標題: 問題中女!直男點解中意揾cd? [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-10-10 23:53     標題: 問題中女!直男點解中意揾cd?

係咪揾唔到真女拍拖?定係對cd情有獨鍾?係咪會當真女咁看待?
4 |1 i% [. w; z9 u覺得cd易媾d?搞cd爽過搞真女?
) ~3 _: p) k* M$ b3 W3 F  K- |覺得同cd做愛會放d淫d?
作者: laofung    時間: 2021-10-11 09:32

咩都可能+ T. N. T/ g2 a2 ?3 u. n& I! a; M
不過搵得CD唔可以叫直男啦
作者: joey221    時間: 2021-10-11 09:42

引用:
原帖由 soyi 於 2021-10-10 23:53 發表   1 P5 d, ?/ |, f) j3 O4 K: Z
係咪揾唔到真女拍拖?定係對cd情有獨鍾?係咪會當真女咁看待?
; d/ h! ]4 ]2 h7 A' O! W/ g8 m& |* l覺得cd易媾d?搞cd爽過搞真女?
2 U7 t! u/ R! c" z2 l3 A4 R覺得同cd做愛會放d淫d?
0 H" D$ Z( C! i
9 g; ?( s. e( c; Z; g' w: o7 P很多時 cd 比真正女人,更了解如何令男人舒服
作者: fish    時間: 2021-10-11 21:19

當人飛機杯
作者: noel    時間: 2021-10-12 02:38

直男就唔會中意cd啦,呢度D所謂直男,揾免費炮友之嘛
作者: 心若詩意    時間: 2021-10-12 05:33

對同性生殖器還能硬的怎麽會是直男?
作者: eviltrensa    時間: 2021-10-12 09:20

因為唔會搞大人地個肚,唔洗負責任。
作者: kinkikeith    時間: 2021-10-12 17:31

我覺得係女朋友唔一定比人搞後門,但CD同你做愛係一定要比你搞後門
/ V5 y  {0 M$ q) [- \0 S1 X, Z4 A
( ], Q3 P' J5 s+ f( l結論:想識CD做【女朋友】
作者: kimchu    時間: 2021-10-13 12:08

引用:
原帖由 noel 於 2021-10-12 02:38 發表   8 Q: l+ O! g; [9 B  Q4 f0 K% a
直男就唔會中意cd啦,呢度D所謂直男,揾免費炮友之嘛
  l* D; P- }" s- D# ~3 M& X& n! B& p

" ?+ o! |9 }4 r8 T. m& KExact 7ly

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0