島同千色店啦0 G! [: `" b6 B( m1 G5 B
由其係吉之島最好. R, a  m! j# D
調左 d 貨架之後
8 o$ h$ W# j: T8 |而家內衣部o係個角落度, 唔係好多人行入去, 經過 ge 人亦唔會見到你
9 W6 D+ V; U! i% s! B# ^% k揀內衣一流呀, d質素亦都唔錯, 我前個月先o係o個度買左兩條
+ e+ Y# v% r7 j# g7 K  o( f
6 ?2 |6 N8 H6 @2 v/ E( u
THANK YOU
作者: fetg2    時間: 2009-9-20 01:12

oh..the sales wont have problem ma?
作者: toir    時間: 2009-9-24 16:07     標題: 回復 4# 的帖子

有錢賺,應該不會管啦
作者: wtf    時間: 2009-9-24 16:53

我去左 荃豐 果到 有一間 , 不過我只係去果到買絲襪 , 我買左一對之後個老闆娘問夠唔夠 ,; v: l3 U9 I: v- l
我話夠 , 佢仲話 下次可以佩埋色 , so 我下次會再去果到買埋底底
作者: calvyn.tsang    時間: 2010-10-20 14:10

你都咁鐘意絲襪.. 哈哈
作者: gt0211    時間: 2010-11-5 11:40

看不到看不到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0