標題: 中女有問題 [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-10-12 23:45     標題: 中女有問題

其實有冇姊妹真係揾到男人拍拖?
6 X7 @1 ^3 |) g. V同埋有冇真係約到砲?
9 e9 ?2 @6 i7 \3 y- P0 }4 q可以講下真實經驗嗎?
作者: joey221    時間: 2021-10-13 02:28

引用:
原帖由 soyi 於 2021-10-12 23:45 發表   
! t! b# h, p! J+ Q/ `1 R其實有冇姊妹真係揾到男人拍拖?
& \1 `" z5 Y3 |# X" ?7 T同埋有冇真係約到砲?! z1 j1 t- ]; f7 |% q/ N
可以講下真實經驗嗎?
& u) @& Z! {7 D) H6 w
, D' k$ g6 I8 ^2 }4 m  h我有男友,每次見他時2 t& y; r# [1 r! P5 Q1 d5 e+ n# R8 l
我會吸予我最女性一面見他
作者: kimchu    時間: 2021-10-13 12:00

其實有冇姊妹真係揾到男人拍拖?
1 P7 p5 @7 V# c6 C1 J" J. y' J3 v
+ R2 W5 ?3 S9 N8 d3 g***點會無,爭在雙方認識後想唔想發展咁解!3 g. B1 Z9 M( S, t/ A

2 e1 b, U0 D. Z8 L' T; Q+ n* O3 q: C同埋有冇真係約到砲?
  ~. z% N+ V4 C( ?" _8 a4 `! w* O4 V. g- u3 E% E
***點會無,爭在雙方見面後想唔想咁解!
9 {7 J! Z( m6 P' i. [% m" E; s8 t1 x6 o( z  A
每人的經驗都不外乎從網絡或社交圈子先認識再後續發展,每個故事都會唔一樣,但最初都相信是這樣的,我個人觀點!
2 P  S; a# d! i* L# z
2 b+ M8 n, ~+ g[ 本帖最後由 kimchu 於 2021-10-13 12:02 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0